Cautare

3606 de rezultate pentru "noul" (2.62 secunde)
Prospat numit membru in Consiliul de Administratie al SC Mamaia SA, Virgil Cirstea (foto) este, de cateva zile, si noul director general al celei mai mari societati de stat care activeaza in turismul de pe litoral.
In cazul pedepselor de pana la cinci ani de inchisoare, cum vor fi cele pentru fapte de coruptie in noul Cod penal, termenul de prescriptie este de maximum sapte ani si jumatate de la data comiterii faptei.
Fiindca pregaririle pentru noul an scolar sunt pe ultima suta de metri, primarii se inghesuie in audienta la inspectorul scolar general de la ISJ Constanta, Petrica Miu. ... Majoritatea vin cu probleme legate de pregatirea scolilor pentru noul an de invatamant.
Presedintele Traian Basescu afirma ca in cazul in care se implinesc cele 60 de zile prevazute de Constitutie, in care Parlamentul poate da un vot pentru noul Guvern si sunt respinse doua propuneri de premier, poate dizolva Parlamentul pe 7 decembrie, fara sa astepte noul presedinte.
Acestia, in frunte cu Gheorghe Orzan, risca, daca nu respecta noul statut al PNL, excluderea din cadrul filialei judetene. ... Noul statut spune foarte clar ce se intampla cu colegii nostri care nu inteleg anumite lucruri. ... Prin noul statut, aceasta firma nu are piata.
Cui se adreseaza noul partid? Dupa "Cristi", noul partid se adreseaza clasei mijlocii si intelectualilor. ... Parlamentarul PD-L Sever Voinescu crede ca voturile "independentilor" in Parlament sunt necesare, chiar daca dauneaza la imagine, insa pentru europarlamentarul PD-L Cristian Preda noul partid nu este unul credibil.
"Bolnavul, noul pericol public pentru societate", pe care o puteti citi in continuare. ... bolnavii au devenit noul pericol public pentru societate. ... Noul trend va fi de a angaja medici in Politie?
Explicatia liderului Cartel Alfa a vizat o nemultumire a unui grup de initiativa fata de modul cum au fost purtate negocierile la noul contract colectiv de munca. ... Noul sindicat va imprumuta si sigla sindicatului Cartel Alfa.
Pe noul partid nenascut se vor bate destui parinti, legitimi sau nu. ... Nascut astfel, noul partid va fi mort din fasa.
Guvernul a adoptat noul Cod al muncii si l-a trimis la Parlament pentru angajarea raspunderii. ... Florian Costache - presedintele Consiliului Economic si Social (CES) a declarat, luni, ca noul Codul al muncii a fost trimis Guvernului fara niciun aviz din partea CES.
Pe fondul celor spuse la inceputul articolului (deteriorarea infioaratoare a situatiei economice), noul guvern USL-UDMR s-ar alege cu "ponoasele", avand de gestionat o situatie care NU poate fi gestionata si in care intrarea in incapacitate de plata ar fi raul cel mai mic!
Noul sef al Avocatului Poporului are un trecut controversat si il considera pe Traian Basescu "un creier ce ar trebui ascultat". ... Noul sef al Avocatului Poporului:
Ion Iliescu a transmis colegilor de partid ca actuala opozitie trebuie sa fie pregatita pentru noul sistem de organizare a alegerilor gandit de actuala putere, considerand ca singura arma cu care poate fi combatuta este prezenta masiva a populatiei la vot.
Sorin Rosca Stanescu) Noul guvern pleaca, daca pleaca, cu stangul la drum. ... Dar ce este, pana la urma, adevarat si ce nu este adevarat cand ne referim la imaginea cu care pleaca, daca pleaca, noul executiv?
Fata de starea de dependenta si saracie in care au fost adusi romanii de guvernarea PDL-ista, in raport cu prevederea constitutionala a "dreptului la un trai decent", noi, fortele de opozitie nu dorim ca noul guvern sa fie continuatorul guvernului anterior.
Ne-am lepadat de alianta ca de Satana Liderul UNPR Neculai Ontanu a declarat, sambata, ca formatiunea sa va sustine noul guvern si ca nu a negociat ministere cu USL, el precizand, pe de alta parte, ca Uniunea a iesit din fosta coalitie ca lepadandu-se "de Satana" si ca fostul guvern a adus un atentat grav la siguranta oamenilor.
Liderul UNPR Neculai Ontanu a declarat, sambata, ca formatiunea sa va sustine noul guvern si ca nu a negociat ministere cu USL, el precizand, pe de alta parte, ca Uniunea a iesit din fosta coalitie ca lepadandu-se "de Satana" si ca fostul guvern a adus un atentat grav la siguranta oamenilor.
Ce schimbari in plan economic propune noul premier:
NOUL CONSILIU DE ADMINISTRATIE AL TVR a fost votat de Parlament.
Teoretic s-a votat impotriva PDL, practic multe dintre odioasele figuri ale PDL au intrat in noul Parlament. ... Practic, noul Parlament va fi plin (vivat USL!) de pitipoance, mediocri, neamuri (proaste) si marlani. ... In noul Parlament nu va exista opozitie.
google-analytics.com