Parker Store Galati este noul magazin de desfacere a PH Hidro Pneumatic, primul distribuitor din Romania al concernului Parker Hannifi Co. Firma se numara printre furnizorii care le ofera clientilor sai solutii alternative de actionare hidraulica, pneumatica si electromecanica.

In cadrul Parker Store, deschis in Galati pe soseaua Smirdan nr. 1A, inainte de intrarea in combinatul siderurgic galatean, cei interesati pot obtine, pe linga informatii despre produsele de care au nevoie, solutii pentru necesitatile lor si produsele pentru care garantia calitatii este cea mai importanta. Acest lucru este certificat de numarul mare si numele importante ale celor care au apelat la solutiile si produsele oferite de Parker, printre acestea fiind Mittal Steel Galati, Michelin Romania, Profiland, Arctic Gaesti, CNE Invest Cernavoda si multe altele.

Oferta

Parker Store Galati ofera o gama larga de produse din domeniile hidraulic, pneumatic si electromecanic, livrarile facindu-se rapid, cu discount-uri si promotii periodice. Sertizarea furtunurilor hidraulice, repararea aparaturii hidraulice cu piese originale Parker, testarea aparaturii hidraulice pe un stand de probe specializat, livrarea din stoc, transportul rapid al marfii catre client si service-ul oferit atit in timpul garantiei, cit si post garantie, reprezinta doar citeva avantaje ale relatiei comerciale reusite cu Parker.

Certificarea ISO 9001 obtinuta de PH Hidro Pneumatic reprezinta garantia unei oferte de performanta pentru produsele oferite si pentru asistenta venita din partea unui personal cu experienta.

In strategia PH Hidro Pneumatic se regaseste conceptul „Anything Possible” - „Totul este posibil” - al concernului Parker Hannifin Co., iar el este vizibil in orice secunda si in Parker Store Galati.