Tatal lui Emil Boc a declarat corespondentului Mediafx ca ii doreste acestuia "sa fie barbat in Guvern" la fel cum a fost la Primaria Clujului, iar mama lui spera ca fiul ei sa aiba timp sa isi sune parintii. "Sa fie barbat in adevaratul sens al cuvantului. Faptele sa vorbeasca pentru el", a spus tatal Ioan Boc.
La randul ei, mama premierului desemnat, Ana Boc, ii transmite acestuia "putere de munca" si sa aiba ajutor de la Dumnezeu pentru a face numai lucruri bune. "Ne bucuram foarte mult pentru el, dar si-a luat o raspundere foarte grea. Sa-l ajute Dumnezeu sa faca bine pentru tara si sa conduca un guvern responsabil. Cred ca Dumnezeu a fost cu el si-l va ajuta", a declarat Ana Boc, mama premierului desemnat. Aceasta a mai spus ca de mic, de cand era copil, Emil Boc a dus la capat tot ceea ce si-a propus. Vestea desemnarii fiului lor ca premier a fost adusa parintilor lui Emil Boc de catre Marioara Boc, cumnata acestuia.
"Eu ii doresc putere de munca, sanatate, suntem mandri ca facem parte din familia lui. Sper sa dea dovada, la Bucuresti, de ce a dat dovada la Cluj", a spus Marioara Boc.
Parintii lui Emil Boc au spus ca se roaga pentru el si il asteapta, ca in fiecare an, sa vina de Craciun acasa, la Rachitele. "Am taiat porcul, numai sa vina acasa", spun parintii lui. Ana Boc a adaugat ca nu a reusit sa vorbeasca luni cu fiul ei, dar spera ca pana seara acesta sa aiba timp sa isi sune parintii. "Sper sa aiba mai mult timp sa vina pe la noi, dar daca nu, o sa-l vedem numai la televizor", a declarat mama lui Emil Boc.