Cautare

3607 de rezultate pentru "noul" (7.66 secunde)
capital.ro / Noul Cod fiscal: ... Ce stabileste noul text? ... In noul cod, se arata ca persoanele care nu realizeaza venituri si care nu se incadreaza in categoriile de persoane exceptate datoreaza, lunar, CASS.
Marriott, pentru a sarbatori noul numar al revistei The Grand Magazine, cat si valorile perene, dar si frivole ale Romei, conturate in cinematografia italiana: ... Noul numar The Grand Magazine se mandreste si de aceasta data cu o galerie de invitati de seama:
Este noul campion La patru luni dupa ce a pierdut meciul cu britanicul Carl Froch, implicit centura de campion mondial IBF la supermijlocie, Lucian Bute (32 de ani, 30 de victorii, o infrangere) a revenit in ring, printr-o victorie la puncte cu rusul Denis Gracev (30 de ani, 12 victorii, un egal).
"E saracie mare" Dumitru Dragomir nu vede bine fotbalul romanesc in noul an. ... Dragomir crede ca mai multe echipe din Liga 1 vor fi nevoite sa se retraga in noul an.
Versuri controversate in noul imn al Nationalei de fotbal "Hai pe ei, pe mama lor / Ori murim, ori castigam" Noul imn oficial al echipei nationale, lansat de FRF si compus de trupa Iris contine o serie de versuri controversate.
Compania considera ca noul SSD reprezinta un pas curajos în evolutia notebook-uri catre performante îmbunatatite si capacitati de stocare sporite. Samsung a descris noul SSD drept cel mai mic hard-disk de acest tip din lume.
Gigantul informational ar putea prezenta noul motor de cautare. ... Noul program de cautare propus de Microsoft va fi diferit de cele clasice, impartind rezultatele cautarilor in mai multe categorii diferite, potrivit unei persoane care a primit spre testare noul motor.
Compania americana continua ofensiva pe piata wireless, noul mobil intrand in competitie directa cu Apple iPhone. ... informeaza ca, intr-un articol de blog publicat sambata, Google a marturisit ca noul mobil combina partea de hardware, fabricata de un partener pe care nu l-a numit, cu soft-ul Android.
noul sistem de operare ZF a transmis live detalii de la eveniment .Prezentarea Windows 8 a fost facuta de directorul diviziei Windows a Microsoft si posibil viitor CEO al grupului, Steven Sinofsky.
Noul algoritm, botezat Hummingbird, a fost implementat cu aproximativ o luna in urma si influenteaza aproximativ 90% dintre cautarile pe GOOGLE. Reprezentantii GOOGLE n-au oferit foarte multe detalii despre noul algoritm de cautare, insa au precizat ca acesta este util pentru cautarile mai lungi si mai complexe.
Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, a lansat recent noul sau varf de gama. ... Noul device are un ecran de 5 inchi protejat de Gorilla Glass 3, o gosime de numai 7,9 mm si ruleaza sistemul de operare Android 4.2.
Noul sistem de operare Windows 10 poate fi descarcat si instalat gratuit (Sursa: ... Noul meniu de start contine si aplicatii traditionale , iar in partea dreapta le avem pe cele moderne, de pe Windows 8.1.
La cateva saptamani dupa lansarea Windows 10, ar fi momentul sa profitati de promisiunea celor de la Microsoft legata de mai mult spatiu liber pe hard disk cu noul SO.
Ce reprezinta si ce este special noul doodle (Autor: ... Acum, ca sa vezi noul doodle pentru Anul Nou, tot ce trebuie sa faci e sa intri pe prima pagina. ... In epoca actuala, noul an este intampinat in noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie.
Prietenii i-au facut o farsa si i-au ascuns sacoul cu banii pe care ii avea la el si vroia sa intre in noul an. ... Sunt superstitios si imi place sa intru in noul an cu bani la purtator, ca sa imi mearga bine!
Sambata, 16 martie 2013, ora 15.30, la Teatrul Tineretului Bucuresti, la Palatul Copiilor, in premiera, actrita Manuela Golescu lanseaza noul sau CD "ce-i dragostea" la Salonul International de Carte si Presa 2013, unde se va intalni cu prieteni, fani si presa, cu toti aceia care i-au fost mereu alaturi.
Sigur, suna frumos sa ne facem urari pentru noul an, insa asta nu ne face nici mai inteligenti si poate nici mai frumosi: ... Tanjim ca noul an sa ne aduca macar lumina care ne-a lipsit atata amar de vremuri.
Una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal si heavy metal, SABATON ajunge la Bucuresti pentru lansarea noului album HEROES, in cadrul unui concert extraodinar marca METALHEAD!
Una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal si heavy metal, SABATON ajunge la Bucuresti pentru lansarea noului album HEROES, in cadrul unui concert extraodinar marca METALHEAD!
Pentru a verifica cum este in perceptia fanilor, Gadea a postat o fotografie cu noul look pe pagina sa de Facebook. ... Fotografia a strans aproape 30.000 de like-uri, semn ca noul look al prezentatorului este foarte apreciat - zic cei de la Libertatea.
google-analytics.com