Cautare

668 de rezultate pentru "fiul" (3.18 secunde)
Inedit este si copacul urias din 3.300 de pietre de carneol, facut de fiul meu, Robert", ne-a spus Rodica Florea.
Povestea are in centru construirea si reconstruirea unei crime oribile, de la inceputul anilor 1920 din Marea Britanie - crima pentru care insa un nevinovat va ispasi o pedeapsa de cinsprezece ani, uitat de lume, pana cand fiul sau, dorind da afle adevarul, ii probeaza nevinovatia.
Sluga blestema pe vrajmasi, caci nu stie, iar Fiul ii binecuvanteaza, caci stie. Fiul stie ca vrajmasii nu pot sa se atinga de viata lui.
Gravida a doua oara, tanara a suferit un avort spontan, veste care a ravasit-o, pentru ca amandoi isi doreau enorm un fratior sau o surioara pentru Teodor Serban, fiul lor de patru ani.
Aici se afla inmormantati sotia actorului, Anamaria si fiul sau, Luca. ... Locul de veci in care se odihnesc fiul si sotia lui Florin Calinescu este foarte ingrijit.
Fiul meu, Noah, mi-a fost alaturi si am petrecut impreuna cateva zile departe de canicula din Bucuresti. ... Frumoasa Claudia Pavel si fiul ei, Noah, si-au petrecut o buna parte a timpului in hotel si la cele doua piscine.
Pe langa rasfatul prin masaje, plimbari prin padurea din apropiere, hrana vegetariana si detox, fiul lor Teddy a beneficiat si de o terapie pentru cresterea imunitatii. ... Fiul nostru s-a bucurat si el de terapia pentru cresterea imunitatii, recomandata copiilor, ne-a declarat Oana Turcu.
02.02.2018 Pentru a-si recupera fiul, Gail are o singura solutie la dispozitie: ... Atunci cand Getty senior refuza, Gail incearca din rasputeri sa-l convinga, pe masura ce infractorii care i-au rapit fiul devin din ce in ce mai brutali si imprevizibili.
Nascut pe 9 august 1972, Petre Gigel Stanescu (pentru prieteni, cunoscuti, colegi de breasla, Jimmy) este fiul regretatului scriitor Petre Stanescu.
Capitanul Savulescu l-a convins pe Moroianu sa-si lase fiul la aviatie, ca baiatul avea reflexe uimitoare, era nascut pentru pilotaj. ... Fiul meu castigase si el cateva concursuri, insusi ministrul aviatiei i-a inmanat o cupa in 1951, dupa trei zile de concurs tinut la Brasov.
Marc Aureliu al Tarii Romanesti, unul dintre cei mai culti domni ai nostri La 15 septembrie 1521, a incetat din viata Neagoe Basarab, domn al Tarii Romanesti (1512-1521), autor al cunoscutelor Invataturi ale bunului si credinciosului domn al Tarii Romanesti, Neagoe Basarab, catre fiul sau Theodosie voievod.
Versiunea tanara a lui Glenn este fiica biologica a lui Glenn, iar fiul cuplului, Max este fiul biologic al lui Jeremy Irons;
Imparatul Constantin a convocat primul Sinod ecumenic la Niceea (325), unde dupa lungi dezbateri, invatatura lui Arie a fost condamnata si s-a adoptat formula ca Fiul lui Dumnezeu este de o fiinta cu Tatal si deci, din veci cu El.
UPDATE 10:22 Lorena Burlacu alaturi de Mihaela Barzila si fiul el, Max, au adus romanilor un prim moment emotionant. Fiul Mihaelei Barzila a cantat o strofa din imnul Romaniei.
"Doream sa stiu daca necazurile produse de faptul ca fiul meu era la inchisoare ar fi putut contribui la declansarea cancerului; ... Fiul cel mare al lui Douglas, Cameron, ispaseste o pedeapsa de zece ani de inchisoare pentru detinere si trafic de droguri.
Familia Cristian, adica sotii Sandu si Laura Cristian si fiul lor, Leonardo, de sapte ani, participa la targul de produse traditionale organizat la Piata Amzei. ... Speram ca si fiul nostru sa duca aceasta traditie mai departe", mai spune Laura Cristian.
Vita Lepadatu din Valcea impreuna cu fiul ei, Constantin Lepadatu, participa in luna decembrie la targul de la Universitate. ... Mai am un frate, iar sotiile noastre sunt si ele implicate in aceasta afacere", ne-a spus Constantin Lepadatu, fiul doamnei Vita Lepadatu.
Luind cina cu Paul, un prieten, acesta ii povesteste ca a citit o carte foarte interesanta care vorbea de o antica civilizatie preincasa care se intindea pe teritoriul intregii Amazonii si care fusese cercetata de faimosul explorator englez Colonelul Fawcett disparut in mod misterios impreuna cu fiul sau in jungla, obiectivul sau fiind descoperirea unui antic oras si a misterioasei sale civilizatii.
I s-a spus ca fiul ei (atunci in varsta de 9 ani) va muri, dar nu i-a spus cand, cum si unde. ... Zece ani mai tarziu, in 2009, fiul ei Willie a fost omorat intr-un accident rutier.
Fiul fostei senatoare Sorina Placinta a ajuns in stare grava la spitalul Jilava, iar toata familia este ingrijoarata de starea lui de sanatate.
google-analytics.com