Cautare

1390 de rezultate pentru "horoscopul saptamanii" (2.82 secunde)
Daca la inceputul saptamanii, muncitorii incepusera montarea peretilor exteriori, din tamplarie PVC, pana sub aticul imobilului, ieri, ca prin minune, situatia s-a schimbat. ... Urmeaza ca in cursul saptamanii viitoare sa se inceapa lucrarile si la acest capitol", ne-a declarat administratorul SC Meijers Building Systems SRL.
Administratia a motivat cererea prin faptul ca doreste sa studieze solicitarile sindicalistilor pentru a putea formula la randul ei propuneri pe marginea cererilor sindicale, pe care le va prezenta in cadrul urmatoarei sedinte de tratative ce va avea loc in cursul saptamanii viitoare.
Dupa ce în perioada precedenta actiunile listate la BVB au ramas fara cumparare, la începutul saptamânii analizate situatia s-a schimbat, titlurile lichide în special ramânând fara vânzare.
Semnarea contractelor s-ar putea finaliza pana la sfarsitul saptamanii, a anuntat vineri compania. ... (...) Discutiile cu reprezentantii societatilor interesate sa achizitioneze pacura de la Petrom sunt in plina desfasurare si se estimeaza ca incheierea contractelor ar putea avea loc pana la sfarsitul saptamanii", se arata intr-un comunicat al Petrom.
La finalul intalnirii, vicepremierul Dan Nica a declarat ca s-a facut o analiza a planului de masuri ce vor fi luate pentru stimularea economiei, si a aratat ca membrii coalitiei cred ca pana la sfarsitul saptamanii vor avea o decizie privind bugetul de stat pe 2009.
La sfârsitul saptamânii trecute, tot acest mecanism al bunastarii trebuie sa se puna în miscare. ... Prin mutarea de la sfârsitul saptamânii trecute, Ford Capital BV devine practic patronul fabricii de la Craiova.
Moneda nationala a continuat sa se aprecieze in raport cu euro, in prima sedinta a saptamanii, iar rata de referinta a coborat cu 2,7 bani, la 4,2634 lei/euro, evolutie pusa de dealeri pe seama unei noi interventii indirecte a Bancii Nationale a Romaniei pe piata valutara.
Seful ANAF, Sorin Blejnar a declarat ca angajatii de la finante isi vor primi stimulentele pe august si septembrie la inceputul saptamanii viitoare, dupa criteriile stabilite de ei, indiferent de concluziile discutiilor cu sindicalistii.
In timpul saptamanii vom fi conectati la stirile saptamanii. De trei ori vom schimba fata stirilor. Vom avea formate diferite.
Primaria s-a impacat cu ONG-urile, dar tot nu are autorizatii Autoritatile locale s-au grabit sa anunte, la sfarsitul saptamanii trecute, ca s-au impacat cu ONG-urile care se opun demolarilor din zona Buzesti si ca reiau lucrarile la Soseaua Buzesti-Berzei. ... "In cursul saptamanii viitoare (n.r.
MICHAEL SCHUMACHER a iesit din coma la inceptul saptamanii, dupa o perioada de sase luni in care multi au crezut ca fostul pilot va muri. ... MICHAEL SCHUMACHER a iesit din coma la inceptului saptamanii, după
La inceputul saptamanii trecute Google a actualizat designul paginii de start, micsorand logo-ul, mutand link-urile spre marginea ecranului si adaugand o bara de meniuri neagra in partea de sus. ... La inceputul saptamanii trecute compania a lansat GoogleA, noua sa platforma de social networking.
Luni, de la ora 11:00, la fel ca in fiecare zi a saptamanii, Catalin Rosioru va fi la butoanele emisiunii MIEZ DE ZI, dupa care ascultatorii vor fi IN AER cu Dorina Chiriac.
POEMUL SAPTAMANII: ... (din volumul Partea omului - 1987) Rubrica Poemul saptamanii este sustinuta de Casa de Editura Max Blecher, coordonata de Claudiu Komartin.
• Incepand de joi vremea se va incalzi in toata tara si se va ajunge ca pana la sfarsitul saptamanii, valorile termice sa depaseasca in general mediile normale ale acestei perioade din an.
Abia spre sfarsitul saptamanii veti putea pune in aplicare modificarile pe care le-ati planuit. ... La mijlocul saptamanii o vizita a unei rude apropiate va aduce o surpriza.
Acest avertisment este marcat intr-un numar special consacrat importantei vaccinului in lupta cu bolile al revistei Vaccine, cu ocazia saptamanii mondiale a vaccinarii (20-27 aprilie), patronata de OMS.
Incepand din primele zile ale saptamanii viitoare, maximele diurne adauga, in medie, 2 grade si raman in jurul valorii de 28 de grade pana la sfarsitul perioadei de prognoza, caracterizand astfel o vreme caldapentru a doua decada a lunii iunie.
Inceputul saptamanii va aduce o veste interesanta. ... In prima jumatate a saptamanii cateva afaceri neterminate se vor anula de la sine.
In a doua jumatate a saptamanii va simtiti coplesiti de neliniste si deveniti morocanosi. ... In a doua jumatate a saptamanii viata devine din nou cam agitata si nu va va fi usor sa gasiti timp pentru dumneavoastra.
google-analytics.com