Cautare

348 de rezultate pentru "mantea nicu" (3.51 secunde)
Avem semnale de la notari ca nu este vorba de faptul ca ocolesc agentiile, ci asta este atitudinea generala", a spus Nicu Radut, directorul agentiei Unic. ... Foarte multi vanzatori s-au retras pentru ca nu vor sa lase din pret", a adaugat Nicu Radut.
Acolo, preturile ajunsesera la 50 de euro metrul patrat, dar acum au revenit la normal (30-35 de euro)“, a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic. ... „Nu se va ajunge la o scadere de 90% pe acest segment“, a precizat Nicu Radut.
Proprietarii s-au adaptat la evolutia leu-euro", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic Imobiliare. ... "Piata ar putea scadea doar daca proprietarii nu si-ar mai putea plati creditele si ar incepe executarile silite", a spus Nicu Radut.
Acesta l-a anuntat marti pe Nicu Stoian, presedintele clubului SCM, ca vrea sa-si dea demisia. ... Ce s-a intamplat in interval de cateva zeci de minute a explicat Nicu Stoian:
Directorul SCM-U Craiova, Nicu Stoian, l-a inlocuit pe Dan Pascu, antrenorul echipei masculine de volei, cu un neamt, Michael Merten, un tehnician cu obiective marete.
Revenind la marele meci, arbitrat de Calin Miereanu, Craiova Maxima s-a impus cu 4-1 in fata celor de la Ianca, golurile fiind marcate de Marian Bacu, Silvian Cristescu (2) si Gigi Ciurea, respectiv Nicu Achim.
Ca atare, pe 19 noiembrie ii va avea ca ,,frati de arme" in lupta ,,Toti pentru unul si unul pentru toti pentru muzica folk" pe Nicu Alifantis, Mircea Vintila, Doru Stanculescu, Adrian Sarmasan. Rolul lui Athos, care era cel mai intelept dintre muschetari, va fi interpretat de Nicu Alifantis.
Aceasta idee a avut-o marochinerul Nicu Rasina, cunoscut publicului si din aparitiile sale la targurile de profil din Capitala. ... La atelierul de marochinarie al firmei Canigi lucreaza Nicu Rasina si Marin Gheorghe. ... Am si borsete mesinger (sport), care sunt foarte cautate, spune Nicu Rasina, un marochiner foarte talentat.
In plus, de cand nea Nelu ni l-a trimis pe nea Nicu, raiul s-a dezvoltat multilateral si paseste spre noi culmi de progres si civilizatie. Nea Nicu face economie la caldura, asa ca smoala din cazane e abia calduta; ... Nea Nicu si aici e sef;
Nicu Covaci este un om genial si normal in acelasi timp. ... Adevarul este ca Nicu Covaci este nemultumit de multe lucruri care se petrec in muzica romaneasca.
INNA, Antonia, Smiley, Diana Dumitrescu, Horia Tecau, Bogdan Vladau, Andreea Mantea, Gina Pistol, Andreea Balan, Adina Galupa, Alexandra Harra, Ale Blake, dar si sketch-uri cu Mihai Bendeac.
Anca Sina Serea, Adrian Sina, Adina Halas Hugeanu, Lavinia Petrea, Andreea Marinescu, Neti Sandu, Florin Busuioc, Pavel Bartos, Andra si Catalin Maruta, Laura Cosoi, Cosmin Curticapean, Ilinca Vandici, Mircea Eremia, Victor Slav, Alina Eremia, Diana Munteanu, Florin Ristei, Vlad Grigorescu, Serban Copot, Razvan Alexandru, Gina Pistol, Costi Dita, Cosmin Natanticu, Florentina Opris, Andreea Mantea, Mihaela Calin, Ela Craciun, Andreea Perju, Feli, Silviu Pasca, Jazzy Jo, Liviu Teodorescu, Dj John Rivas, Omar, Roxana Gabor Iliescu, Iulia Albu, Maurice Munteanu, Razvan Ciobanu, Cristina Chiriac, Stelian Milu, Diana Dumitrescu, Ana Maria Prodan, Ionela Prodan, Razvan Simion, Lidia Buble, Dani Otil, Flavia Mihasan, Alina Vilcu, Omid Ghannadi, Marius Tudosiei, Izabela Panescu, Monica Radulescu, Dana Gont, Livia Graur, Giulia, Serban Huidu, Codrut Keghes (Catalin Dezbracatu'), Ioana Petric, Fly Project, Cosmin Selesi, Iuliana Pepene, Valentin Butnaru, Carmen Negoita, Crina Abrudan, Cori Gramescu, Stefan Stan, trupa Publika, Gabriel Fatu, Dana Miricioiu, Roxana Blagu, Lora, si multi altii.
Andreea Marin (a luat obiecte pentru casa din zona Campinei), Andreea Banica (a luat mobilier pentru dormitoare plus tot felul de rafturi, canapele, fotolii), Mihaela Radulescu (a luat rafturi si accesorii, casete din piele pictata), Virgil Iantu (a luat canapele din zambila de apa), Andreea Mantea, Mihaela Tatu, Alessandra Stoicescu, Mihai Gainusa, Luminita Anghel (si-a mobilat casa de la noi), Daniela Condurache, Gianina Corondan, Madalina Manole, Dan Negru, Clara Rotescu, Cristina Herea, Urania, Gabriela Vranceanu Firea, Catalin Botezatu, Oana Turcu si Cristian Brancu, Ana Maria Prodan, Mihaela Borcea, Doina Levintza, Corina Voicu, Catalin Maruta, actorul Ion Haiduc si omul de afaceri Cristian Tantareanu.
Si primarul localitatii Brastavatu, Ionel Mantea, a fost luat prin surprindere de acest caz: "De dimineata am auzit de acest caz.
In sala de festivitati a Clubului Sidex, presedintele interimar al TSD, Nicu Zburlea, alaturi de Nicusor Ciumacenco, Dan Nica si Victor Ponta, a condus lucrarile dedicate alegerii noii conduceri a tinerilor. ... pentru Organizatia Municipala - Nicusor Ciumacenco, iar pentru cea Judeteana - Nicu Zburlea.
65, in sectorul 1 din Bucuresti, Gigi Marin si Nicu Rasina fac si portofele de piele pentru dame. Portofelele de dama, inchidere cu fermoar, care au 12 sertare de card, un sertar mijloc cu fermoar, inca patru compartimente, culori diferite, albastru, rosu, negru, alb, piele bizonata sau piele lisa.
Cea mai frumoasa felicitare este cea pe care artistul Nicu Alifantis a postat-o pe pagina sa de Facebook: un elefantel care tine un balon rosu in trompa, un cos cu oua colorate si urarea:
Dacioti pana-n Mongolia Iulian, fost publicitar, Alexandru, fotograf la Jurnalul National, si Nicu, biciclist si actual corporatist, suntem trei prieteni care au mers cu Miorita, o Dacie 1310, pana in Mongolia, in cadrul raliului umanitar The Mongol Rally 2012.
Fratele meu, Viorel, il cunostea pe Nicu Ceausescu, il servise la bar la el, cine nu-l servea?! Nicu a avut o atitudine corecta fata de Viorel si fata de noi.
a€œConsilierul Nicu Rainea, cel care a prezidat intilnirea, a promis ca ne va ajuta si in lupta pe care o ducem cu guvernantiia€, ne-a declarat Ionel Purice.
google-analytics.com