Cautare

3607 de rezultate pentru "noul" (3.82 secunde)
Pe langa modificarile privind taxele si impozitele, noul Cod Fiscal prevede si unele schimbari in ceea ce priveste contractele de leasing.
Din pricina lui, acomodarea cu noul loc de munca si cu noii colegi poate fi extrem de dificila, mai ales ca prima impresie conteaza.
"Noul Hyundai Accent este o masina de familie, cu cinci locuri, cu un portbagaj foarte incapator cu un volum util de 390 de litri", a declarat Sorin Ene, director de vanzari auto la Prestagent, dealer Hyundai.
Noul supermarket, despre care se preconizeaza ca va fi dat in folosinta in octombrie 2008, va depasi orice alta investitie de acest gen realizata in urbea noastra.
Noul director general al Mittal Steel Galati, Augustin Kochuparampil, a participat ieri dimineata la prima sedinta operativa de lucru, ocazie cu care a facut cunostinta cu directorii uzinelor si sefii directiilor din cadrul Combinatului.
Pana la sfarsitul acestui an, Parlamentul va adopta noul cod al constructiilor.
Organele de control se tem ca noul sistem va spori tentativele de evaziune fiscala si isi vor intensifica verificarile. ... Firmele trebuie sa completeze de mana sau prin stampilare noul cod de TVA valabil de la data aderarii (RO in loc de R).
Mitsubishi a creat noul Outlander pe baza experientei acumulate in timp in competitiile de specialitate, cum este Raliul Dakar, si pe baza traditiei automobilelor cu tractiune integrala.
Motorul V10 ce dezvolta 560 CP, evacuarea „racing“, un kit exterior complet nou, sasiu sport si coborât cu 40 mm si jantele Lumma Design impresionante de 21” sunt doar câteva detalii ce caracterizeaza noul CLR 500 RS.Tunerul Lumma Design continua modificarea vehiculelor premium prin adaugarea în colectie a spectaculosului BMW CLR 500 RS, varianta care se bazeaza pe BMW M5.
Noul Mercedes clasa C a fost lansat oficial la jumatatea lunii aprilie, iar la dealerul craiovean evenimentul este preconizat pentru aceasta luna.Una dintre inovatiile ce echipeaza noua clasa C de la Mercedes este pachetul Agility-Control, care contine amortizoare ce adapteaza automat suspensia în functie de starea carosabilului.
Potrivit unui ordin emis recent de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, obtinerea rentei viagere nu mai este conditionata de prezentarea dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar. ... Ordinul sus-mentionat elimina, printre altele, documentul de înscriere a dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar.
Potrivit unui ordin emis recent de ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, obtinerea rentei viagere nu mai este conditionata de prezentarea dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar. ... Ordinul sus-mentionat elimina, printre altele, documentul de înscriere a dovezii intabularii terenului pentru noul proprietar.
Noul Jetta a venit sa completeze gama de automobile a producatorului german.Noua generatie Jetta a fost conceputa ca sa completeze gama de limuzine Volkswagen Passat, iar din punct de vedere tehnic, modelul se bazeaza pe succesul înregistrat de Golf.
Noul boss al operatorului român de telefonie, Yorgos Ioannidis, anunta modificari substantiale ale strategiei prin care ROMTELECOM intentioneaza sa-si recâstige clientii. ... Yorgos Ioannidis, noul director general al ROMTELECOM, vrea sa realizeze ceea ce nu au reusit predecesorii sai:
Porsche România, importatorul Skoda, a ales ca loc de desfasurare al evenimentului statiunea Mamaia.Pe parcursul celor doua zile, jurnalisti din toata tara au avut posibilitatea de a testa noul model al producatorului ceh, fiind disponibile în jur de 35 de masini de drivetest, acoperind toata gama de motorizari.
Opel revine în segmentul SUV-urilor cu noul Antara, dupa ce Frontera, unul dintre primele SUV-uri construite vreodata, a fost ani buni numarul unu în toata Europa. ... Sistemele ABS si ESP sunt integrate în mod standard, astfel ca noul Opel Antara are toate motivele sa ofere o stabilitate excelenta.
La sfârsitul lunii august va fi lansat pe piata americana noul Cadillac CTS 2008, informeaza site-ul tgcom.it.
Noul logo adopta elemente de identitate vizuala a grupului-mama, respectiv grafica si culorile grupului Erste. Cea mai importanta schimbare adusa de noul logo consta in alaturarea cunoscutului "S" rosu la BCR, care reprezinta un simbol traditional al bancilor de economii si al Erste Bank.
Banca Comerciala Romana si-a lansat luni, 3 august, noul logo al institutiei, rezultat din imbinarea renumelui celei mai importante banci romanesti cu prestigiosul brand Erste, cel mai mare furnizor de servicii financiare din Europa Centrala si de Est.
Lancer Sports Sedan este un prim reprezentant al familiei Lancer, devenit un semn distinctiv al noii generatii în urma îmbinarii modelelor „Concept X“ si „Concept Sportback“, prezentate de Mitsubishi Motors pe scena internationala.Rezultat a trei decenii si jumatate de victorii în raliurile Campionatului Mondial, Noul Lancer, conceput la Studioul European de Design al Mitsubishi Motors din Trebur, este un model creat sa-si dovedeasca abilitatile pe cel mai dur banc de probe, si anume lumea reala.
google-analytics.com