Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (2.98 secunde)
Zvonul cum ca as desfasura actiuni ca sa ajung presedinte al Consiliului Judetean Salaj, sacrificandu-mi colegii de partid, este un atac murdar la adresa mea, si ma bucur ca lansatorii acestui zvon sunt contrazisi si descurajati, daca nu si injurati, in cele mai multe medii", a afirmat Viorel Stanca, presedintele PD Salaj, saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa.
varianta de buget redus (un LCD cu diagonala ceva mai mare, dar cautati sa fie Full HD), varianta echilibrata (un LED de generatie noua si cu dotari medii), varianta bazata pe performanta (o plasma de ultima generatie) si varianta premium (un LED de ultima generatie cu dotari SMART 3D si panou Full LED).
Apasa ca sa afli mai multe CU TVFOX VETI PUTEA SA VA URMARITI GRATUIT SERIALELE TV IN HD COMPLET Locuintele medii platesc peste 900 de lei pe an pe abonamentul de cablu tv!
companii mici, medii sau mari, institutii educationale si guvernamentale. Primele site-uri de intranet si primele pagini de start ale companiilor au inceput sa apara in anii 1990-1991.Un intranet este construit din aceleasi concepte si tehnologii utilizate pentru internet:
Plenul Camerei nu a reusit sa respinga proiectele social-democratilor privind numirea procurorului geneal si al sefului DNA si departajarea magistratilor in cazul unor medii egale, care au fost respinse saptamana trecuta la Comisia juridica, deoarece nu au obtinut majoritatea calificata.
Ulterior, pana la sfarsitul perioadei de prognoza, temperaturile maxime se vor mentine relativ constante, la valori medii de 22-24 de grade.
Singurele conditii sunt accesul la Internet de la un calculator personal si cunostinte medii de limba engleza. Administratorii nodurilor nu au cum sa limiteze ce fisiere fac publice utilizatorii.
Aplicata femeilor victime, teoria mentionata nu are totusi suficienta sustinere empirica, deoarece, asa evidentiaza statisticile din mai multe tari, numai circa o treime din femeile abuzate de parteneri, au crescut in medii familiale caracterizate de violenta (Correctional Service Canada, 1988, pg 20).
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii homeopate in cazul otitelor. "Otita reprezinta inflamatia acuta a urechii externe si medii, unilaterala sau bilaterala, avand cauza virala sau bacteriana.
La copiii cu otite medii recidivante s-a constatat, chiar, prezenta acidului gastric in secretiile din urechea medie. Antibiotice contra virusuri?
Din aceste venituri, in anul trecut in Azerbaidjan au fost construite mai mult de 300 de cladiri pentru scoli medii.
Unul dintre cele mai senzuale semne astrale, Taurul, isi gaseste acesta placere in medii relaxante (muzica erotica, vin bun, confort) unde este prezent, pasional, un plus evident care te face sa traiesti fiecare senzatie la intensitate mare .
In conditiile in care violenta politica este un instrument de care atat puterea, cat si opozantii acesteia se slujesc in mod curent, in conditiile in care violenta terorista tinde sa se substituie celei politice, in conditiile in care starea de beligeranta se generalizeaza in spatiul politic si in medii sociale dintre cele mai diverse, in societatile traditionale, dar si in societatile moderne, nu este deloc hazardat sa spunem ca terorismul a devenit un comun mod de a fi.
Impactul cartii a fost deosebit, deoarece a adus una dintre cele mai timpurii dovezi ca OZN-urile nu sunt doar o legenda urbana, specifica pentru societatea tehnologica occidentala, ci un fenomen care se regaseste chiar siin medii atat de strict controlate ca tarile cu regimuri comuniste.
Degeaba gandesti tu pozitiv daca ceilalti te monopolizeaza cu ale lor, deci ori pleci din aceste medii cat mai repede, ori incerci sa le insufli tu lor un dram de bucurie.
Impactul provocat de exportul modelului din Rusia bolsevica in Germania a fost extrem de puternic, iar mitul conspiratiei iudeo-comuniste a castigat teren in cele mai diferite medii.
Ulterior, Cristian Presura a fost angajat la Institutul de Fizica Atomica, unde s-a ocupat de instalatii electrice si a studiat proprietatile laserilor cu medii active solide.
Abia recent - spunea Elizondo - am facut progrese suficiente pentru a intelege, pentru prima data, ca multe dintre insusirile uimitoare ale OZN-urilor - cum ar fi acceleratia instantanee, vitezele hipersonice, observabilitatea scazuta, calatoriile prin medii diverse si chiar antigravitatia - pot fi explicate prin fizica cuantica si nu printr-o stiinta voodoo.
"Vrem sa atragem fonduri ISPA pentru constructia unui camin pentru batrinii care au posibilitati materiale medii, precum si pentru dezvoltarea adaposturilor din Galati, astfel incit sa nu mai existe notiunea de boschetar sau de copil al strazii", a conchis primarul.
Si tot ca reactie la initiativa PNL, democratul a facut si precizarea ca politica externa a unui stat nu se conduce cu semnaturi de la cetateni, ci cu strategii realizate de specialisti pe termene medii si lungi.
google-analytics.com