Cautare

1390 de rezultate pentru "horoscopul saptamanii" (2.68 secunde)
La inceputul saptamanii primiti o veste buna prin e-mail sau la telefon. ... Incertitudinea va poate motiva starea dificila din primele zile ale saptamanii. ... Un plus de energie il veti simti abia in a doua jumatate a saptamanii.
Progresele in redresarea problemelor personale incep sa se simta abia pe la mijlocul saptamanii. ... La mijlocul saptamanii un castig neasteptat reprezinta o adevarata surpriza. ... Inca din primele zile ale saptamanii va zbateti sa castigati in tot felul de concursuri, competitii si intreceri.
Mai bine incercati sa va bagati mandria in buzunar deoarece abia spre sfarsitul saptamanii situatia se redreseaza. ... Prima jumatate a saptamanii este plina de surprize placute. ... La sfarsitul saptamanii ar fi mai bine sa evitati calatoriile prea lungi.
[email protected] (30 decembrie 2014 - 04 ianuarie 2015) Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii!
Inceputul saptamanii va gaseste tensionati si acest lucru va sporeste emotiile si va distrage atentia. ... Tensiunea pe care o veti simti pe tot parcursul saptamanii se va estompa in weekend, cand nici nu veti mai da importanta tuturor problemelor.
Inceputul saptamanii va gaseste tensionati si acest lucru va sporeste emotiile si va distrage atentia. ... Tensiunea pe care o veti simti pe tot parcursul saptamanii se va estompa in weekend, cand nici nu veti mai da importanta tuturor problemelor.
TAUR La mijlocul saptamanii vei avea cateva probleme pe plan personal, dar acestea vor fi umbrite de bucurii la locul de munca.
Dispuneti de resurse de energie si de cele financiare sa realizati, mai ales spre sfarsitul saptamanii, tot ce v-ati propus saptamana aceasta. ... La sfarsitul saptamanii persoana iubita va face o surpriza care va aduce aminte ca sunteti iubiti. ... Romantismul infloreste timid si va prinde curaj pe tot parcursul saptamanii.
BERBEC Problemele se rezolva cu discretie si ajungi la concluzia asta intr-un punct sensibil in care te vei afla la inceputul saptamanii. ... SCORPION Esti plin de draci inca de la inceputul saptamanii.
Abia in weekend va veti relaxa deoarece in restul saptamanii veti fi ocupati cu sarcinile de la serviciu si cele de acasa. ... In rest, zilele saptamanii sunt multumitor de benefice si va veti incarca cu mult optimism.
Planurile facute pentru acasa se vor concretiza abia in a doua jumatate a saptamanii si asta va va multumi. ... In a doua jumatate a saptamanii ganditi-va cum puteti sa stabiliti o intalnire cu cineva influent, care va va salva cand nici nu va asteptati.
Spre sfarsitul saptamanii se va acumula destula tensiune. ... Tensiunea apare la sfarsitul saptamanii, asa ca veti avea momente cand puteti deveni usor paranoici sau agitati fara niciun motiv. ... La sfarsitul saptamanii puteti avea mici conflicte cu cerintele propriilor dumneavoastra copii sau ale partenerului de viata.
In saptamana 10 - 17 Septembrie 2018, estimarile de specialitate arata ca temperatura aerului va avea valori in general mai ridicate decat normalul climatologic al saptamanii in cea mai mare parte a tarii, posibil cu abateri mai mari in jumatatea de vest.
El a precizat ca va demisiona din Guvern dupa ce va trimite la Bruxelles programul de preaderare a Romaniei la UE, respectiv spre sfarsitul saptamanii viitoare.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat ieri, la Senat, ca liberalii pregatesc o motiune simpla pe tema educatiei, pe care ar putea sa o finalizeze pana la inceputul saptamanii viitoare.
Sfarsitul saptamanii trecute a fost unul marcat de schimbari importante pe scena politica romaneasca. ... PSD isi va defini pozitia pe scena politica din punct de vedere doctrinar cu ocazia Consiliului National, care va avea loc la finele saptamanii".
Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - continuare - - CCR a declarat neconstitutionala Legea Securitatii Cibernetice in intregul sau.
In cursul saptamanii viitoare, liberalii vor avea mai multe intruniri in care vor dezbate criza din partid. ... La sfarsitul saptamanii viitoare ar putea fi organizata o sedinta a Delegatiei Permanente a PNL, in care s-ar putea cere convocarea congresului extraordinar.
Aproape 150.000 de turisti romani si straini s-au aflat duminica pe litoralul romanesc, aproape dublu fata de numarul de persoane inregistrate la inceputul saptamanii trecute, potrivit unei statistici prezentata de IPJ Constanta.
Toti cei convocati au depus la cancelaria presedintelui partidului cate un raport asupra activitatii de la preluarea mandatului, urmand ca, in cursul saptamanii viitoare, luandu-se in considerare si informatiile ce vor fi primite de la ministri, sa se ia o decizie asupra activitatii individuale a fiecaruia.
google-analytics.com