Cautare

668 de rezultate pentru "fiul" (3.08 secunde)
Astfel, pe locuri fruntase se situeaza Ilie Merce, fost ofiter de Securitate, Nicolae Iorga, devenit celebru dupa faptele antisociale comise de fiul sau in Brasov, Danut Saulea, caruia i s-a ridicat imunitatea parlamentara pentru ca a sustinut ca in Romania au fost antrenati luptatori palestinieni, fratele liderului PRM, Marcu Tudor, care a fost impus pe liste in ciuda opozitiei aprige a filialei Prahova, si lista ar putea continua.
Paul de Romania este fiul lui Mircea Lambrino, primul nascut al regelui Carol al II-lea, in urma unei casatorii morganatice contractate la Odessa si nerecunoscute de Casa Regala si de statul roman.
Intrucat Hotel Bucuresti intra in reparatii, Biroul Permanent era sa trimita o parte dintre alesi la hotelul detinut de fiul deputatului.
Regele Florin Cioaba si fiul sau, Dorin, sunt primii pe listele Camerei Deputatilor, in timp ce imparatul Iulian deschide lista pentru Senat.
Junul social-democrat Radu Babus este directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat si este fiul lui Constantin Babus (director cu state vechi de plata in Primaria Constanta, de unde si legatura...).
Radu Mazare s-a prezentat la vot alaturi de fiul sau, dar si de stafful obisnuit, dintre care de mentionat viceprimarul Gabi Stan.
Daca fiul sau Tudor Moldovan, avocat in Baroul Oradea, a fost implicat in afaceri de coruptie judiciara? *15. in ce relatii se afla cu actualul ministru al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, originar din Oradea si considerat mina dreapta a presedintelui Traian Basescu?
Dupa ce a fost in cele din urma scos in afara aparatului fiscal constantean, fostul activist PCR si-a deschis doua firme de evaluare si audit financiar, una fiind condusa de fiul sau, iar la cealalta a lucrat si sotia fostului director general al DGFP Constanta Claudiu Ristea, alaturi de un alt amic de-al lui Mihu din vremurile "bune”, Claudiu Deca (fost sef al Serviciului Patrimoniu si Investitii din cadrul Comitetului Judetean Constanta a PCR).
Astfel, conform procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Alexandru Crisan tatal si fiul, patronii firmei ALEXANDER CO SRL din Brasov, au incheiat in luna iulie 2004 trei contracte cu firma Tech Safety din Targu Jiu, prin care cumparau marfa in valoare de peste 600.000 de lei, obligandu-se sa o achite cu file cec.
Noi nu aveam nici nevoie si nici incredere in ‘89 sa asteptam 6 luni, ca sa ne organizeze Ceausescu alegeri, la care el sau fiul lui sa nu participe.
Tot la PRESUT mai figureaza ca asociat si Adrian Marcel Tudor, consilier municipal la Tirgu Jiu, fiul lui Ion Tudor.
Stam cu fiul nostru Bogdan in aceeasi casa din Iasi, iar fata nu-i la mare distanta. Am ore la facultate joia si vinerea, in rest eu si Lila ne pendulam existenta intre cei patru nepoti.
SC RIDICON SRL, reprezentata de Ionut Raitaru, fiul lui Ion Raitaru, si SC SANDANIC SRL, Tirgu Jiu, reprezentata de Sanda Mischie, sotia lui Nicolae Mischie.
Faptul ca presedintele Trump isi angajeaza in Cabinet fiul si ginerele nu trebuie sa inspire, cumva, autoritatile romane sa dezincrimineze aceasta infractiune din Codul penal dambovitean, asa cum intentioneaza, in mod samavolnic, sa procedeze actualul Guvern pesedist.
Faptul ca presedintele Trump isi angajeaza in Cabinet fiul si ginerele nu trebuie sa inspire, cumva, autoritatile romane sa dezincrimineze aceasta infractiune din Codul penal dambovitean, asa cum intentioneaza, in mod samavolnic, sa procedeze actualul Guvern pesedist.
De asemenea, a fost intocmit deja proiectul de hotarire privind destituirea lui Liviu Contac, fiul presedintelui CJ, din functia de director general al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri (DJDP).
Liberali acuzati de falimentarea Directiei de Drumuri Dupa ce fiul sau a reusit sa-si pastreze functia de director al Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, Constantin Contac, presedintele Consiliului Judetean si al organizatiei judetene a PSD, i-a criticat, ieri, pe Gheorghe Ciubotaru si Viorel Ciobanu, autorii propunerii de demitere a acestuia.
Si chiar pentru a impresiona fortele de ordine menite sa-i asigure protectia in Neptun, Tariceanu si-a adus si motocicleta, dand cateva tarcoale vilelor, spre amuzamentul celor prezenti, in conditiile in care in vizita precedenta, fiul sau a fost cel care i-a incantat pe localnicii din Navodari cu talentele sale de conducere a motoscuterului AVT.
Pentru aceasta afacere, în firma a fost cooptat si Adrian Ghita, fost angajat al companiei de armament Romtehnica si fiul generalului în rezerva Grigore Ghita, condamnat pentru masacrul de la Otopeni din 1989.
Pentru aceasta afacere, în firma a fost cooptat si Adrian Ghita, fost angajat al companiei de armament Romtehnica si fiul generalului în rezerva Grigore Ghita, condamnat pentru masacrul de la Otopeni din 1989.
google-analytics.com