Cautare

348 de rezultate pentru "mantea nicu" (5.01 secunde)
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a declansat din oficiu verificarea secretarului de stat in Ministerul Administratiei si Internelor Mircea Nicu Toader pentru a se constata daca demnitarul a colaborat cu fosta Securitate sau a fost agent al politiei politice comuniste.
In opinia democratului Mircea Nicu Toader, este limpede ca Partidul Social Democrat nu este de acord cu legea votului uninominal, desi initial toate partidele fusesera de acord cu aceasta lege in formula propusa de Pro Democratia.
La apelul facut de democratul Mircea Nicu Toader si de primarul democrat de la Targu Mures, Dorin Florea, au raspuns pana acum mai bine de jumatate dintre edilii PD chemati, iar sumele minime care se estimeaza sa se stranga se ridica la circa 2,5-3 milioane de lei.
Toader cocheteaza cu ideea Cand a auzit ce planuri au liberalii, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Mircea Nicu Toader, a spus ca nu are nimic impotriva ideii liberalilor, mai ales ca organizatiile PD-L din teritoriu au primit o libertate asemanatoare de la centru pentru a face colaborari care sa le sporeasca sansele la alegerile locale.
Dezvaluiri de canicula In cursul saptamanii ce tocmai s-a incheiat, politicianul aflat la momentul adevarului pare sa fi fost prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Mircea Nicu Toader.
Astfel, ieri, prim-vicepresedintele PD-L, Mircea Nicu Toader, a tinut sa spuna cateva lucruri privind experienta politica pe care o are fiind candidat pentru un post de deputat si, cu aceasta ocazie, si-a adus si trei colegi care candideaza alaturi de el in colegii din zona Tecuciului.
Nicu Manea, presedintele Sanitas Constanta a precizat ca, deocamdata, procesul a fost suspendat, pentru ca sindicatul Sanitas Timisoara a actionat in judecata Directia pentru Protectia Copilului la nivel national. ... Cu toate acestea, noi continuam negocierile contractului colectiv de munca", a precizat, pentru cotidianul "Replica", Nicu Manea.
In cadrul reuniunii, Mircea Nicu Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), a explicat ca banii destinati infrastructurii vor fi repartizati si gestionati pe domenii.
In plus, valoarea sa creste in timp", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare UNIC.
"Locuintele din cartierele rezidentiale nou infiintate sunt, in general, destul de scumpe, iar salariile sunt destul de mici", a spus Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare UNIC.
Probabil ca multi cumpara tocmai in ideea ca dupa aderare vor creste preturile la imobile", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. ... "In ultimele luni, preturile la imobile au crescut foarte mult, ajungand chiar la 20-25%", a afirmat Nicu Radut.
Solicitarile au inceput cam de acum o saptamana", a declarat Nicu Radut, directorul altei agentii imobiliare din Craiova. ... "Avand in vedere ca la petrecerile organizate participa 20-30 de persoane isi permit sa plateasca si 300-400 de euro pentru o saptamana-doua", a spus Nicu Radut.
"Nefiind constructii de dupa 2000 foarte multe, in Craiova consideram blocuri noi pe cele de dupa 1980 si blocuri vechi pe cele de dinainte de 1980", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. ... "Craiovenii prefera garsonierele si apartamentele cu doua camere, din cauza pretului", a afirmat Nicu Radut.
Cei care isi permit ar trebui sa aiba cel putin patru - cinci apartamente pe care sa le inchirieze in acest sistem", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare UNIC.
In ceea ce priveste apartamentele, pretul acestora a crescut cu 5 - 10%", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic. ... "Cele mai ieftine au crescut cu mai mult, iar cele mai scumpe, cu mai putin", a declarat Nicu Radut.
În acest timp, vânzarile nerezidentilor aveau o pondere foarte scazuta din total (27%), ceea ce înseamna ca strainii si-au pastrat interesul pentru titluri românesti“, a precizat Nicu Manda, broker la Intercapital Invest Craiova.Start bun pentru AlumilUn debut bun s-a înregistrat pentru titlurile Alumil ROM Industry, maximele atinse de 9,35 lei pe actiune permitând obtinerea unui randament de pâna la 100%, comparativ cu pretul din IPO.
„Fata de acum doi ani, valoarea imobilelor s-a dublat“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.„Facem împrumuturi fara a depasi gradul de îndatorare admis“Potrivit reprezentantilor bancilor, indiferent de numarul de credite pe care beneficiarul lor îl doreste, una dintre conditiile principale pentru acordarea mai multor credite garantate cu acelasi imobil este aceea ca valoarea evaluata sa acopere valoarea împrumuturilor contractate.
„Fata de acum doi ani, valoarea imobilelor s-a dublat“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei imobiliare Unic.„Facem împrumuturi fara a depasi gradul de îndatorare admis“Potrivit reprezentantilor bancilor, indiferent de numarul de credite pe care beneficiarul lor îl doreste, una dintre conditiile principale pentru acordarea mai multor credite garantate cu acelasi imobil este aceea ca valoarea evaluata sa acopere valoarea împrumuturilor contractate.
Nicu Radut, managerul agentiei imobiliare Unic, a explicat situatia prin faptul ca pâna în prezent doar o singura banca a adoptat reglementari noi, astfel ca numarul creditelor acordate este înca prea scazut pentru a influenta preturile din piata.
„Ar trebui sa angajeze un expert - de preferinta exclusivitate“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic Imobiliare. ... În plus, trebuie sa-si stabileasca o strategie de negociere“, a spus Nicu Radut.
google-analytics.com