Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (3.13 secunde)
Prejudiciul cauzat Consiliului Local si Primariei Ramnicu Valcea este de 545.568,11 lei, reprezentand diferenta dintre totalul sumei achitate de autoritatea contractanta si valoarea preturilor medii de achizitie a dotarilor pentru locurile de joaca.
"Nu am luat eu niste medii stralucite, spre rusinea mea, important este ca pana la urma am intrat", a mai spus comisarul sef.
In al doilea rand, parlamentarii PNL reclama faptul ca elaborarea acestor proiecte s-a facut in absenta consultarii sistematice a societatii civile si a partidelor politice, precum si a mediilor profesionale ale practicienilor, medii ce au formulat deja "observatii pertinente si severe".
Prefectul Liviu Brailoiu a cerut Serviciului de Ambulanta Judetean sa colaboreze cu serviciile similare din tara, pentru a analiza posibilitatea detasarii, pe perioada sezonului, a unor cadre medicale medii.
Astfel, Legea salarizarii unice va fi implementata pe o perioada de trei ani, incepand cu 2010, iar raportul dintre salariul minim pe economie si salariul de baza maxim va fi de cel mult 1 la 15, prin cresterea salariilor mici si medii, concomitent cu inghetarea sau majorarea cu sume mici a salariilor mari.
varsta peste 18 ani, precum si definitivarea, cel putin, a studiilor medii. De asemenea, beneficiarele trebuie sa fie inscrise la activitatile prevazute in program, pe baza formularelor de inscriere corespunzatoare.
Cadrele preuniversitare cu studii medii, precum invatatorii sau educatorii debutanti ajung la 2. 100 de lei. Aproape dublu fata de cat castiga in prezent.
In rest, au mai candidat singuri, obtinand medii suficiente pentru a fi numiti in functii de conducere la Parchetele din zona Olteniei:
Alte teme solicitate prin amendamente sunt modificarea coeficientilor de ierahizare pentru senatori si deputati la echivalentul a 11 salarii minime (fata de 9,9 in prezent), ridicarea coeficientului de ierarhizare pentru functiile parlamentare de executie si departajarea acestuia pe gradatii, astfel incat coeficientul maxim pentru consilier parlamentar sa fie de 6,50 salarii, iar cel pentru referent cu studii medii de 4,25 salarii, se arata intr-un document guvernamental.
In locul lor, guvernul poate numi un functionar sau orice persoana care trebuie sa aiba mai multe calitati medii, cum ar fi studiile universitare cu licenta sau sa fie sanatos.
Ma asteptam ca PSD sa redevina subiectul favorit in multe cercuri si medii. Pentru unii, din curiozitate sincera, pentru altii din interes.
Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu ar putea deveni, in perioada urmatoare, inamicul numarul unu al miliardarilor autohtoni, dupa ce a elaborat si va inainta Camerei Deputatilor un proiect de lege - inspirat de legislatia altor state - care prevede impozitarea anuala a averilor medii si mari.
Voi milita pentru acceptarea acestei viziuni de catre viitoarea conducere a partidului, stabilind termene medii si lungi (doi,patru si noua ani) pentru aplicarea efectiva.
Decuplarea de valoarea salariului mediu brut pe economie va duce, intr-un orizont de timp nu prea indepartat, accelerat si de recesiunea economica, ca valoarea punctului de pensie sa fie sub 30% din salariul mediu pe economie.Guvernantii uita ca pensia este un drept al cetateanului care a contribuit ani de zile la sistemul de pensii, nu o pomana sau un ajutor de stat.In ceea ce priveste pensiile speciale, reamintim ca PNL a depus o initiativa legislativa pentru eliminarea pensiilor parlamentarilor inca din luna octombrie a anului trecut.Avand in vedere faptul ca PNL:• nu este de acord cu noua formula de calcul a punctului de pensie si sustine mentinerea valorii acestuia la 45% din salariul mediu brut pe economie;• respinge introducerea intr-un timp atat de scurt a egalizarii varstei de pensionare;• nu este deacord cu plafonul impus la 5 salarii medii pentru calcularea pensiei, incalcandu-se grav principiul contributivitatii si considera ca este un drept al persoanei care a cotizat la sistemul de asigurari sociale sa primeasca o pensie conform contributiei platite;• a solicitat initierea de catre Guvern a unei dezbateri publice serioase pentru a rezulta o lege corecta, care sa porneasca de la principiul contractului intre stat si cetatean;Hotaraste:• formularea unor amendamente de fond si de forma la Proiectul de lege privind sistemul unitar de pensii, in vederea corectarii si aducerii in legalitate a prevederilor acestui act normativ;• contestarea la Curtea Constitutionala a Proiectului de lege privind sistemul unitar de pensii, in situatia in care acesta va fi adoptat in forma promovata de guvern;• depunerea unei motiuni simple, de natura sa sanctioneze abuzurile Guvernului asupra drepturilor pensionarilor si a tuturor cetatenilor Romaniei.Biroul de presa al deputatului Florin Turcanu
Fiica presedintelui Romaniei, Elena Basescu, este europarlamentar. In aceasta calitate ea are circa 6.000 de euro lunar salariu (in mana), diverse indemnizatii, precum si o suma de aproape 18.000 de euro lunar pentru a-si angaja, dupa ce criterii doreste, asistenti.
Adica echivalentul a 260 de pensii medii din Romania. Pe 4 mai 2010, Administratia Prezidentiala a publicat pe SEAP un nou anunt de achizitie, prin cerere de oferta, pentru "lucrari realizare registru superior catapeteasma Biserica Cotroceni" cu o valoare estimata de 184.873 de lei.
"Problema actuala este ca, in orasele mici si medii, dar chiar si in Bucuresti, aceste magazine au revenit intr-un numar mare.
"Miscarea sindicala incearca sa creasca salariile mici, dar organizatiile sindicale au si membri cu salarii medii si mari", a explicat Petcu, precizand ca va inainta spre analiza cele doua variante colegilor din federatia sindicala.
"Exista o teorie aparuta prin diverse medii si pe care am regasit-o in niste comentarii de pe net, suspect de informate si la obiect.
Mai exista o teorie aparuta prin diverse medii si pe care am regasit-o in niste comentarii de pe net, suspect de informate si la obiect.
google-analytics.com