Cautare

61298 de rezultate pentru "accidentul feroviar din perisoru" (8.35 secunde)
PROFI inaugureaza astazi alte sapte unitati in localitatile Dofteana, Contesti, Perisoru, Falticeni, Draganesti-Olt si Brasov. ... Magazinele din Dofteana, Contesti si Perisoru functioneaza in format Loco. Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, luni, ca tragedii, precum accidentul feroviar din Galati in care conductorul unui tren a murit, au avut loc deoarece sistemul feroviar din Romania a fost subfinantat zeci de ani.
Accident feroviar grav in Barcelona. ... Accidentul a avut loc in statia Francia, la o ora de varf. Un roman a fost usor ranit in urma accidentului feroviar din Barcelona, a anuntat MAE roman. ... Acesta se afla internat intr-o unitate spitaliceasca din Barcelona, prezentand rani usoare.
Numai in acest an, pagubele suferite de sistemul feroviar din cauza grevei prelungite si a inundatiilor se ridica la peste 3.000 miliarde de lei vechi.
Accidentul vascular cerebral: ... Steluta Indrei) Accidentul vascular cerebral reprezinta a doua cauza de mortalitate si invaliditate. ... Accidentul vascular cerebral (AVC) determina o grava afectare a calitatii vietii pacientilor.
Senatorul Niculae Badalau a sustinut in plenul Senatului din 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: 'Opriti "deraierea" transportului feroviar!', pe care o puteti citi in continuare :
Dupa trei strigari, CFR SA a scapat de numai jumatate din calea ferata de care voia sa se descotoroseasca. ... Asta inseamna ca vom ramane fara o parte din calea ferata.
Tarifele pentru transportul feroviar de calatori vor creste trimestrial in medie cu 5-7 procente in termeni reali, in perioada septembrie 2005-decembrie 2007, pentru a se evita o criza de durata in sistemul feroviar, urmand sa se ajunga la o crestere insumata de 50-60% a acestor tarife.
Sute de oameni au ramas blocati in Gara de Nord, duminica dimineata, din cauza unui tren care s-a defectat pe drum.
Va rog sa ne formulati o definitie a accidentului vascular cerebral, diferita de cea gasita intr-un dictionar de specialitate, o definitie care sa rezulte din vasta dumneavoastra experienta? • Prof dr Dafin Muresanu, presedintele Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii si al Societatii de Neurologie din Romania:
In urma incidentului feroviar au fost raniti usor si 9 romani. ... Ambasada Romaniei in Spania urmareste indeaproape evenimentele legate de accidentul feroviar produs la Alcala de Henares.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca in cel mai scurt timp va deveni operationala o societate cu capital mixt formata din CFR Marfa, Grup Feroviar si Raiffeisen pentru modernizarea a peste 6.000 vagoane si locomotive.
TRAGEDIA AVIATICA din Apuseni: ... Magda Marincovici) Medicul Radu Zamfir s-a prezentat astazi la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.
Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta. ... Alte simptome ce pot fi prezente la trezirea din somn includ dificultati in folosirea unui picior, senzatia de slabiciune la nivelul unui brat.
Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta. ... Alte simptome ce pot fi prezente la trezirea din somn includ dificultati in folosirea unui picior, senzatia de slabiciune la nivelul unui brat.
Ministerul de Externe de la Bucuresti anunta ca niciun roman nu a solicitat, pana acum, asistenta consulara dupa accidentul feroviar din Grecia, in urma caruia 40 de oameni au murit si 85 au fost raniti.
Sindicatele din CFR discuta marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
google-analytics.com