Cautare

19616 de rezultate pentru "romania tv" (2.97 secunde)
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada 2007 - 2008.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Mesaj din SUA pentru Romania.Un punct de vedere american privitor la prezentul si viitorul Romaniei Textul de mai jos este o scurta conferinta - sustinuta intr-unul din amfiteatrele Facultatii de Drept - de Wess Mitchell, presedintele CEPA. Romania dupa Razboiul din Ucraina: ... Dar Romania este in NATO.
Viorel Vacaru, Director medical si reglementari in domeniul farmaceutic Laboratoire Innotech International, Reprezentanta pentru Romania Parte a Grupului Innothera Anul trecut, Grupul INNOTHERA a implinit 100 de ani de la infiintare, o varsta venerabila chiar si printre marile companii farmaceutice mondiale.
Alianta Confederatiilor Patronale din România (ACPR) împreuna cu Uniunea Generala a Industriasilor din România (UGIR-1903) si Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) au semnat ieri acordul privind înfiintarea organismului patronal "Business Romania".
Alianta Confederatiilor Patronale din România (ACPR) împreuna cu Uniunea Generala a Industriasilor din România (UGIR-1903) si Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) au semnat ieri acordul privind înfiintarea organismului patronal "Business Romania".
Romania pierde relatia de prietenie cu China Dupa mai bine de 70 de ani de prietenie si apreciere reciproca, Romania se inscrie pe traseul dizgratiei in relatia cu Republica Populara Chineza.
Neurochirurgul Horatiu Ioani revenit in Romania dupa 7 ani in Anglia:
Andorra - Romania 0-4. Depindem de Olanda Romania s-a impus cu 4-0 in Andorra, intr-o partida contand pentru preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2014. ... In ce conditii termina Romania pe locul doi: ... * Romania invinge Estonia, iar Olanda nu pierde in Turcia Varianta utopica:
Romania ar avea un PIB mai mare cu 5,5 mld.
Claudiu Mitcu) si Romania: ... Criticii de film din juriul de nominalizari au votat pentru urmatoarele cinci titluri distribuite in cinematografele din Romania anul trecut:
Recent, la Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, a avut loc celebrarea schimbarii brand-ului Unimpresa in Confindustria Romania.
Romania Libera publica un amplu interviu cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, intitulat "In Romania nu s-au intalnit prostii cu smecherii". ... Romania n-are de ce sa considere ca are nevoie de asistenta FMI.
Directia de Informatii Externe raporteaza ca in Ungaria se pregatesc actiuni pentru destabilizarea situatiei interne din Romania si ca Budapesta are intentia sa provoace incidente de granita.
Oystein Hovdkinn, Ambasadorul Regatului Norvegiei la Bucuresti, evalueaza pozitiv relatiile economice dintre Norvegia si Romania. In prezent, sunt peste cincizeci de companii norvegiene care desfasoara activitati in Romania.
Grupul Carrefour si WWF Romania au inceput anul acesta un parteneriat strategic pe trei ani care are ca scop protejarea a 21.000 ha de paduri.
Romania are trei mari axe de politica externa:
Premierul Consiliului de Stat al Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, insotit de o importanta delegatie guvernamentala si de oameni de afaceri, se afla de luni la Bucuresti, anuntand din prima zi a vizitei ca Beijingul intentioneaza sa investeasca in Romania "o suma uriasa".
In ceea ce priveste presa culturala, tirajele publicatiilor 22 sau Romania literara erau de circa 100.000 de exemplare.
salariile mici vor creste accelerat, s-ar putea sa vedem un nou producator auto care sa vrea sa faca masini in Romania, cine va oferi angajati va lua noi investitii, polarizarea economiei se va accentua, vor fi cautati pensionari pentru a fi angajati (Autor:
google-analytics.com