Cautare

15724 de rezultate pentru "noi" (3.04 secunde)
In ultimii ani, doar primarii dornici de colectarea unor taxe mai mari au alocat bani pentru PUG-uri noi.
De asemenea, pentru ca noi insine am trecut prin diferite momente emotionale dificile, putem sa ii intelegem mai bine pe altii, sa dam feedback empatic si sa formam si sa intretinem relatii de calitate.
- In cele din urma, s-a lasat pe pamant, la 40-50 de metri fata de noi, forma sa era aproximativ ovala, ca o lalea cu petalele inchise. ... - Erau mai inalti decat noi copiii cu un cap de om, cam de 1,30-1,35 metri.
In anul 2016, medicii de familie au declarat 14,6 milioane cazuri noi de imbolnavire , cel mai mic numar inregistrat in ultimii 6 ani, cu 9,8% mai puține cazuri noi fața de anul 2011 si cu 1,7% mai puține fața de anul 2015.
Dar, chiar daca dovezile sprijina in mod covarsitor studiul legitim al acestor fenomene, cu o capacitate de lupta extrem de mare, multi dintre noi ne incapatanam sa privim in directia opusa, doar pentru ca subiectul este tabu.
In aceste conditii, alimentarea cu apa si canalizarea Craiovei ar putea fi suspendate pana la noi ordine.
Putem noi sa dam mana cu acesti tradadori, cu gruparea SS, Stolojan-Stoica? Evident ca acest lucru pentru noi este imposibil. ... Opinia mea este ca aici lucrurile pot fi discutate, dar intentia noastra este ca premierul sa-l punem noi.
Noi am putea foarte simplu sa spunem, si e adevarat, ca aveti mijloacele acum si constitutionale si legale sa ne impiedicati accesul la putere.
Ca asa, ce ne deosebeste si cum vom fi noi foarte tare unii de dreapta si altii de stanga in 2012 sau in 2020, asta e simplu si stim cu totii si e corect.
Foarte scurt, pentru ca ati asistat la partea de inceput a sedintei conducerii centrale si atunci am apucat sa spun cateva dintre lucrurile pe care le-am discutat astazi, in primul si in primul rand, vreau sa le multumesc tuturor celor care ne-au ajutat si au fost alaturi de noi in actiunile umanitare din Moldova.
7 -8 oameni care tatoneaza terenul, discuta cu noi, unii sunt speriati, inca mai exista aceasta frica, aceasta teroare, care a intrat in sufletul romanilor, nu numai al politicienilor, ca nu se stie in ce secunda se poate face un dosar oricaruia dintre noi.
"Noi vrem sa facem o alianta cu ACD, o intelegere cu Alianta de centru-dreapta, pentru ca vrem sa blocam o anumita involutie democratica. ... Castigam si noi, castiga si ei. ... Noi vom numi niste candidati.
Cea mai mare greseala ar fi sa ne atacam intre noi. ... Noi nu suntem ca ei. ... Noi n-am dat spaga electorala si n-am vrut sa incalcam legea pentru a lua voturi. Noi vrem democratie, nu vrem o tara construita pe spaga.
Si noi am scos in evidenta aptitudinile si valoarea candidatului. ... Nu cred ca ar fi influentat foarte mult lucrul asta, dar daca noi am castigat la modul asta, inseamna ca strategia noastra a fost una buna.
Ambasadorul american trebuie crezut cand face afirmatii publice Ministrul de Externe, Teodor Baconschi, a declarat, vineri, ca exista varianta ca Romania sa cumpere din SUA avioane F16 noi la acelasi pret cu cele in uz, aratand ca ambasadorul american trebuie crezut cand face afirmatii publice.
Vreau sa va conving ca puterea schimbarii sta in noi toti, ca, daca ne dorim o viata mai buna pentru copiii nostri, e timpul sa facem acest lucru.
Am luat, slava Domnului, si noi primari, a luat si PNL, dar acum, in care ai dosar penal daca nu treci la UNPR, iar daca treci iti rezolva imediat, nu ai bani nici pentru salarii in primarie, dar daca treci la UNPR iti vin miliardele de nici nu stii ce sa faci cu ele, nu a existat niciodata.
"Traian Basescu, acum doua saptamani, a fost smecher si a aruncat-o pe noi, desi stia foarte bine - domnul Basescu e bine informat - si stia cat de tensionata in adancuri era relatia dintre domnul Geoana si noi cei de la USL, dar a aruncat-o imediat pe noi (...) Acuma insa cum mai spun, cine e de vina, PSD e de vina ca a blocat vreo lege la Senat?
Legea bugetului de stat pe acest an le interzice demararea unor noi investitii daca nu si-au platit datoriile pentru lucrarile finalizate deja. ... Edilii-sefi trebuie sa se gospodareasca mai bine decat pana acum si sa reziste tentatiei specifice unui an electoral de a incepe investitii noi.
Poate fi o persoana politica, o persoana publica, care sa inteleaga necesitatea momentului si sa participe impreuna cu noi la aceasta procedura.
google-analytics.com