Cautare

1390 de rezultate pentru "horoscopul saptamanii" (2.87 secunde)
La finalul sedintei, purtatorul de cuvant al Aliantei, Eugen Nicolaescu, a spus ca la reuniune nu s-a discutat despre declaratiile facute de catre Ludovic Orban la sfarsitul saptamanii trecute, deoarece nu este necesar sa fie discutate la nivelul Aliantei asemenea declaratii, intrucat acestea sunt facute in nume personal.
Liderul filialei Mures si purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca Delegatia Permanenta a filialei liberale muresene, care a luat in discutie subiectul fuziunii PNL cu PD, considera oportuna si necesara realizarea unui partid de centru dreapta puternic, ce poate rezulta din fuziunea prin absorbtie cu PD.
Urecheati probabil de secretarul general al Partidului Democrat, Vasile Blaga, care a efectuat la sfarsitul saptamanii trecute o vizita "de lucru" in filiala constanteana, cei care cu cateva zile inainte se intreceau in declaratii care de care mai belicoase au ajuns ieri la un limbaj comun.
Intrevederea dintre cei doi s-a desfasurat in locul Consiliului National de Coordonare al Aliantei D.A., care se reunea de obicei in prima zi a saptamanii.
Eugen Marinescu, directorul Directiei de Verificare a Legalitatii Actelor din cadrul Prefecturii Dolj, a declarat ca deocamdata concursul pentru ocuparea functiei de subprefect nu este deschis, insa acest lucru s-ar putea schimba o data cu publicarea in Monitorul Oficial al unei ordonante adoptate la sfarsitul saptamanii trecute.
Imediat ce a fost promulgata Legea privind reforma in sistemul sanitar, Patronatul Farmacistilor din Romania (PFR) a readus in discutie, la sfarsitul saptamanii trecute, Legea farmaciei. ... La sfarsitul saptamanii trecute, farmacistii din PFR au solicitat guvernului si ministrului Nicolaescu "sa initieze proiectul Legii farmaciei prin asumarea raspunderii guvernamentale".
Spre finalul saptamanii lucrurile se mai calmeaza. ... Totusi, criza va trece destul de repede si va veti reveni la inceputul saptamanii viitoare.
Inceputul saptamanii inseamna luni sau cel tarziu marti, dar miercuri e deja mijlocul saptamanii si o sa ma duc eu la ei.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu va fi operat la sfarsitul saptamanii viitoare, probabil joi sau vineri, la un spital de ortopedie de langa Paris, interventia chirurgicala urmand sa fie efectuata la ambele picioare, au declarat surse medicale.
Comisia de Statut a PNL a avut o sedinta la sfarsitul saptamanii trecute, iar la finalul acesteia presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a declarat ca formula de statut care ar putea fi supusa aprobarii Delegatiei Permanente prevede alegerea a 5-7 vicepresedinti la nivel central, plus alti 8 pe regiuni de dezvoltare.
Vremea nefavorabila din statele Texas si Maine, unde au avut loc indundatii, furtuni de zapada insotite de polei si, in unele cazuri, de tornade, s-a soldat cu circa 50 de victime incepand cu ziua de vineri a saptamanii trecute, majoritatea in accidente rutiere, si a lasat fara energie electrica mii de persoane.
Basescu le-a cerut tuturor partidelor, prin intermediul unor scrisori trimise la sfarsitul saptamanii trecute, sa renunte la initiativa de a amana alegerile pentru Parlamentul European.
Lucrurile se transeaza la sfarsitul saptamanii Potrivit unor surse din PD, premierul Calin Popescu Tariceanu a discutat, marti seara, cu presedintele executiv PD, Adriean Videanu, despre restructurarea cabinetului.
"Restructurarea, dupa Paste" Desi vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a anuntat ca seful Executivului va fi gata cu formula restructurata a Guvernului pana la finele saptamanii, iar candidatii propusi se vor prezenta in fata parlamentarilor la inceputul saptamanii viitoare, un alt lider liberal, Ludovic Orban, a avansat un nou termen pentru restructurarea guvernului:
Partidul Democrat nu va avea niciun fel de negocieri cu PSD pentru sustinerea motiunii de cenzura pe care o initiaza la adresa Guvernului, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute presedintele PD, Emil Boc.
Totodata, liderul PLD a respins informatiile aparute in presa, potrivit carora liberal-democratii ar fi cerut, in cadrul intalnirii de la inceputul saptamanii cu democratii, o fuziune a celor doua formatiuni.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a catalogat informatiile aparute la sfarsitul saptamanii trecute in presa centrala, legate de o sustinere a Cabinetului Tariceanu de catre PSD contra unor sume importante de bani, drept o "calomnie" la adresa "Guvernului, a PNL si a PSD".
Totodata social-democratii s-au implicat si in problema inundatiilor din nordul judetului, vorbind, mai mult superficial, despre ajutoare, dar mult mai implicat cand vine vorba de a gasi vinovatii pentru potopul din a doua jumatate a saptamanii trecute.
Potrivit lui Titus Corlatean, secretar general al PSD, textul va fi prezentat la inceputul saptamanii viitoare Biroului Permanent National.
Dupa ce la inceputul saptamanii trecute liberalii au anuntat ca isi vor desemna candidatii pentru Parlamentul Romaniei in 10 zile, spre sfarsitul saptamanii si reprezentantii PDL Bihor s-au intalnit pentru a trimite la Bucuresti lista cu cei care doresc sa candideze.
google-analytics.com