Cautare

15724 de rezultate pentru "noi" (4.31 secunde)
Eu pot sa va spun doar ca sunt oricand gata sa ne prezentam in fata alegatorilor nostri, dar decizia o vom lua noi singuri nu inainte insa de a cunoaste exact motivarea Curtii Constitutionale.
• Traim niste zile foarte agitate din punct de vedere politic, dar asta nu inseamna ca noi, societatea civila, trebuie sa stam pe margine si sa asistam ca simpli spectatori.
• Traim niste zile foarte agitate din punct de vedere politic, dar asta nu inseamna ca noi, societatea civila, trebuie sa stam pe margine si sa asistam ca simpli spectatori.
Pentru ca si noi, stimati colegi, si noi am fost tradati. ... Au fuzionat tocmai cu cei pe care inca nu terminasera sa ii injure si sa-i critice, pentru a ne injura si critica pe noi. ... Am ramas doar noi si programul de guvernare al USL.
Numai noi nu l-am crezut. ... Oameni de nimic, oameni noi: ... noi. ... revelatia multului pentru unii si a nimicului pentru cei ce asteapta - tot noi. ... Noi asteptam, vremea trece, lumea se misca. ... Noi votam de bine si ne iese tot cu Ghinion.
Reparatii lunare de jumatate de miliard Cele 14 autobuze noi achizitionate in ultimii 5 ani de Primaria Satu Mare, salveaza oarecum onoarea celor care asigura transportul in comun in municipiu.
Obstacole in calea unei afaceri noi Dintre obstacolele care stau in calea dezvoltarii unei afaceri, pe primul loc pare sa se situeze concurenta neloiala si coruptia, urmate indeaproape de sistemul judiciar si fiscalitate, inca scazuta.
Presedintele a scos din ATM-ul patru bancnote noi, de 5 lei, 10 lei, 50 de lei si 100 de lei. ... Dupa patru luni de afisare dubla a preturilor, romanii vor utiliza in paralel, pina la sfirsitul anului viitor, atit leii noi cit si bancnotele si monedele vechi.
Desi de la 1 iulie a intrat in circulatie leul nou, Banca Nationala a Romaniei (BNR) mai are in stoc foarte multe bancnote noi din leii nedenominati, care trebuie sa-si urmeze ciclul.
Piata autovehiculelor noi va oscila in 2006 in jurul nivelului din acest an, de circa 250.000 de unitati, pentru ca factorii care au influentat avansul din ultimii ani si-au epuizat potentialul.
156/2002, guvernul a trecut bunurile Registrului Comertului, in care noi am investit, in proprietatea Ministerului Justitiei. ... Din ianuarie 2003 nici nu le-am mai trimis facturi, deoarece nu plateau, iar noi trebuia sa platim TVA-ul si impozitul pe profit aferente.
Trebuie spus ca ieri reprezentantii greci au incercat sa ne explice ce inseamna acest pui si de ce trebuie sa-l mancam si noi.
Potrivit unei analize date recent publicitatii de Banca Nationala a Romaniei, masa monetara in sens larg a fost la sfarsitul lunii martie de 87,528 miliarde de lei noi, cifra care reprezinta o majorare cu 2,2% (1,9% in termeni reali) fata de masa monetara consemnata in cursul lunii februarie a.c.
Ori noi, de voie, de nevoie, trebuie sa plecam, ca apar defecte si cine sa le repare? Tot eu, sau noi, in cazul in care sintem doi insi si unul nu e in concediu.
Specialistii din domeniul imobiliar din Craiova ne spun care sunt blocurile noi din municipiu. "Nefiind constructii de dupa 2000 foarte multe, in Craiova consideram blocuri noi pe cele de dupa 1980 si blocuri vechi pe cele de dinainte de 1980", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.
În schimb, furnizorii de masini noi sunt afectati.
In acest sens, preturile alimentelor de baza de la noi sunt cele mai afectate: de exemplu, la noi un litru de ulei costa mai mult decat dublu fata de Milano.
Goana românilor dupa credite si a bancilor dupa noi clienti pune pe roate o noua afacere: ... În urmatorul an, în România se deschideau peste 1.100 de noi sucursale bancare, unde au fost angajate circa 7.000 de persoane.
Goana românilor dupa credite si a bancilor dupa noi clienti pune pe roate o noua afacere: ... În urmatorul an, în România se deschideau peste 1.100 de noi sucursale bancare, unde au fost angajate circa 7.000 de persoane.
Aceasta va fi mult mai mica, anticipeaza unii analisti, decât cea practicata la noi. ... „La noi suntem jecmaniti de banci. ... Primul pas ar fi sa ne prezentam la o banca de la noi. ... Pasul al treilea este la fel ca pe la noi:
google-analytics.com