Cautare

66417 de rezultate pentru "nu" (1.28 secunde)
De asemenea, el a spus ca imediat dupa alegeri l-a sunat si l-a felicitat pe liderul UDMR, Marko Bela, pentru scorul obtinut in alegeri, insa nu au fost demarate nici un fel de negocieri pentru formarea unui eventual Guvern.
El a adaugat ca imediat dupa turul II va face o analiza “foarte severa“ a activitatii directorilor de institutii, iar cei care nu s-au implicat total in rezolvarea problemelor cetatenilor vor fi dati afara.
Celelalte partide politice, aliante politice, aliante electorale, organizatii ale cetatenilor apartinand unei minoritati nationale nu au reusit sa treaca pragul electoral de 5%.
Cei sapte sustin ca datele nu sunt concordante si ca ar aparea o eroare de aproximativ 200 de voturi. Potrivit Legii alegerilor generale, procesul-verbal, care nu are toate semnaturile, a fost inaintat Biroului Electoral Central, condus de Pasca Camenita, urmand ca membrii acestuia sa decida daca documentul este valabil.
Copresedintele Aliantei PNL-PD Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest judet, in urma fraudei cu buletinele anulate si a celei cu listele suplimentare, aceasta formatiune a inregistrat un scor cu noua procente mai mic decat cel real.
Chestiunile ramase neclare se refera la motivul pentru care BEC nu a anuntat public corecturile realizate in privinta diferentelor dintre prezenta la urne si numarul de voturi valabil exprimate.
Socialistul francez Pierre Moscovici subliniaza, in raportul sau, unele aspecte negative care nu au fost inca rezolvate, precum coruptia, saracia, presiunile Executivului asupra magistratilor si atacurile la adresa ziaristilor.
Liberalii nu mai au rabdare si vor sa-si aleaga presedintele.
“Or fi, dar nu ele sunt cele care dau nota“. ... In opinia sa, reactia lui Traian Basescu este cauzata de faptul ca nu a iesit invingator.
Corneliu Vadim Tudor va cere electoratului PRM sa nu se prezinte la vot in turul doi al alegerilor prezidentiale daca nu va fi anulat primul tur, din cauza numeroaselor fraude electorale inregistrate duminica.
Presedintele BEC, Emil Ghergut, a explicat ca legea prevede ca nu se poate decide anularea rezultatelor din toata tara, ci doar in circumscriptiile electorale unde se demonstreaza ca s-au comis fraude.
Intrebat cum comenteaza declaratiile lui Basescu legate de presupusa fraudare a alegerilor, Nastase a spus ca liderul Aliantei PNL - PD a promis, inainte de alegeri, ca se va retrage in turul al doilea daca nu va castiga din primul tur de scrutin.
Coalitia formata de partidul de guvernamint cu umanistii a cistigat sase din cele zece mandate de parlamentari care revin Botosaniului.
Pe de alta parte, PRM avertizeaza ca o asemenea coabitare guvernamentala nu poate reprezenta decat un pericol pentru Romania. ... Domnule Augustin Bolcas, conform scorurilor electorale obtinute la aceste alegeri, nu vom avea parte nici in acest mandat de o guvernare monocolora ci de o noua alianta.
Corneliu Vadim Tudor a cerut, ieri, membrilor si simpatizantilor PRM sa boicoteze turul doi al alegerilor prezidentiale in cazul in care scutinul din 28 noiembrie nu va fi anulat.
UN PSD+PUR a obtinut in Suceava, in urma alegerilor parlamentare, un scor cu patru procente mai scazut fata de alegerile locale din iunie.
“Rezultatele alegerilor de duminica dovedesc ca in Romania lideri care nu au fost implicati in politica si care au performat in domeniile lor de activitate nu pot intra pe actuala scena politica. ... Nu voi mai participa la alte proiecte politice in Romania“, a declarat Marian Petre Milut.
Ca atare, Comisia nu vede nici o problema in acest moment legata de desfasurarea alegerilor prezidentiale si legislative din Romania, iar incheierea negocierilor de aderare la Uniunea Europeana ale Bucurestiului nu vor fi afectate de desfasurarea alegerilor.
Conform datelor furnizate de Biroul Electoral Municipal, in strainatate, Basescu a obtinut 53,4% din voturi, Nastase - 26,18%, Vadim Tudor - 6,6% si Markó Béla - 5,76%.
Biroul Electoral Central a repartizat ieri formatiunilor politice care au trecut pragul electoral mandatele ce li se cuvin in raport cu numarul de voturi obtinute direct si prin redistribuirea voturilor obtinute de formatiunile care nu au atins pragul de 5% necesar intrarii in Parlament.
google-analytics.com