Agerpres informeaza: Silviu Prigoana despre cererea de concediu de paternitate: Am facut un exercitiu cu presa.
Deputatul PDL Silviu Prigoana sustine ca a inaintat cererea de concediu de paternitate pentru a testa presa, aratand ca mandatul unui parlamentar nu poate fi revocat sau intrerupt.
"Am facut aceasta cerere ca sa vad daca departamentele de informare a presei sunt informate, partea de documentare a presei, care a lipsit cu desavarsire. M-am distrat copios. Dumneavoastra nu cunosteati legea. (...) Am facut un exercitiu cu presa. Nu stiati ca mandatul deputatilor si senatorilor nu poate fi revocat sau intrerupt", a afirmat Prigoana, la Palatul Parlamentului.
El a precizat ca solicitarea sa nu are cum sa fie aprobata, aratand ca "oricum" sta cu fiul sau cel mic.
"Cererea am depus-o ca sa vad ce spune presa. Ati avut impresii fara sa stiti de lege", a adaugat democrat-liberalul.
Prigoana a mai spus, ironic, ca a fost vorba si despre un exercitiu de imagine. "Am o mare lipsa de imagine, nu ma cunoaste lumea pe strada si m-am gandit atunci sa fac putina imagine", a spus el.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a trimis, luni, Comisiei juridice, spre analiza, o solicitare a deputatului PDL Silviu Prigoana prin care acesta cere concediu de paternitate "pana la doi ani".
"Va rog sa dispuneti analiza posibilitatii prin care sa beneficiez de concediu pentru ingrijirea copilului pana la doi ani, conform legislatiei in vigoare", solicita Prigoana in cererea adresata conducerii Camerei.
El precizeaza in cerere ca fiul sau cel mic este nascut pe 10 decembrie 2010.