Cautare

668 de rezultate pentru "fiul" (3.40 secunde)
Fiul meu este distrus. ... Daca se doveste ca Steluta este insarcinata, atunci se trece la protectia neonatului si fiul meu, ca tata, poate decide unde va ramana mama copilului sau, afirma Dora, mama lui Codrin Adrian Stan.
Intr-o noapte de septembrie 2006, la ferma din Tappen, Evan Briese, fiul de saisprezece ani al familiei, a iesit din pat pentru un pahar de apa.
Iata vad cerurile deschise si pe Fiul Omului stand de-a dreapta lui Dumnezeu".
Tatal, Fiul si Sfantul Duh. Modelul suprem de viata, pe care ni-l ofera Sfanta Treime, este principiul dupa care a fost creata intreaga lume.
Nu mai aveam placerea fumatului si fiul meu, care acum are 14 ani, imi spunea sa ma las de fumat.
In seara zilei de 25 noiembrie 1978, la ora 22:00, Pam Owens, de 19 ani, cu sotul ei, Chris si cu fiul lor, Brian, in varsta de 20 de luni, erau in drum spre casa, dupa o vizita la niste prieteni.
Pruncul pe care ea l-a purtat in san si l-a adus pe lume, dar care este Fiul Celui Preainalt, pentru ca vine de la Duhul Sfant (Mt 1,20).
Daniel era baiatul omului de afaceri Marian Ghiata, care a fost condamnat la sase ani de inchisoare pentru contrabanda in dosarul Tigareta II. Ghiata Daniel, fiul omului de afaceri Marian Ghiata, a incetat din viata, joi noapte, in urma unui infarct.
Amandoi, tatal si fiul, se asaza sans facon la masa mea, si tatal foarte ragusit, imi zice cu ton de aspra imputare: ... Dar pana sa-i mai zic ceva tatalui, fiul imi smulge gazeta, o rupe si o asvarle sub picioare.
pe Fiul lui Dumnezeu. ... Buna Vestire, sau popular Blagovestenia, este praznicul in amintirea zilei in care Sfantul Arhanghel Gavriil a vestit Sfintei Fecioare ca va naste pe Fiul lui Dumnezeu.
Fiul sau, de 27 de ani, este alaturi de ea in aceasta lupta cu cancerul si suntem convinsi ca va iesi din ea invingatoare.
Fiul presedintelui LPF Gino Iorgulescu, care se deplasa cu un autoturism Aston Martin pe Soseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei catre Pod Constanta, a pierdut atunci controlul asupra volanului, a patruns pe contrasens si s-a izbit de un alt autovehicul condus de un barbat tot in varsta de 24 ani, care a murit pe loc.
Acesta a venit insotit de fiul lui, Ghiuri. Pana acum, Fanica a vandut Muzeului Taranului Roman dou carute vechi de lemn.
Era Sebastian Catana, fiul solistilor operei clujene, care actualmente canta la Opera Metropolitan, a carui bunica era vecina cu Julia. Acesta ne-a prezentat prietenului sau, Filippo Scotto, fiul celebrei soprane Renata Scotto, una dintre predecesoarele Mariei Callas.
Era Sebastian Catana, fiul solistilor operei clujene, care actualmente canta la Opera Metropolitan, a carui bunica era vecina cu Julia. Acesta ne-a prezentat prietenului sau, Filippo Scotto, fiul celebrei soprane Renata Scotto, una dintre predecesoarele Mariei Callas.
Vedem un super interviu cu fiul lui Stefan Banica. Radu a vorbit si despre cum se intelege cu Andreea Marin si Lavinia Pirva.
Un filmulet care a ajuns viral pe internet surprinde momentul in care o mama din Rusia isi avertizeaza fiul ca va fi retinut si el de politie daca se impotriveste regimului.
La ordinul lui Stalin, i-au adus la Moscova, sub arest, sotia si fiul. In ziua cand fiul implinea 14 ani, a fost dus cu dintii smulsi in celula mamei si l-au impuscat sub ochii ei ingroziti.
Fiul unui primar din judetul Suceava este cercetat de politisti, dupa ce s-ar fi bransat ilegal la reteaua electrica. In urma perchezitiilor, anchetatorii au descoperit ca bransamentul ar fi fost facut chiar de la primarie.
Petrica Nita, fiul cunoscutului procuror din Constanta, Teodor Nita, si-a luat viata cu arma tatalui sau. Inainte de a-si pune capat zilelor, barbatul a trimis un mesaj de adio.
google-analytics.com