Cautare

1390 de rezultate pentru "horoscopul saptamanii" (2.84 secunde)
Budapesta priveste "cu nedumerire tot ce s-a intamplat" referitor la vizita pe care presedintele Ungariei Laszlo Solyom (foto) intentiona sa o faca duminica in Romania si va evalua situatia in cursul saptamanii viitoare, cand MAE ungar doreste ca la discutii sa fie invitat si ambasadorul Romaniei, potrivit MTI.
Nu se cunoaste cu exactitate numarul de politisti repartizati in structurile amintite, de abia in cursul saptamanii viitoare asteptandu-se de la Bucuresti hartiile oficiale in acest sens.
Proiectul legii salarizarii in sectorul bugetar va ajunge pe masa sindicalistilor la inceputul saptamanii viitoare, a declarat, miercuri, presedintele Blocului National Sindical (BNS), Dumitru Costin. "La inceputul saptamanii viitoare vom avea acces la proiectul legii salarizarii in sectorul bugetar asumata politic", a declarat presedintele BNS, Dumitru Costin.
Evenimentul saptamanii care se incheie azi este fara indoiala validarea lui Klaus Iohannis, ca premier, in Parlamentul Romaniei. PSD, PNL si UDMR au adoptat o hotarare a legislativului privind sustinerea lui Klaus Iohannis.
Sustinut de grupul independentilor, din care fac parte si parlamentarii botosaneni Liviu Campanu si Neculai Rebenciuc, Daniel Moruzi ar fi trebuit sa primeasca functia inca din cursul saptamanii trecute, insa acest lucru nu s-a intamplat din cauza amanarii sedintei Executivului.
In prezent la nivelul fiecarui judet se strang optiunile edililor pentru participarea la protest, iar la sfarsitul saptamanii se va lua o decizie la nivel national.
Liderii PSD, ai PC si PNL au convenit ca finalizarea textului motiunii de cenzura sa fie finalizat pana lunea viitoare, iar depunerea acesteia sa aiba loc in cursul saptamanii viitoare.
Mai multi parlamentari PNL si-au depus la inceputul saptamanii demisiile in fata liderului PNL Crin Antonescu, in speranta ca si colegii de la PSD ii vor urma.
Stenograma comentata a evenimentelor saptamanii 19 - 25 ianuarie 2015 - Manifestarile prilejuite de implinirea a 25 de ani de la revenirea in tara a principesei Margareta au oferit un tablou complet, de la un dejun festiv la Palatul CEC pana la concertul omagial de la Ateneu.
Sarbatorirea anuala a Saptamanii dezarmarii, ce incepe in ziua aniversarii infiintarii Organizatiei Natiunilor Unite, a fost solicitata prin documentul final al Sesiunii Speciale a Adunarii Generale a O.N.U.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca lucrarile la Unitatea 2 a centralei nuclearelectrice de la Cernavoda sunt cu doua-trei luni in urma graficului initial.
In prima parte a saptamanii trecute, la Bursa din Sibiu s-a evidentiat un trend descendent al cotatiilor.
Jumatatea saptamanii trecute a adus cotatii de vanzare pe raportul leu/euro cu scadenta septembrie. ... Paritatea euro/dolar cu scadenta iunie a coborat la Sibiu de la 1,2730 dolari, la inceputul saptamanii, la 1,26 dolari.
Mai mult, evolutiile de pe pietele internationale s-au resimtit si la Sibiu, unde euro a cazut in ultima zi de tranzactionare a saptamanii precedente pana la un minimum de 1,1695 dolari pentru sfarsitul anului, dupa ce la inceputul saptamanii tranzactiile fusesera realizate la 1,1755 - 1,1825 dolari.
Un text normativ adoptat de guvern la sfarsitul saptamanii trecute obliga patronii caselor de amanet sa majoreze capitalul social al societatilor la 200.000 de euro.
Consiliul de Administratie (CA) al Societatii de Investitii Financiare (SIF) 5 Oltenia s-a intrunit din nou, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru a dezamorsa situatia tensionata din ultimele saptamani, generata de debarcarea conducerii executive din functii.
Asa ca la finele saptamanii, DADL-ul muncea in special in Venus, Saturn si Neptun , adica tocmai acolo unde plajele au fost concesionate cu ani in urma sau castigate la licitatiile de anul in curs.
Hotelierii din Mamaia au solicitat la sfarsitul saptamanii trecute demiterea presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Ovidiu Iuliu Marian, si au anuntat ca il vor da in judecata pe acesta pentru instigare la omor, defaimarea turismului de pe Litoral si subminarea economiei nationale, potrivit Mediafax.
"In general, in timpul saptamanii camerele sunt ocupate. ... Potrivit acesteia, acest lucru este cauzat de faptul ca majoritatea clientilor hotelului sunt oameni de afaceri care stau in Craiova in timpul saptamanii, iar in week-end se intorc acasa.
La sfarsitul saptamanii trecute, presedintele ANAF, Sebastian Bodu, anunta in cadrul unei conferinte de presa ca Maria Filip, directoarea Administratiei Finantelor Publice (AFP) Craiova, si adjunctul acesteia, Vicentiu Iordache, si-au prezentat in fata sa demisiile din functii.
google-analytics.com