Cautare

912 de rezultate pentru "imobiliare" (2.89 secunde)
7/1996 a cadastrului si publicitatii imobiliare, tarifele pentru serviciile de publicitate imobiliara sunt incluse in taxa notariala de timbru, aceasta fiind perceputa la autentificarea actelor. ... Cu alte cuvinte, intreg procesul de derulare a tranzactiilor imobiliare se simplifica procedural.
Executivul va majora de la 1 iunie impozitele pentru castigurile din tranzactii bursiere, imobiliare si din dobanzi. ... 24/2005 pentru intrarea in vigoare a masurilor privind majorarea impozitelor pentru castigurile obtinute din tranzactiile pe piata de capital, din tranzactiile imobiliare si pentru dobanzi.
Impozitul pe tranzacttiile imobiliare, valabil de luni, este un bir care nu va fi platit decit de romanii "saraci si cinstitiā€, sustin analistii si consultantii financiari.
Inceperea anului universitar corelata cu aparitia noilor norme ale Bancii Nationale a Romaniei vor determina o crestere a chiriilor la apartamente cu circa 10%, ne-a declarat Liviu Ureche, presedintele Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI).
16% pentru tranzactii imobiliare Impozitele pe tranzactii imobiliare, cistigurile pe piata de capital si impozitele pe dividende vor creste la 16% in 2006, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu. ... Impozitele care vor fi majorate la 16% - pe tranzactiile imobiliare;
Insa, o data cu cresterea veniturilor (influentata de aderarea la Uniunea Europeana) si, astfel, aparitia posibilitatii pentru un avans, specialistii cred ca imprumuturile imobiliare, dar si ipotecare vor cunoaste o adevarata explozie.
"Tinta" pentru anul 2006 a lui Andrei Lisinschi o reprezinta investitiile in imobiliare. Averea fratilor Herascu, estimata la 10 milioane de dolari Fratii Petrica Herascu si Marius Herascu au o avere estimata la 9-10 milioane de dolari, principalele lor afaceri fiind concentrate in industria alimentara, depozitarea cerealelor si imobiliare.
Analistii pietei imobiliare spun ca e posibil ca experienta din tarile vecine (Ungaria, Polonia si Cehia), unde, dupa intrarea in UE, preturile au scazut in medie cu peste 10%, sa se repete si in Romania.
Supranumite vedetele pietei imobiliare, terenurile continua sa fie cel mai atractiv segment pentru craioveni. ... Cei care vor fara utilitati sunt in general persoane care vor sa investeasca in terenuri pe termen lung", a declarat Niculina Otovescu, directoarea agentiei imobiliare Bela.
Desi au protocoale cu Ministerul Agriculturii, bancile se feresc sa acorde creditele pana ce contractantii nu depun garantii, in special imobiliare.
Chiriasii preiau grija ratelor Potrivit informatiilor furnizate de agentiile imobiliare, in acest moment, craiovenii inchiriaza garsonierele cu preturi ce variaza intre 80 si 150 de euro pe luna.
In cea mai mare parte, aceste garantii constau in valori imobiliare (case, terenuri). ... In ceea ce priveste garantiile imobiliare, ele sunt de 110-120% fata de valoarea creditului", a declarat Radu Neagoe, director de grup BRD-GSG, Sucursala Craiova.
7/1996 a cadastrului si a publicitatii imobiliare are scopul de a obtine o evidenta clara a proprietatilor, in registrele cadastrale de la judecatorii fiind trecute numele proprietarilor bunurilor imobiliare, suprafetele de teren detinute si copiile actelor care dovedesc drepturile acestora.
"Daca ne referim la studenti, majoritatea lor (70-80%) inchiriaza locuintele din septembrie pana in iulie", a declarat Carmen Radulescu, directorul agentiei imobiliare Carmen.
"Daca vorbim de un imobil mai vechi de 30 - 40 de ani, de exemplu, modernizarea sa il poate duce pe cumparator la o investitie de inca o data pretul de cumparare", a declarat Niculina Otovescu, directoarea agentiei imobiliare Bela.
"Cred ca in zona sunt persoane care au puterea financiara sa sustina astfel de proiecte, insa fie nu au curajul necesar, fie nu dispun de know-how-ul (ansamblu al informatiilor si al experientei privind un nou proces) necesar", a declarat Mihai Mehedintu, directorul agentiei Mehedintu Imobiliare.
Conform statisticilor (potrivit www.bankingnews.ro), varianta de creditare preferata de cei mai multi romani este cea in valuta, volumul creditelor imobiliare sau ipotecare contractate de romani in valuta fiind de peste cinci ori mai mare decat cele in lei.
Apartamentele situate la ultimele niveluri sunt cu aproximativ 10 - 15% mai ieftine decat cele situate la etajele intermediare raportat la pretul celorlalte locuinte din blocul respectiv", a declarat Teodor Popescu, directorul agentiei Dorcas Imobiliare.
Potentialul ridicat al pietei imobiliare romanesti este valorificat din plin de companiile imobiliare straine. ... In privinta Litoralului, companiile imobiliare straine le ofera britanicilor locuinte de vacanta cu cel putin 25% mai scump fata de pretul de pe piata romaneasca.
Dupa zicala "ce-i in mana nu-i minciuna", romanii se gandesc mai degraba la profiturile pe termen scurt, asigurate spre exemplu de investitiile imobiliare, in loc sa economiseasca pentru perioada pensionarii.
google-analytics.com