Cautare

912 de rezultate pentru "imobiliare" (2.78 secunde)
Totusi, reprezentantii agentiilor imobiliare spun ca in Craiova este imposibil ca terenurile sa inregistreze scaderi de pret de pana la 90%, asa cum estimeaza, potrivit standard.ro, oficialii Darian (principalul jucator de pe piata romaneasca de evaluare din real estate).
Cumparatorii achizitionau locuinte gata mobilate in conditiile in care faceau o afacere buna", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic Imobiliare, care a precizat ca, in general, dezvoltatorii imobiliari au mers pe ideea vanzarii locuintelor doar cu mobilier de bucatarie.
In felul acesta, primariile ar rezolva problema locuintelor pentru tineri, iar dezvoltatorii ar scapa de gasitul clientilor in aceasta perioada incerta pentru imobiliare si de problemele legate de finantarea proiectelor.
Dupa ce luni de-a randul numarul tranzactiilor imobiliare a fost aproape zero, de cateva saptamani craiovenii au inceput sa-si cumpere locuinte. ... Numarul lor nu este insa la acelasi nivel ca anul trecut, dar s-a dezghetat piata", a declarat Nicu Radut, directorul agentiei Unic Imobiliare.
Este vorba despre faptul ca, daca inainte de aparitia crizei se vindeau foarte bine locuintele luxoase, precum si cele aflate la niveluri mai ridicate de confort, respectiv de pret, dupa o stagnare indelungata a vanzarilor de orice fel, in domeniul pietei imobiliare se manifesta la ora actuala o tendinta de crestere a vanzarilor locuintelor ieftine, noi sau vechi, in timp ce locuintele de lux, respectiv cele scumpe, nu mai intra in preferintele cumparatorilor.
135 de tranzactii imobiliare, dintre care cea mai cunoscuta este vila cunoscutului om de afaceri Cristian Tantareanu, care a fost vanduta pentru 3. ... 000 de euro, comisionul aferent unei agentii imobiliare in cazul in care tranzactia s-ar fi facut prin intermediul acesteia.
Ca urmare a scaderii numarului de tranzactii din perioada ianuarie-iunie, dar si a diminuarii preturilor, atat pe piata rezidentiala, cat si pe cea a terenurilor, si valoarea impozitelor pe veniturile din transferul proprietatilor imobiliare in acest interval s-a redus, cu 63%, la 214,3 milioane de lei.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
Divizia de imobiliare a Grupului Energetic Tender (GET), controlat de omul de afaceri Ovidiu Tender, se reorienteaza catre programul "Prima Casa", in incercarea de a-si redresa vanzarile si a obtine lichiditati pentru alte investitii. "Divizia de imobiliare merge cel mai prost din tot grupul.
(Vlad Vlasceanu, director tiMOn) Marii dezvoltatori ai proiectelor imobiliare, alaturi de producatorii si importatorii din domeniul mobilei In urma succesului inregistrat dupa prima sa editie, MobiDeco isi continua drumul alaturi de tIMOn in aceasta toamna.
In aceste conditii, in tentativa de a-si recupera banii imprumutati, tot mai multe institutii financiar-bancare au trecut la valorificarea ipotecilor, in special bunuri imobiliare, prin executare silita. ... Tocmai din aceasta cauza, proprietatile imobiliare se vand greu, unele chiar si dupa 8-10 licitatii publice.
Storia este site-ul de imobiliare lansat de OLX. E specializat pe imobiliare si avem peste 100.000 de anunturi de imobiliare - de vanzare-cumparare, terenuri, spatii comerciale, apartamente, case.
GARSONIERE Chiria medie pentru o garsoniera din Capitala este de 247 de euro, potrivit statisticilor imobiliare.net. ... In sectoarele 1,2,3 chiriile sunt mai mari iar in sectoarele 4,5 si 6 chiriile pentru garsoniere sunt mai mici, potrivit statisticilor imobiliare.net.
Taxele si impozitele pentru firme, piata de capital, subventiile in agricultura, tranzactiile imobiliare, leasingul financiar, polita auto RCA si multe alte domenii vor functiona dupa reguli noi.
Sumele colectate din impozitarea tranzactiilor imobiliare ar putea fi virate si retinute integral numai la bugetul de stat, nu si la bugetele locale si la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, procedura utilizata in prezent, potrivit proiectului de modificare a Codului Fiscal.
Doljul merge pe infrastructura de afaceri, împins de la spate de Ford, pe investitiile în agricultura si pe cele imobiliare. ... Aceste zone imobiliare sunt foarte cautate, iar anul trecut au fost eliberate sute de autorizatii de construire.
Doljul merge pe infrastructura de afaceri, împins de la spate de Ford, pe investitiile în agricultura si pe cele imobiliare. ... Aceste zone imobiliare sunt foarte cautate, iar anul trecut au fost eliberate sute de autorizatii de construire.
Parlamentarul conservator Bogdan Ciuca, unul dintre initiatorii legii caselor nationalizate, considera ca reglementarile acesteia vor fi in favoarea celor care si-au cumparat locuintele in care erau chiriasi, insa vor lovi in interesul mafiei imobiliare.
Cele mai mari randamente ale economiilor au fost date anul trecut de investitiile in imobiliare, dar si de plasamentele in moneda nationala, afirma bancherii si analistii economici. ... depozite in lei, euro si dolari, investitii pe bursa si, eventual, in investitii imobiliare.
Guvernul ar putea modifica astazi modificarile aduse Codului Fiscal, mai exact, cresterea dobanzilor pentru tranzactiile bursiere, dobanzile bancare si tranzactiile imobiliare, potrivit premierului Calin Popescu-Tariceanu care a declarat ieri ca acest lucru se afla pe ordinea de zi a sedintei de Guvern.
google-analytics.com