Cautare

3606 de rezultate pentru "noul" (2.78 secunde)
Cum va arata noul guvern? ... Si ce mod mai bun de a o face poate fi daca nu satisfacerea cererii de portofolii in noul cabinet?
Noul Guvern va avea 26 de membri si aduce 15 ministri noi Noul guvern anuntat de premierul desemnat Victor Ponta va avea 26 de ministri, dintre care 6 delegati, iar 11 dintre demnitarii propusi in viitorul Guvern au facut parte si din vechiul cabinet.
Impreuna cu propunerile recent introduse de modificare a Legii de punere in aplicare a noului Cod Penal, se asteapta ca dispozitiile din noul Cod penal (adoptat de Parlament in 2009 si in curs de intrare in vigoare impreuna cu Legea de punere in aplicare la 1 februarie 2014) sa raspunda cerintelor celor mai multe recomandari.
Cred ca de fapt noul proiect al PSD este noul proiect pentru Romania, o Romanie intr-adevar fara Basescu sau fara X, Y, dar cum vrem sa arate si sa se comporte un guvern (...), un presedinte, cum vrem sa functioneze administratia centrala si locala, ce intelegem cu adevarat printr-un stat social acum in 2013, an post-criza, dar de fapt an inca in criza?", a aratat presedintele PSD.
Dupa lupte seculare care au durat nici nu mai conteaza cat, premierul din umbra al vechiului PDL din noul PNL a reusit sa prezinte opiniei publice un document de 130 de pagini intitulat pompos program de guvernare.
Liviu Dragnea, noul presedinte interimar al PSD Liviu Dragnea este noul presedinte interimar al PSD, obtinand in urma votului, de miercuri, din cadrul Comitetului Executiv al PSD, 65 de voturi.
Valer Dorneanu este noul presedinte al Curtii Constitutionale: ... Noul presedinte al CCR a declarat ca se asteapta sa cooperez foarte bine cu institutiile statului, precizand:
Mihaela Triculescu, noul sef ANAF. ... Noul presedinte ANAF este licentiat in economie si absolvent al studiilor de master disciplina Analiza diagnostic si evaluarea afacerilor la Universitatea din Craiova, Facultatea de Stiinte Economice.
Seres, prietenul minerilor Desi nu a fost instalat nici de trei saptamani, noul ministru al Economiei s-a laudat ca a vorbit deja cu oficialii Bancii Mondiale ca aceasta sa finanteze trei programe, toate destinate protectiei sociale a minerilor din Valea Jiului.
Prima negociere dintre noul Guvern al Romaniei si Fondul Monetar International (FMI) s-a soldat cu un esec pentru Executiv. ... Mai mult, si strainii vor fi pusi la plata de noul Executiv.
Prima negociere dintre noul Guvern al Romaniei si Fondul Monetar International (FMI) s-a soldat cu un esec pentru Executiv. ... Mai mult, si strainii vor fi pusi la plata de noul Executiv.
Conform comunicatului emis de agentie, riscul de tara este actualizat astfel incat, pentru depozite la banci in valuta, noul rating este Ba2, fata de cel vechi B1, pentru imprumuturi locale pe termen lung in valuta noul rating este Ba1 (fata de Ba3), iar pentru imprumuturi locale pe termen lung in moneda locala noul rating este Ba1 (fata de Ba3).
“Modul in care Romania s-a purtat in trecut cu investitorii straini s-ar putea sa fie o piatra de moara pentru noul Guvern si pentru planul economic cu Bruxellesul hotarat inainte de aderarea la UE“, se mai arata in articolul aparut ieri in cotidianul american.
Noul sistem de impozitare propus de Guvern introduce o cota unica pe venituri si pe profit de 16%, majoreaza impozitul pe veniturile microintreprinderilor de la 1,5 la 3% si majoreaza plafonul de venit neimpozabil pentru pensii la noua milioane de lei.
Abonamentul ca subiect electoral Se poate spune, fara teama de a gresi, ca lipsa de interes a clientilor Distrigaz Sud fata de noul contract a fost provocata de introducerea abonamentelor pentru gazele naturale incepind cu luna aprilie.
Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului asteapta resemnata ca noul presedinte al Cross Lander, firma americana proprietara a ARO, sa gaseasca un cumparator pentru ce a mai ramas din uzina.
Noul centru destinat asigurarii de servicii informationale, consultanta si asistenta in afaceri pentru intreprinzatorii constanteni mici si mijlocii functioneaza in sediul PIMM Constanta, situat pe B-dul Mamaia nr.186 si este conceput ca un departament al organizatiei patronale amintite, ce se va autofinanta din prestarile de anumite servicii contra cost, efectuate pentru solicitanti, noul centru de afaceri fiind o unitate teritoriala a unei retele de organisme similare infiintate de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, la nivelul intregii tari.
Aceste prevederi denota in mare parte faptul ca noul proprietar al celei mai mari banci din Romania are intentii serioase.
Producatorii de lapte din Romania atrag atentia Ministerului Agriculturii asupra faptului ca noul sistem de subventionare va duce la disparitia a jumatate dintre producatorii autohtoni de lapte.
Un calcul simplu scoate la iveala faptul ca prin noul mod de impozitare statul va iesi in pierdere.
google-analytics.com