Cautare

15724 de rezultate pentru "noi" (3.26 secunde)
Alta componenta care are si la noi o oarecare insemnatate este achizitia si comertul cu produse feroase si neferoase. ... Daca nu mergem pana la capat, atunci noi avem o problema. ... Noi suntem inca la 89-90%. ... Noi facem tot ce putem pentru recuperarea acestor sume de bani.
Alta componenta care are si la noi o oarecare insemnatate este achizitia si comertul cu produse feroase si neferoase. ... Daca nu mergem pana la capat, atunci noi avem o problema. ... Noi suntem inca la 89-90%. ... Noi facem tot ce putem pentru recuperarea acestor sume de bani.
Ca la noi, la nimenea (Autor: ... Dar, nici la nimenea ca la noi nu e! Nu degeaba spunea dl Ion Iliescu, la inceputurile anilor ’90, ca noi vom avea o democratie originala.
Si sunt convins ca majoritatea dintre dumneavoastra imi da dreptate in privinta acestui sentiment nostalgic, poate, legat de fantastica diversitate a solului romanesc si de continua minunare in fata extraordinarei frumuseti a tarii noastre, traduse si prin aceasta fantastica diversitate si bogatie a roadelor pamanturilor acestora care pentru noi, romanii, este una dintre cele mai importante traditii â€" agricultura.
'Ce mama, pai daca nu esti tu, noi o sa murim de foame' mi-a spus fat ", spune Genoveva, iar telefonul ii suna din nou. ... "unde mergem noi sint papusi mult mai frumoase, o sa-ti ia mama un ". ... "Cu un nene din Italia unde o sa stam noi ".
Noi nu suntem singuri pe planeta asta si spune asta un om care stie mai multa carte decat tot Sfantul Sinod.
- Extinderea portofoliului de produse cu 4 noi tipuri de carburanti aditivati din gamele ACTIS si FORTIS, produse superioare ce cresc aria de adresabilitate catre noi categorii de clienti.
Romania - asa cum o stim noi - a fost cucerita in intregime. ... "La noi, in clan, media de varsta e destul de ridicata", spune Cristi/Skyros. ... "Noi, jucatorii inveterati, am fost mereu pasionati de tematica militara", recunoaste Kislyi intr-un interviu publicat pe forumul acestui joc.
Cu alte cuvinte, mintea noastra are setata o suma numai buna pentru noi, iar noi castigam fix acea suma. ... Vestea buna e ca noi am fost conditionati sa gandim intr-un fel sau altul si ca daca vrem ne putem schimba tiparul financiar.
Noi, in zona asta a tarii, nu ne putem mandri ca suntem urmasii dacilor, nu. Noi suntem un amalgam nefericit al mai multor natii, natii ce nu s-au evidentiat niciodata ca exemple de moralitate.
Cand vrem ca un eveniment sa ramana memorabil cautam sa avem la indemana un aparat foto, indiferent daca vrem sa le pastram pentru noi pentru a nu lasa uitarii momente frumoase, fie pentru a le putea impartasi cu cei care nu au fost cu noi in acele clipe.
Chiar ma amuzam cu Titus Andrei recent, la un festival, pentru ca el a fost martorul intalnirii noastre si a fost prezent la discutia dintre noi doi. ... - Da, filmul lui Ioan Carmazan se numeste Noi stim ca voi stiti ca noi stim.
Privind soarele in fata - Irvin Yalom O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit:
Semnalul dat de presedintele Traian Basescu ca Alianta se poate rupe dupa 1 ianuarie 2007 a fost receptat cum trebuie de filialele doljene ale celor doua partide din coalitie, care au inceput sa se intreaca in racolarea de noi membri cu functii si imagini publice importante.
Dar noi insine folosim comunicatiile radio doar de circa un secol. ... Cu alte cuvinte, se intreaba Pope, este oare intelept sa anuntam existenta si locatia noastra altor civilizatii care pot fi mai avansate tehnologic decat noi?
considera ca cei pe care i-a intalnit, sunt reprezentantii unei civilizatii cosmice stralucite, mai avansati ca noi cu sute de mii sau milioane de ani.
Afaceri noi si originale pot aparea joi. ... Trebuie sa participati vineri la o sedinta plictisitoare, la care veti primi noi sarcini profesionale absolut debusolante. ... Va fi necesar sa evitati vineri implicarea in afaceri noi sau sa angajati colaboratori neverificati.
In acest caz, noi am auzi doar un zgomot. Asadar, universul ar putea fi ticsit cu semnale de la nepamanteni, iar noi sa fim prea primitivi pentru a le sesiza.
Noi iubim teoriile noastre ale conspiratiei si e destul de probabil ca asta sa fie doar una din multe. ... Noi la Motherboard am analizat toate premizele punct cu punct. ... Dar sa zicem ca recunoastem ca pisicile vad mai bine ca noi.
Iar noi, pe ziarulring.ro, contiunam sa stam de vorba cu mari specialisti, personalitati de marca in diverse domenii, pentru a radiografia si a diagnostica acest fenomen fara precedent, aceasta boala planetara, care, deocamdata, pare sa nu aiba leac. ... Ori ei, ori noi.
google-analytics.com