Presedintele Organizatiei Judetene PLD Galati, Sandu Traian, a facut ieri public numele celui care a fost desemnat sa conduca organizatia municipala a partidului.

“Doru Resmerita este o persoana extrem de activa in Galati. El conduce Grupul de firme Galmopan si a primit mandat sa reprezinte PLD in calitate de presedinte al organizatiei municipale. Practic a fost constituita Organizatia Municipala Galati. In plus in acest moment sint indeplinite conditiile necesare constituirii a cel putin 15 organizatii in localitatile judetului. Numarul membrilor PLD din judetul nostru este de 300”, a declarat Sandu Traian. Omul politic a mai aratat si ca, desi liberal-democratii nu au ca tinta un anume grup social, mesajul peledistilor se indreapta spre “anumite medii care pot percepe bine doctrina noastra”.

In ceea ce-l priveste pe liderul Organizatiei Municipale a PLD Galati, Doru Resmerita, trebuie spus ca acesta a mai fost implicat in actul politic in urma cu 10 ani. Atunci a fost membru al PD. “Intoarcerea mea in politica este un proiect personal. Ma intorc pentru ca e vorba de o echipa noua. Ma intorc intr-un partid nou, care are la virf oameni cu o notorietate buna. Se poate face putina politica si mai multa administratie. Cred in acest proiect pentru ca eu cred ca putem avea rezultate bune. Daca se va dovedi ca lucrurile o vor lua razna, voi avea dreptul sa ma retrag”, a declarat Doru Resmerita.