Cautare

3607 de rezultate pentru "noul" (3.78 secunde)
Suprafata totala de teren pe care va fi construit noul ansamblu este 6620 de metri patrati, iar pentru dezvoltarea ansamblului vor trebui demolate trei cladiri, fara valoare arhitecturala sau culturala deosebita.
67 de concerte sold-out in mai putin de un an, performanta indelung apreciata de presa internationala care lauda intens noul proiect muzical: ... Cariera sa a inceput asadar cu dreptul, noul sau material discografic, Trespassing, intrand direct pe locul 1 in clasamentul Billboard.
In premiera, la acest concert, cei de la Carla's Dreams au cantat alaturi de Antonia piesa Suna-ma, noul single al artistei care urmeaza sa fie lansat in perioada urmatoare.
Noul videoclip Alb Negru ne pune in scena o poveste de dragoste. ... What You Want e noul nostru single si speram ca prin sustinerea Radiourilor, a Televiziunilor, Youtube si a retelelor de socializare, el sa ajunga la cat mai multa lume.
Marti, 13 februarie, ELYSEE a lansat in premiera nationala, in cadrul unui eveniment restrans, noul parfum Cosi Blu, ce apartine casei Pantheon Roma. ... Este timpul sa explorezi noul parfum Cosi Blu, ce se deschide pe note proaspete de o inspiratie celestiala.
Dupa ce a facut zeci de milioane de vizualizari pe YouTube cu piese ca Ma dor ochii, ma dor”, Liar” sau Amor Gitana” , Sandra N revine cu noul ei single, De Dragul Tau” Sandra N a facut o mica pauza din showbiz, timp in care a devenit mamica, iar acum lanseaza single-ul De Dragul Tau”.
Noul cuptor va fi functional in urmatorii doi ani. ... Mai mult, potrivit edilului-sef, noul cuptor va putea fi utilizat si pentru arderea deseurilor spitalicesti.
NOUL PAPA este argentinian de origine italiana, cardinal din februarie 2001. ... Ales in a cincea runda de scrutin, noul Suveran Pontif a fost desemnat intr-unul din cele mai scurte conclave, fapt remarcabil avand in vedere ca nu se detasase niciunul dintre cardinalii papabili.
Noul Centru de Nefrologie si Dializa IHS Buzau este un centru medical modern, menit sa ofere cele mai bune servicii medicale de dializa pentru pacientii cu boala cronica de rinichi din Buzau.
International Healthcare Systems (IHS), companie membra a grupului SofMedica, a inaugurat astazi noul sediu al Centrului de Nefrologie si Dializa din Craiova. ... Calitatea serviciilor medicale oferite de noul Centru IHS se ridica la nivelul standardelor stabilite de prestigioasa scoala medicala din Craiova.
Loteria Romana si Carrefour Romania lanseaza noul tip de Loz Carrefour in varianta razuibila, disponibil incepand din aceasta saptamana in toate hipermarketurile Carrefour si in agentiile loto din toata tara.
Studenții incep miercuri noul an universitar Peste 450.000 de studenti din toata tara incep miercuri noul an universitar 2014-2015, dintre care aproape 340.000 invata in universitatile stat pe locurile bugetate si pe locurile cu taxa si aproximativ 110.000 de studenti in universitati particulare.
mirceabatranu.wordpress.com titlul, autorul si sursa De ce nu va putea noul PNL sa ia puterea Posted by mircea batranu in articol, brand de dambovita, ganduri, jurnal on 30 ianuarie 2015 I-am vazut defiland, ca fetele mari in concursuri de inocenta, pe la posturile TV.
Noul medicament este conceput special pentru pacientii cu aceasta forma severa de LLC. Rezultatele legate de noul medicament, prezentate la Congresul ASCO de la Chicago, arata ca rata raspunsurilor la tratament este de aproape 80%, in decursul unei perioade medii de peste 20 de luni.
Iar pentru asta, noul guvern va trebui sa-si asume continuarea catorva actiuni vitale:
Sper ca noul guvern si noul ministru al Finantelor sa nu adopte filosofia economica pe care am avut-o in Romania din 2010 si pana in 2012. Noul ministru al Finantelor ii cearta pe romani ca nu accepta sa munceasca pe 2 lei.
Noul regulament al statiunii Mamaia si al Satului de Vacanta a fost adoptat, iar printre reglementarile aduse se numara limitarea nivelului de decibeli, interzicerea prezentei poneilor si a comertului ambulant pe plaje.
Ne intrebam acum care va fi noul destin al Cubei, dupa moartea marelui sau lider? ... Va rog sa-mi transmiteti observatiile voastre in legatura cu noul format al blogului, varaianta de abonare, organizare in pagina, etc.
Romanii superstitiosi sunt convinsi ca anumite mancaruri nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Revelion, pentru ca acestea atrag norocul in noul an.
Angela Merkel si Emmanuel Macron au semnat noul tratat de prietenie germano-francez Cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Emmanuel Macron au semnat marti la Aachen (Germania) un nou tratat bilateral de prietenie, la 56 de ani de la semnarea Tratatului de la Elysee, transmite dpa.
google-analytics.com