Cautare

668 de rezultate pentru "fiul" (7.35 secunde)
In afara petrecerilor la care sunt invitati cei doi, Oana si Cristi au grija de fiul lor, de doi ani si ceva. ... Facem concurs si intotdeauna el este cel care castiga!", a mai spus Oana Turcu, vadit emotionata atunci cand vine vorba despre fiul ei.
Andrei (24 de ani), fiul Marianei Bitang, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Sandra Izbasa, dubla medaliata la Europenele de la Bruxelles (Belgia), aur cu echipa si aur la sarituri.
Este vorba despre Andrei Ponta, fiul premierului Victor Ponta, care a si castigat finala, si Mihai Popescu Tariceanu, fiul fostului premier Calin Popescu Tariceanu.
Fiul sau a fost operat pe cord deschis, acum este bine Adrian Mutu, jucatorul lui Ajaccio, a trecut prin clipe extrem de grele in aceasta iarna dupa ce Mario, baiatul din prima casatorie a fotbalistului, a fost diagnosticat cu o malformatie congenitala.
Mama lui Gigi Becali il asteapta pe fiul ei acasa in luna august pentru cateva zile. Patronul Stelei s-a plans de mai multe ori de conditiile din inchisoare, iar Avocatul Poporului a demarat mai multe controale.
campioanele olimpice- Georgeta Damian Andrunache, Camelia Lupascu cu fiul, Alina Dumitru cu fiul, Viorica Susanu, Doina Ignat, Camelia Macoviciuc, actorii Teatrului Mic- Silvana Mihai, Alina Petrica, Irina Ungureanu, Valentina Popa,Cezar Grumazescu si Rares Florin Stoica, realizatorii radio-TV Mihai Radulescu (TVR), Sonia Argint Ionescu (TVR), Mihai Gainusa (radio), Bogdan Nicolai (bogdannicolai.ro), Adriana Matei (hypewit.ro), concurenti emisiune Exatlon Kanal D- Ana Cazan,Irina Postolea, Yamato Andrei Zaharia, Catalin Ionut Dumitrescu,Cristian Geamanu, Mirel Dragan,Alexandru George Stoica, precum si actorii serialului Vlad-Pro Tv-Adrian Nartea, Olimpia Melinte si Diana Sar.
Impreuna cu fiul sau, Joseph, Arlynn a zburat in Coreea, Taiwan, Filipine, India, Italia, Austria, Germania si in final Marea Britanie. "Sufeream de atacuri de panica la inceput, dar fiul meu m-a ajutat sa trec peste ele.
In urma descoperirilor sotilor Louis si Mary Leakey, fiul lor Richard Leakey a descoperit si el fosile de Australopithecus si Homo erectus in acelasi strat.
Sansa a fost de partea ei, asa ca vedeta a castigat procesul de paternitate pe care il avea cu tatal primei sale fetite, Mayra, fiul fostului primar din Giurgiu, Stefan Adrian Iliescu.
Cu toate ca nu a fost prezent la lansarea cartii sale, Adrian Nastase a fost reprezentat de sotia lui, Dana, si fiul cel mare al fostului premier, Andrei.
AMOS News reda mesajul transmis de autor cu aceasta ocazie, mesaj citit de fiul sau Andrei Nastase: ... Au lua cuvantul, cu aceasta ocazie, Marius Tuca, director Jurnalul National, Ion Iliescu, fost Presedinte al Romaniei, Bogdan Teodorescu, profesor SNSPA, academicianul Augustin Buzura si Andrei Nastase, fiul autorului.
Parintii i-au dat o anumita independenta in ceea ce priveste alegerea profesiei, desi ei l-ar fi dorit contabil sau inginer, meserii foarte cautate in acea perioada, dar fiul a decis de unul singur incotro sa se indrepte, alegandu-si ca prim punct de reper Liceul de Arta din Brasov.
Eu si fiul meu, Nicolae Savin Gusitoaie, de 24 de ani, cantam muzica populara si apartinem de Casa Sindicatelor. ... Fiul cel mic, Nicolae Savin Gusitoaie, de 24 de ani, lucreaza la Politie, la Penitenciarul din Bistrita.
Fiul sau, care ii poarta numele, in varsta de 24 de ani, il ajuta in aceasta meserie. "Sper ca Jozsef sa continue aceasta traditie!
Bebelusul regal domina presa britanica Ducesa de Cambridge, bebelusul regal si printul William au parasit Maternitatea Saint Mary din Londra, marti seara, printul William declarand sub forma de gluma ca fiul lui seamana cu Catherine "din fericire", relateaza CNN.
Radu Mazare a fost Suleyman Magnificul la ultima editie a carnavalului de la Mamaia Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a costumat in Suleyman Magnificul, sambata seara, la ultima editie din acest sezon estival a carnavalului din Mamaia, iar fiul sau, Raducu, a facut parte din randul spahiilor si ienicerilor.
Vedeta si-a dat fiul la gradinita si a plecat acasa cu inima stransa pentru ca nu stia cum va reactiona micutul Tudor, departe de mamica lui si in prima lui zi de gradi.
Vita Lepadatu din Valcea impreuna cu fiul ei, Constantin Lepadatu, participa in luna decembrie la targul de la Universitate. ... Mai am un frate, iar sotiile noastre sunt si ele implicate in aceasta afacere", ne-a spus Constantin Lepadatu, fiul doamnei Vita Lepadatu.
Ateu convins in tinerete, convertit la crestinism in cele din urma, Giovanni Papini construieste 7 povestiri axate pe faptele si trairile martorilor reali sau imaginari ai patimilor lui Isus, descriind felul in care acestia au fost afectati de intalnirea cu Fiul lui Dumnezeu.
Ion Columbeanu stie toata povestea dintre fiul lui si fotomodelul cu care s-a afisat in ultima perioada Iri. ... Fiul meu nu are nicio intentie cu fata aceasta de la Cluj", a dezvaluit tatal omului de afaceri , pentru "ring".
google-analytics.com