Cautare

668 de rezultate pentru "fiul" (3.64 secunde)
Petrica Nita, fiul cunoscutului procuror din Constanta, Teodor Nita, si-a luat viata cu arma tatalui sau. Inainte de a-si pune capat zilelor, barbatul a trimis un mesaj de adio.
Fiul lui Ilie a facut declaratii exclusive unde a spus cum a trecut peste presiunea pe care a atras-o asupra sa, dar si ce sfaturi a primit de la tatal sau, atunci cand a trebuit sa le faca fata acestor incercar
Dupa ce au destructurat mai multe grupari de carderi din care faceau parte Samir Spranceana, Ion Rosianu, Dragos Tiugan sau Marius Voinea, zis Cretu, politistii doljeni au "spart" ieri o grupare in care activa si fiul adjunctului sefului Politiei Municipiului Calafat, Laurentiu Vladut.
In urma audierilor, cei doi au fost pusi sub invinuire in dosarul in care fiul lui Nutu Camataru este cercetat pentru tenatativa de omor. ... Principalul suspect in acest caz este un alt personaj celebru in lumea interlopa, Ionel Balint, zis Nutulica, fiul lui Nutu Camataru.
- Dar fiul tau mi-a dat milionul de euro", a spus Catalin Chelu, despre discutia care ar fi fost intre ei. ... 'dar lui fiul meu nu-i dai o casa?'.
Acesta nu e de gasit nicaieri, desi mama sa spune ca fiul ei a murit cu siguranta. ... Mama lui Bogdan mai spune ca fiul ei ajunsese sa cantareasca 40 de kilograme si ca nu ar fi putut, fizic, sa-si care sotia.
In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca in aceeasi noapte, cel in cauza, impreuna cu fiul sau in varsta de 14 ani, prin escaladarea gardului au patruns in curtea imobilului respectiv, de unde au sustras mai multe profile din aluminiu si o janta de camion.
Fiul cunoscutului interlop Sile Camataru a fost prins in Italia, dupa ce a fost condamnat in lipsa, in Romania, la 3 ani si 7 luni de inchisoare.
Fiul unui consilier local din Vaslui a fost arestat preventiv pentru ca ar fi violat o minora de doar 15 ani.
Alexandru Piturca, fiul lui Victor Piturca, a fost retinut de Directia Nationala Anticoruptie.
O batrana din judetul Sibiu, care s-a dus in vizita la spital la fiul ei, cioban intr-o localitate din judetul Timis, a fost gasita moarta marti dimineata. ... Din primele informatii se pare ca ar fi vorba de ciobanul angajat de fiul femeii ca sa aiba grija de oile acesteia.
Tanarul suna la numere alese la intamplare, pretindea ca este procuror sau avocat, si ii spunea interlocutorului ca fiul acestuia a provocat un accident si are nevoie urgent de o suma mare de bani pentru a musamaliza cazul.
Anda Ghita ne-a primit in casa ei si impreuna cu fiul sau ne-a povestit cum reuseste ea sa fie liantul care uneste de fiecare data familia.
Printre elevii care ar fi complici la vanzarea stupefiantelor in licee de top din Capitala se numara fiul unui secretar de stat din Ministerul de Externe, iar alt copil este al unui specialist de la Directia Nationala Anticoruptie.
Fiul unui afacerist, atac cu toporul. Scandalul a inceput din strada cand individul a lovit cu toporul masina in care se afla tanarul.
Mai multi oameni si-au impartit pumni si picioare in fata unui bar. In scandal a fost implicat si fiul primarului din localitate. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere.
Avem noi imagini cu barbatul din Giurgiu si fiul sau de 9 ani, care au murit dupa ce au intrat cu ATV-ul intr-un stalp.
Adriana Bahmuteanu a revenit cu noi detalii despre situatia in care se afla fiul ei si al lui Silviu Prigoana.
Albert Balint, fiul lui Sile Camataru, unul dintre liderii cunoscutei grupari interlope din Bucuresti, este acuzat de politisti si procurori DIICOT ca ar fi condus din inchisoare o retea de trafic de droguri si proxeneti.
Fiul de milionar prins cu 45 de lingouri de aur si cu peste 400 de mii de euro in masina pe care o conducea beat si sub influenta drogurilor s-a ales cu dosar penal pentru spalare de bani si i-a fost confiscata averea din portbagaj.
google-analytics.com