Cautare

2124 de rezultate pentru "martis beatrice galati" (8.60 secunde)
Aceasta este situatia mai multor intreprinzatori care au depus la Oficiul Teritorial al Intreprinderilor Mici si Mijlocii (OTIMMC) Galati dosarele in vederea accesarii fondurilor guvernamentale care s-au derulat in acest an.
Ministerul Agriculturii a concluzionat ca reconversia soiurilor de vita de vie in judetul Galati s-a facut cu respectarea legii, dar saptamana viitoare urmeaza testul decisiv:
Deficitul fortei de munca calificata a dat mare bataie de cap intreprinzatorilor din mediul de afaceri din Galati, aspect care de altfel a fost ilustrat si de Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii in lucrarea "Cartea Alba a IMM-urilor".
In municipiul Galati, doua din zece tranzactii se fac cu banii proveniti din credite ipotecare, motiv pentru care expertii imobiliari sustin ca dezechilibrul creat pe acest segment se datoreaza noilor conditii de acordare a imprumuturilor bancare.
Daca la Galati pietele volante s-au dovedit a fi un esec de rasunet, autoritatile locale din Bucuresti solicita saptamanal producatori din Galati pentru a-si desface produsele agricole. ... La Galati, pietele volante sunt o utopie, desi fermierii isi expun legumele si fructele la preturi de producator.
"Am dat o prima masura care trebuie indeplinita de catre cei de la BancPost, filiala Galati. ... In cazul contractelor care aveau prevazut comisionul de administrare, dar acesta a fost majorat, vom mai avea o alta intalnire, dar saptamana viitoare", ne-a spus inspectorul sef al IRPC Galati, Marioara Gatej.
Sute de fermieri galateni au depus sesizari la Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Galati, acuzand arendasii ca nu le-au dat nici produse agricole si nici bani pentru terenurile arendate.
Valul de caldura a facut noi victime â€" un barbat, in varsta de 50 de ani, a murit din cauza caniculei, la Galati. ... Acesta este al doilea deces survenit in judetul Galati care fierbe la temperaturi tropicale. Alerta s-a dat in comuna Cavadinesti, judetul Galati.
Numai ca se pare ca intre Capitala si Galati scade nu doar viteza de reactie, ci si pedeapsa.
La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu, Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta. In prezent este publicat de SC Curierul National SA.
La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu,Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta. In prezent este publicat de SC Curierul National SA.
Invitatele evenimentului, moderat de Beatrice Osanu, redactor-sef CSID.RO, si Bianca Poptean, senior editor CSID.RO, au fost Mihaela Bilic, medic primar diabet si boli de nutritie, Olivia Mantelers, leader Hand in Hand Parenting Romania, si Valeria Herdea, medic primar medicina de familie.
Mara Tudose la Academia Vaganova din St.Petersburg,Ana Beatrice Bodea - la 13 ani, acceptata la: Bolshoi Academy Moscova, Staatliche Balletschule Berlin si la Ecole Nationale Superieure de Danse de Marseille;
Silvia Navarro (Cristina Gonzales) - Begona Fernandez - 5 goluri, Marta Gonzales - 5, Beatrice Fernandez - 4, Nerea Pena - 4, Veronica Cuadrado - 3, Elisabeth Pinedo - 2, Alexandrina Cabral Barbosa- 2, Dolores Martin - 1, Macarena Diaz, Jesica Alonso, Vanessa Amoros (Nuria Benzal, Patricia Elorza, Elisabeth Chavez - nu au jucat).
Dragos Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu in duet cu Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu si Bianca Cristea, duetul Vlad Stoia - Beatrice Vladan.
Dragos Chircu, Anthony Icuagu, Cristina Caramarcu, Marcel Lovin, Daria Corbu, Ciprian Teodorescu, Bianca Cristea, Vlad Stoia si Beatrice Vladan. Alaturi de ei a evoluat Compania 7, sustinand instrumental povestea pe care solistii de la "Dorian’s Art" au imaginat-o.
Beatrice Juravle - studenta la Catedra de Jurnalism si Stiinte ale Comunicarii de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi) Imbracat in straie traditionale, sculptorul Marian Viorel pare desprins din basmele populare romanesti, pline de pilde si exemple de viata, atat de frumoase, sa vrei sa le tot asculti fara sa se mai termine vreodata.
Luni, 12 martie, la ora 19.30, va avea loc la Teatrul National Bucuresti, Sala Pictura, spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, sustinut de pianistul MARIUS VERNESCU, unul dintre cei mai straluciti muzicieni de jazz din Romania, singurul care a castigat trofeul prestigiosului Montreux Jazz Festival si de invitatii sai, actorul Alexandru Pribeagu (pantomima), Raluca Stoica (interpreta de jazz si teatru muzical), violonistul Gabriel Stanescu, alaturi de actrita Alexandra Aga, instrumentistii Alex Tomaselli (chitara), Nicu Gioroiu (percutie), Catalin Razvan (bass), Beatrice Roman Vernescu (clape) si Bogdan Roman (saxofon).
Chambers, Elias Koteas, Donna DuPlantier, Jacob Tolano Pareri despre film - Beatrice Martinescu: Pornind de la nuvela lui F. Scott Fitzgerald, Strania poveste a lui Benjamin Button este un film care m-a fascinat si pe care l-am revazut adesea, in momente de neliniste sufleteasca.
Modalitatea in care regizorul a incercat sa surprinda o lume intreaga in imagini care aparent nu au o legatura explicita mi s-a parut fascinant si am considerat ca s-ar putea face un film despre caietele lui Eminescu in care sa prezentam publicului aceasta carte a imaginilor si gandurilor eminesciene, spune Bianca Beatrice Michi, scenarista filmului.
google-analytics.com