Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (2.72 secunde)
Finalizarea acestei portiuni de autostrada va duce la fluidizarea traficului, cresterea capacitatii de trafic si a vitezei medii de deplasare pana la 120 km/h, precum si la reducerea numarului de accidente rutiere, se mai arata in comunicatul MTCT.
Facind un calcul simplu, parlamentarul galatean sustine ca pentru o familie formata din doi pensionari care locuiesc intr-un apartament cu trei camere, costul intretinerii depaseste valoarea pensiei medii.
"Cresterea pensiei medii va fi de 17,6%, incepind cu ianuarie 2007, ajungind la 1 septembrie 2007 la o crestere de 21% fata de decembrie 2006.
Contabilii cu studii medii vor avea dreptul sa intocmeasca doar evidente primare, iar cei cu studii superioare vor putea sa conduca din punct de vedere contabil firmele.
Omul politic a mai aratat si ca, desi liberal-democratii nu au ca tinta un anume grup social, mesajul peledistilor se indreapta spre “anumite medii care pot percepe bine doctrina noastra”.
Senatorul republican de Oklahoma James Inhofe, unul dintre cei mai vehementi critici ai ideii ca activitatea umana provoaca incalzirea globala, a insistat ca Gore sa se angajeze ca va reduce consumul de energie al locuintei sale pana la nivelul consumului unei locuinte medii americane, fara a plati compensatii pentru emisiile de dioxid de carbon, pe care Inhofe le considera "pacaleli folosite de bogati".
Pe de alta parte, Theodor Stolojan a punctat si cateva obiective din programul de guvernare al PLD, vorbind despre transformarea economiei Romaniei intr-una din cele mai competitive din UE si despre aducerea salariilor medii din Romania la nivelul celor din UE.
cresterea pensiei medii, problemele tineretului, a locurilor de munca, in sanatate, in agricultura. Totodata, Vacaroiu a vorbit despre problemele legate de asimilarea rapida a aquis-ului comunitar, de buna functionare a Agentiei de Plati in Agricultura, de derularea programului de investitii.
Împotriva demiterii au votat 79% dintre cei cu studii medii, 77% dintre cei cu studii superioare si 76% dintre persoanele care au cel mult zece clase.
La rindul sau presedintele Organizatiei Judetene PLD, Sandu Traian, a declarat ieri ca Partidul Liberal Democrat are un proiect de crestere a nivelului pensiei medii la valoarea de aproximativ 65% din valoarea salariul mediu net pe economie.
Daca numarul cadrelor medicale medii care emigreaza s-a redus si stabilizat oarecum, dupa aderare a crescut numarul medicilor care pleaca, mai ales a celor tineri.
Datorita amplasarii, climatul este litoral maritim, cu temperaturi medii vara de peste 22° C, iar iarna peste 0° C.
Semnatarii motiunii solicita Guvernului sa ia masuri "imediate" pentru protejarea puterii de cumparare a cetatenilor cu venituri medii si mici si instituirea unor mecanisme specifice de compensare a cheltuielilor cu intretinerea locuintei pentru cei aflati sub pragul saraciei.
"De exemplu, cine nu are cinci salarii medii pe economie nu poate sa se inscrie la alegeri", a spus el.
"Recenta decizie a Sfantului Sinod al BOR rezolva excluderea preotilor din viata politica si deschide noi orizonturi de dezvoltare zonei rurale, avand in vedere si influenta sporita a unora dintre fetele bisericiesti in diverse domenii si medii ale vietii cotidiene", se mai arata in comunicat.
Este relevant faptul ca membrii PSD Mangalia isi desfasoara activitatea in diverse medii, acoperind practic toate domeniile de activitate din oras", a declarat, facand referire la lista prezentata mai sus, Claudiu Tusac.
"S-a solicitat primarilor formularea de propuneri de persoane care au cel putin studii medii si nu fac parte din niciun partid politic, din care vor fi desemnati presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare si loctiitorii acestora", se mai arata in comunicat.
In competitia pentru alegerile din toamna, Athanasiu sustine ca vor disparea partidele mijlocii si medii, urmand sa ramana doar trei partide mari.
Vicepresedintele PSD a argumentat pozitia social-democratilor prin faptul ca, incepand cu luna mai, diferenta dintre salariul mediu prognozat si salariul mediu realizat a fost de 10%, ceea ce a reprezentat si o pierdere similara la nivelul pensionarilor cu pensii medii.
Trebuie sa-l reducem la 10% pentru cei cu venituri modeste, sa-l pastram la 16% pentru cei cu venituri medii, iar cei cu venituri mari vor fi supraimpozitati", a sustinut candidatul la functia de premier al PSD.
google-analytics.com