Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (3.61 secunde)
Din pacate, sunt putini cumparatori din randul oamenilor cu venituri mici sau medii. a€žComparativ cu alte tari, in Romania nu sunt foarte multi cumparatori de arta.
Finantarile in moneda nationala au avut o cautare mai mare pentru termenele medii si lungi, unde soldul de la finele anului trecut a depasit cu 32% nivelul din decembrie 2003, atingand 80.112 miliarde de lei.
Furnizori mici, medii sau lideri de piata stabilesc contacte directe cu comertul global pentru a completa nevoile viitorilor clienti cu idei si concepte inovative.
Sectorul financiar-bancar a dominat tranzactiile bursiere in ultima saptamana, detinand o pondere impresionanta, de 81,84 la suta din totalul schimburilor, pe fondul unei medii zilnice a valorii tranzactiilor foarte ridicata, de 431 de miliarde de lei pe sedinta, sunt de parere analistii unei companii de brokeraj.
Anul trecut Romania a inregistrat cele mai bune productii medii la cultura griu din ultimii ani, productia totala fiind de 7,7 milioane tone, la o suprafata insamintata de dou milioane hectare.
Cele mai mari salarii medii nete au fost realizate in activitatea de intermedieri financiare, unde s-au inregistrat castiguri de 18.581.781 de lei pe luna, iar la polul opus s-au situat salariile din sectorul hotelier si restaurante, de 4.546.100 de lei pe luna.
Aceste perimetre vor fi oferite, in cadrul unor noi runde de apel public de oferta, unor companii petroliere medii si mici, care, datorita unor costuri mai reduse, vor putea continua exploatarea in conditii de profitabilitate.
Lucratorii din sectorul hotelariei si restaurantelor continua si in februarie sa inregistreze cele mai mici cistiguri salariale medii brute (5.614.188) si nete (4.438.347 lei).
Preturile medii de vanzare a terenurilor agricole din extravilan si intravilan au crescut in intervalul ianuarie-februarie 2005 cu circa 80% comparativ cu cele practicate anul trecut, potrivit datelor Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale.
Mai mult, Diaconu spune ca subevaluarea in vama nu mai reprezinta o amenintare la adresa mediului de afaceri din Romania, deoarece in martie a intrat in vigoare o noua metoda de control a valorii in vama in urma careia valorile medii ale produselor au crescut de patru ori.
Considerata principala problema a celor cu venituri medii, cazarea pe Litoral a prins forme din cele mai diverse, de la inchirierea unei camere la hotel, pana la acceptarea unei camere la un particular.
Primul semestru al acestui an a fost o perioada buna pentru autoturismele mici si medii atat in ceea ce priveste modelele de import, cat si cele autohtone.
Salariile medii nete lunare erau oricum trecute in buletinul statistic si, comparind cele doua date, rezulta ca romanii nu mai sint platiti pentru opt ore pe zi.
In aceste zone, cumparatorul trebuie sa plateasca in jur de 1.500-2.000 de euro/mp pentru un imobil mai vechi si finisaje medii.
Trenurile intercity vor circula in timpul zilei si vor lega principalele orase din Romania, in timp ce trenurile interregio vor asigura serviciul de transport de masa pe distante medii, acoperind zilnic distante cuprinse intre 100 si 400 de kilometri.
Daca unii au avansat tarife fabuloase, care la prima vedere depasesc pretul pentru o destinatie externa in aceeasi perioada, altii au in vedere preturi accesibile si celor cu venituri medii.
In comunicatul trimis de Asociatia Pensionarilor din Romania se mai arata ca a obliga pensionarii sa plateasca asigurari obligatorii de sanatate „e o aberatie“ in contextul in care cuantumul unei pensii medii din Romania nu acopera nici macar cheltuielile de intretinere a unui apartament.
Astfel, diferenta dintre preturile medii ale apartamentelor ajunge la 300 de euro pe metrul patrat. Preturile cele maimari raportat la suprafata imobiliara s-au inregistrat pentru garsoniere.
Totodata, potrivit datelor prezentate de responsabilul cu activitatile de marketing al companiei, Tamas Mayer, in Romania preturile nete la benzine si motorine sint sub cele medii practicate pe plan international.
In Cehia, de exemplu, rata dobinzii medii la creditele in moneda locala este de 4%“, a mai spus Ionescu.
google-analytics.com