Cautare

15724 de rezultate pentru "noi" (3.46 secunde)
Si aici este prezent pozitivismul matematicianului intrind, insa, in lumea bioenergiilor si a trairilor pe care multi dintre noi le simtim si le raportam.
xxx Oare ii putem cunoaste pe ceilalti daca nu ne cunoastem pe noi insine? ... Dorinta de a afla ce gandesc, ce simt si ce barfesc ceilalti oameni este, in realitate, o forma de evadare, o fuga de noi insine.
Iar ce facem noi acolo, o sa vezi, are mare legatura cu ce faceam in presa. - De ce a aparut Pacientul 2.0, cata vreme noi toti avem acces la doctorul google.
Si noi, cele inselate, suntem femei.
- Imi place sa descopar lucruri noi, sa am tot soiul de experiente, sa vad o piesa buna de teatru sau sa port o discutie existentiala cu prietenele mele de care sunt legata prin trecut dar si pentru care as fi in stare sa misc muntii din loc (nu stiu daca ele sunt constiente de aceasta ‘forta’ ..
Au fost si nemultumiti de articolele publicate de noi. ... Ori asa ceva nu se poate, evenimentele relatate au fost extrem de triste, nu puteam noi sa scriem vioi sau indiferent. ... Nu putem schimba noi asta si nici nu vrem acest lucru dealtfel.
Apoi, fiindca tarile occidentale au mai putine motive decat noi sa se teama ca, intr-o Europa unita, isi vor vedea vestejita, anulata, identitatea. ... Modernitatea lor nu e, ca la noi, in varsta de doar un secol si ceva. In plus, ele au evoluat istoric altminteri decat noi.
Confederatiile sindicale se agita si promit noi greve. ... ", va dam noi suficient. ... Dezamagiti, pe buna dreptate, de fosta putere, oamenii, noi toti, am votat promisiuni.
Asa cum poate noi, romanii, am uitat s-o facem. ... Te simti mic si iti pare rau ca in Romania nu suntem si noi la fel de stricti, la fel de conservatori (nu conservatori in sensul acelui partid...) cu propriile noastre valori.
Nimeni nu poate fi atat de naiv sa creada ca aia vor munci pe branci ca sa ne dea noua banii, iar noi sa stam cu mana-n san; va trebui sa ne spetim si noi muncind.
Una arunca vina pe "geografie", sugerand ca ea se transforma la noi in "istorie", alta ne soptea ca nu ne putem opune soartei. ... In momentele de depresie, era suspectat ca si-a intors fata de la noi, nemaiasteptand Judecata de pe Urma pentru a ne pedepsi.
Numele lui - prea putin cunoscut la noi, din pacate - este Aleksandar Milinkievie. ... Numai cand auzi astfel de relatari iti aduci aminte de acel lucru banal, pe care si noi l-am descoperit tarziu, dar il uitam deja frecvent:
Lumina care il mentine viu, il tine langa noi, desi a trecut la cele vesnice.
Multi oameni au ramas cu nostalgia anilor in care Maria Radu canta cu formatia Timpuri Noi, dar sunt si unii care o descopera abia acum. ... Ce te diferentiaza de celelalte cantarete de la noi?
Probabil ca noi nu o sa fim chiar in grupul unde este UDMR-ul, nu de alta, dar vad ca ei sunt cei care continua sa mearga pe chestiuni extreme.
Vorbele ne incurca pe noi. ... In sfarsit, acum se intampla si la noi. ... La noi este o rusine ca inca nu ne-am despartit de persoanele care au sustinut fostul regim. ... Noi, liberalii, am spus si demonstram ca ne curatam partidul de fosti colaboratori sau securisti.
Trebuie sa gasim noi facilitati de creditare a economiei, pentru ca daca nu vom relansa creditarea sectorul privat va suferi si este, repet, grija mea cea mai mare in acest moment.
In contextul aniversarii celor 20 de ani de la Revolutie si a lui "cine a tras in noi 16-22″, a folosit sau n-a folosit lui Mircea Geoana aceasta asociere?
• 25 iul 2007 - Presedintele Republicii Moldova declara, intr-o conferinta de presa, ca in tara sa nu vor fi deschise doua noi consulate romanesti in viitorul apropiat.
Mare parte din cresterea economica a fost generata de boomul imobiliar si de un consum excesiv de luat credite cu buletinul, deci nu a avut baza economica solida, o structura economica performanta, ci boomul imobiliar si consumul excesiv, care ajunsese sa faca din noi niste oameni care eram pe punctul sa credem ca putem trai toata viata fara sa obtinem bani, ca ne dau bancile.
google-analytics.com