Cautare

15724 de rezultate pentru "noi" (4.57 secunde)
comenzile noi din industrie s-au redus cu 24,2% fata de aceeasi luna din 2008, marcand a cincea luna consecutiva de scadere, mai ales ca urmare a prabusirii inregistrate de industria bunurilor intermediare, se arata in datele publicate, ieri, de Institutul National de Statistica (INS).
Canon Europa, liderul mondial in solutii de imagine, le ofera incepand de astazi, noi oportunitati partenerilor sai din Europa, prin lansarea imageRUNNER ADVANCE, noua platforma de imprimare multifunctionala.
Editia din octombrie a tIMOn gazduieste 51% din disponibilul de locuinte noi. Necesarul de locuinte noi in Bucuresti este imens.
Conditiile de munca au fost imbunatatite, iar piata de transformatoare este cea mai extinsa, in special in Grecia, dar si piete mai noi, in Orientul Mijlociu.
"S-a observat cu ochiul liber ca noi am schimbat putin mesajul public in legatura cu acordul dintre FMI si Romania. ... Pai noi stiam acest lucru, nu trebuie sa vina misiunea FMI sa ne spuna.
Sistemul fiscal de la ei nu s-a modificat de zece ani, in timp ce la noi, numai anul acesta, Codul Fiscal s-a schimbat de trei ori.
Firmele noi apar precum ciupercile dupa ploaie, desi oficial nu am iesit din criza. Probabil ca oltenii au descoperit domenii noi de activitate, aducatoare de profit, ca altfel nu se explica afluxul de firme noi, intr-o perioada in care economia ramane amortita, iar previziunile nu sunt tocmai bune.
Ce vrea, de fapt, UE de la noi si de la toti membrii sai? ... Daca noi avem deficite prea mari, UE ne va judeca nu dupa cum noi respectam sau nu Constitutia, ci dupa cum noi respectam sau nu acordurile incheiate cu ei.
Dar pentru ca spatiul era foarte mare si noi organizam doar evenimente cu peste 700-800 de oameni, cumva merita sa vii pana aici, era un eveniment suficient de mare, incat sa treci de bariera asta.
"Va solicitam sa respingeti cu fermitate aceasta oferta a FRF, ce reprezinta o mare ofensa adusa atat orasului Craiova, cat si clubului de fotbal FC Universitatea Craiova si/sau orice colaborare a Consiliului Local al Municipiului Craiova cu FRF, in ceea ce priveste participarea dumneavoastra la infiintarea unei noi echipe.
Dacia vinde bine ' Piata auto de masini noi din Romania a inregistrat o crestere de 27,19% Marca romaneasca este in continuare lider in topul vinzarilor de la noi. ... Piata auto de masini noi din Romania este in crestere.
Sa recunoastem, nu suntem nici noi supraoameni, avem si noi spectacole proaste sau roluri in care nu suntem foarte buni. ... - Ne afecteaza si pe noi. Iti dai seama ca in timpul spectacolului suntem si noi conectati la energia salii si simtim imediat tot ce se intampla:
Din pacate, noi romanii consumam mai mult decat dublul cantitatii recomandate. ... Ce facem noi in realitate? ... Ei nu stiu daca umbla la retete, noi putem gestiona aportul de sare ascunsa", spune Gheorghe Mencinicopschi. ... Din pacate, noi romanii consumam mai mult decat dublul cantitatii recomandate. ... Ce facem noi in realitate?
Nu in ultimul rand trebuie sa ne percepem ca facand parte din TOT, avand Universul in noi, ca si cand noi iubim absolut tot ceea ce ne inconjoara.
Toti avem in noi lucruri bune si mai putin bune, dar trebuie bagheta magica care sa schimbe, cum zicea Arghezi:
Da’ noi azi nu mai protestam putin? ... dumnealui statul se sterge de naduseala pe noi, iar noi ne proptim mainile in sold, ca precupetele, si protestam, topind vocalele intr-o sonora si prelungita huiuiala. Asa functioneaza democratia mutant cu care ne jucam noi de ani buni.
In vreme ce noi, cuviinciosi traitori in statul de drept, aflam ca nu e bine sa comentam deciziile justitiei, Traian Basescu prezida lucrarile CSM, amintindu-i unuia sau altuia cine i-a numit si ce obligatii are numitul cand e sunat de el, presedintele.
Peste 20 de MEDICAMENTE NOI, pe lista actualizata de compensate si gratuite 23 de medicamente de ultima generatie se regasesc pe noua lista de medicamente compensate si gratuite, aprobata marti printr-o hotarare de guvern.
Se poate sa fim atrasi de oamenii care nu ne iubesc, sa ne placa intuitiv aceia care nu ne vor si sa ajungem pana acolo unde sa ne implicam in relatii distructive pentru noi.
Invierea lui Christos este invierea noastra In fiecare din noi, cei credinciosi, are loc Invierea lui Christos, si aceasta nu o data, ci in fiecare clipa, atunci cand, Insusi Stapanul Christos invie intru noi.
google-analytics.com