Cautare

668 de rezultate pentru "fiul" (3.82 secunde)
Rob Delaney, in varsta de 41 de ani, actorul din filmul de comedie Catastrophe, trece prin momente cumplite dupa ce fiul sau, in varsta de doar 2 ani, a decedat.
Inevitabil, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul intrunirii, subiectul principal de discutie a fost evolutia procesului prin care tanarul politician incearca sa demonstreze ca este fiul legitim al lui Dumitru Tinu, fostul director al cotidianului "Adevarul".
De la ferma, afaceristul a plecat, la volanul autoturismului sau Infinity si insotit de fiul sau, catre benzinaria de unde cumparasera motorina, pentru a discuta cu patronii. ... Ba chiar fiul meu a fost lovit cu o piatra.
Tatal lui Emil Boc a declarat corespondentului Mediafx ca ii doreste acestuia "sa fie barbat in Guvern" la fel cum a fost la Primaria Clujului, iar mama lui spera ca fiul ei sa aiba timp sa isi sune parintii.
Tatal lui Alfie, in varsta de 45 de ani, a povestit cum fiul sau a mers in fiecare zi la spital sa-si viziteze prietena. Desi nu au fost de acord cu sarcina lui Chantelle, parintii baiatului au dat asigurari ca isi vor sprijini fiul si nepotica.
Pentru ca nu a reusit sa intre in gratiile "victimei", administratorul recalcitrant si-a trimis fiul sa vorbeasca cu Dima. ... M-am hotarat sa nu depun plangere pentru sechestrare dupa ce am vorbit cu fiul administratorului", a conchis seful CRPC.
Generalul (r) Ioan Geoana a fost condus, joi, pe ultimul drum aproape 1000 de persoane, colegi, prieteni si membri ai Partidului Social Democrat, al carui presedinte este fiul sau, Mircea Geoana.Generalul Ioan Geoana a fost inmormantat la Cimitirul Ghencea Militar cu onoruri militare.
Toti belarusii vorbesc pe la colturi despre amantele presedintelui, despre sotia acestuia din vremea cand erau colegi de Kolhoz, ascunsa undeva la tara, nu se stie unde, sub paza, in timp ce Lukasenko se afiseaza peste tot cu fiul sau din flori, pe care il plimba in vizitele externe (inclusiv la Papa) si pe care il impopotoneaza in uniforma de general la parada de 9 mai.
Ionel Ciobotea, intors in functia de subprefect dupa ce a dat institutia in judecata, a obtinut daune morale record de 50.000 de lei, de aproape doua ori mai mari decat a primit familia Alexandrei Iancu, impuscata in cap de fiul politistului Dinu.
El a precizat ca solicitarea sa nu are cum sa fie aprobata, aratand ca "oricum" sta cu fiul sau cel mic. ... El precizeaza in cerere ca fiul sau cel mic este nascut pe 10 decembrie 2010.
Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca de Paste va petrece sarbatorile langa Hateg, cu fiul sau si familia acestuia. ... Chiar cu fiul meu mai mare, care are opt ani, mergem la udat la fete, mame si domnisoare.
Cat despre Sorin Oprescu, acelasi Gusa sustine ca are o "mica" problema, in sensul ca atat el, cat si fiul sau sunt arestabili in orice moment, lucru care ar putea incurca rau ploile de la Capitala.
Nostimada e ca ditamai senatorul PSD, potential ministru al Justitiei, e pedepsit de mai-marii sai exact ca pe fiul cel mic al lui Adrian Nastase, acum doi, dupa ce si-a desenat pe mina o zvastica, intr-o discoteca de peste hotare.
Sa nu faci niciodata politica Andrei Nastase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Nastase, a dezvaluit duminica in emisiunea "Sinteza zilei" de la Antena 3, cuprinsul scrisorii de adio pe care tatal sau i-o adresase, inainte de a apela la gestul sinucigas, in care il sfatuieste sa nu faca niciodata politica.
Prin cumpararea fostei ferme de stat, firma Crin Suin, al carei director este Doru Popescu, fiul unui fost ambasador in Canada si senator care se lauda a fi unul dintre cei trei promotori ai Legii nr.18/1991 privind fondul funciar (consortiul romano-belgian, care este proprietarul societatii Crin Suin, fiind constituit la initiativa fostului senator si ambasador) a "mostenit” si 7 bataluri de stocare a apelor pline cu dejectiile de la porci, cu care se efectueaza curatenia adaposturilor pentru animale.
Fiul omului de afaceri Florin Pogonaru si Fundatia Erste, principalul actionar al Erste Bank, sunt parteneri intr-o companie care va lansa, in lunile viitoare, servicii bancare complexe pe telefonul mobil in Romania, a spus Andrei Pogonaru, actionar si membru al boardului noii firme, potrivit NewsIn.
Parintii lui Bill Gates îsi doreau ca fiul lor sa urmeze o cariera în avocatura. ... Parintii lui Gates, dupa ce au vazut cât de mult îsi doreste fiul lor acest lucru, au sustinut initiativa.
"Eu de mult timp imi doream o discoteca mare, cu evenimente saptamanale si chiar cu muzica live", a spus Laurian Stroe, fiul lui Mircea Stroe - creatorul brandului Helin in Craiova.
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Revenind la momentele dramatice din 2003, imi amintesc ca mi s-a spus, nu mai stiu de catre cine, ca la inmormantare au participat si doamna Iucinu cu fiul lui Dumitru Tinu.
google-analytics.com