Cautare

3607 de rezultate pentru "noul" (2.66 secunde)
Cel mai bun exemplu il constituie noul Citroen C4, pe care am avut ocazia sa-l conducem in tarile nordice. ... Tot datorita acestei cresteri in lungime, noul C4 ofera cel mai mare portbagaj din segment - 408 litri, o valoare care nu poate fi trecuta cu vederea.
Cel mai bun exemplu il constituie noul Citroen C4, pe care am avut ocazia sa-l conducem in tarile nordice. ... Tot datorita acestei cresteri in lungime, noul C4 ofera cel mai mare portbagaj din segment - 408 litri, o valoare care nu poate fi trecuta cu vederea.
In schimb, inaugurand ideea de vehicule multifunctionale compacte, noul (sau noile) C-Max isi propun din start sa atace segmente mult mai variate de potentiali clienti.
Noul model va fi al cincilea membru al familiei Dacia, dupa berlinele Logan si Sandero, breakul Logan MCV si vehiculul sport utilitar Duster. ... Noul model Dacia va fi dotat in cazul versiunii diesel cu motor 1,5 dCi, de 90 si 105 cai putere.
Toti banii din noul acord cu FMI sunt destinati BNR.
Oficialii costructorului german Opel vor veni la Salonul Auto de la Geneva insotiti de noul Astra OPC, versiunea de performanta a hatchback-ului din Russelsheim. ... Noul model va fi produs in Polonia, in uzina Gliwice si face parte din proiectul investitional pe urmatorii cinci ani ai constructorului din Russelsheim.
Campania ordonata de Patriciu care serveste, indirect, initiativei guvernului Boc, sustinute si de seful statului, se va ciocni, insa, frontal, de actiunile opozitiei, inclusiv ale partidului din care face parte magnatul, PNL, stiut fiind ca noul Cod este vehement contestat atat de USL, cat si de sindicate.
Daca pana astazi vorbeam de 14 porti de imbarcare, dintre care 5 cu burduf, noul terminal este dotat cu 24 de porti de imbarcare, dintre care 14 cu burduf.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
Omul de afaceri Elan Schwarzenberg a confirmat ieri ca este noul actionar majoritar al trustului de presa Realitatea, dupa ce a cumparat, de la copiii lui Sorin Ovidiu Vantu, 90% din actiuni, contra unei sume "confidentiale", dar care i-a permis fostului proprietar "sa-si recupereze investitia".
La intrarea in incinta arenei, bucurestenii care au venit sa vada cum arata noul stadion la standarde europene au fost intampinati cu mesajul "Bine ati venit!", transmis de la centrul de monitorizare.
Noul sistem de impozitare, discutat cu FMI in noiembrie Reprezentantii Ministerului Finantelor spun ca de 20 de ani sistemul de impozitare a caselor, terenurilor si mijloacelor de transport este neschimbat, dovedindu-se ca este "ineficient".
Edilul sef a mentionat ca noul traseu al diametralei Nord-Sud a fost modificat dupa multiplele scandaluri cu ONG-urile care au blocat proiectul in instanta. ... Dupa noul proiect, traseul va trece prin stanga cladirii (n.r.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a adoptat, la sfarsitul saptamanii trecute, noul Regulament privind acordarea creditelor de consum destinate persoanelor fizice. ... Noul Regulament obliga bancile la transparenta mai mare in acordarea creditelor in valuta. ... Mai multe detalii despre noul Regulament vor fi disponibile dupa publicarea lui de catre BNR.
Faptul ca pot obtine profituri, pe care sa le investeasca ulterior, i-a determinat pe reprezentantii acestei firme a municipalitatii sa-si faca planurile pentru noul an.
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru. ... Noul post de stiri se lanseaza pe licenta obtinuta de compania de telecomunicatii pentru 10 TV, dar are o alta abordare.
Bucuresti - Sud, noul aeroport de la Adunatii Copaceni Bucurestiul este posibil sa aiba un nou aeroport, care va fi legat prin doua linii de metrou. ... Noul aeroport va fi construit in apropierea comunei Adunatii Copaceni, pe un teren agricol, relateaza PRO TV.
In ziua in care noul complet de judecata a respins toate exceptiile ridicate de avocatii lui Dan Voiculescu in dosarul de coruptie, Antena 3 a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un reportaj bazat pe dezvaluirile Wikileaks.
Noul Cod Silvic - un element de siguranta nationala? ... Noul Cod Silvic a trecut la Senat si e in dezbatere spre a primi votul final la Camera Deputatilor. ... Daca Noul Cod Silvic va trece, ne luam jucariile si plecam!”.
Care sunt principale schimbari propuse de noul Cod Fiscal Noul Cod Fiscal a intrat saptamana aceasta in linie dreapta. ... Iata principalele schimbari propuse de noul Cod Fiscal:
google-analytics.com