Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (3.38 secunde)
Eu mai coabitez cinci minute si plec Personal nu cred ca e o simpla coincidenta faptul ca Basescu a iesit cu maraiala legata de revizuirea Constitutiei fix dupa ce s-a intors coabitacul ala mic din Germania, de la prelucrare.
Basescu, eterna cacealma electorala (Autor:
'Devine din zi in zi mai clar conturul Mafiei care l-a creat pe traian basescu, intai ca Primar General al Capitalei, apoi ca Presedinte al Romaniei.
Italienii il compara pe Traian Basescu cu Adolf Hitler Presedintele Traian Basescu este atacat extrem de dur intr-un ziar al universitarilor italieni. ... Mai mult, Traian Basescu este vazut ca un personaj nationalist si fascist, fiind comparat de altfel, intr-un trucaj foto, cu Adolf Hitler.
o subcomisie la Senat, la Buget-Finante, care are rolul de a analiza activitatea manageriala a CEC si o comisie comuna a Camerei Deputatilor si Senatului care va ancheta modul in care s-a facut improprietarirea la Nana si implicarea unor institutii ale statului pentru interesul privat al presedintelui.
Senatorul Ilie Sarbu, lider al Grupului Parlamentar PSD din Senat, a transmis o declaratie de presa privind cazul Basescu-Bercea, intitulata "Basescu contra Basescu", pe care o puteti citi in continuare. Traian Basescu a ajuns intr-o situatie greu de imaginat pana astazi.
Senatorul Ovidiu Liviu DONTU a sustinut o declaratie politica intitulata "Basescu Mondial sau saga familiei prezidentiale" pe care o puteti citi in continuare. Arhiva internetului pastreaza numeroase fotografii cu presedintele Romaniei, Traian Basescu, in ipostaze care mai de care pline de entuziasm de la diverse reuniuni cu minoritatea rroma.
Onoarea nu se poate cumpara cu vizite la Grivco - o radiografie a intalnirilor cu Basescu Dan Voiculescu, aflat in detentie, a postat pe blogul sau un text intitulat "Onoarea nu se poate compara cu vizitele la Grivco.
O toamna cu caderi de capete (Continuare) De ce s-au certat, ca ,,la usa cortului", Ponta si Basescu? In saptamanile din urma, intre premierul Victor Ponta si presedintele Traian Basescu a avut loc o mare cearta. ... Ce taina, una a la Polichinelle!
Asadar, Basescu spune ca primul-ministru a stiut despre situatia din Irak, ca a fost informat de MAE despre cei doi romani retinuti intr-o baza americana. ... "Apreciind" sfatul lui Basescu, ca proba ca e adevarat ce sustinuse premierul, nu presedintele, Tariceanu chiar ii cere demisia lui Ungureanu.
Cine a spus ca mamaliga nu explodeaza la romani zicea bine. ... am asistat la cateva mamaligi explodate cand te asteptai mai putin. Asa si acum cu parlamentarii nostri, carora li s-a pus pata pe Basescu.
Intamplari incredibile la o cursa din Romania. ... Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat:
In paralel, multe alte misiuni lunare, americane sau sovietice, fara echipaj uman, au fotografiat suprafata lunara in detaliu sau au efectuat activitati la suprafata satelitului nostru natural. ... Din cand in cand, aceasta credinta este alimentata de noi revelatii (la fel de discutabile).
Filmul arata un numar de barbati in halate albe care aparent disecau un extraterestru, lasand pasionatii de OZN-uri convinsi ca dispun, in sfarsit, de acea dovada, tip arma fumeganda, pe care o tot cautau pentru realitatea incidentului de la Roswell.
Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie. ... Eficienta la Max! ... Raed Arafat, la un pas sa piarda o lupta importanta cu fumatorii!
Presedintele Comisiei juridice al Camerei, Sergiu Andon, a cerut ieri Biroului Permanent ca membrii comisiei sa fie exclusi de la dezbaterile privind Statutul minoritatilor nationale, pe motiv ca nu exista timpul necesar pentru discutarea legii lustratiei si a legilor privind siguranta nationala.
El a evitat sa se refere la posibilele masuri invocate de presedintele PSD, Mircea Geoana, dar a recomandat liderilor partidului sa judece lucrurile cu "o minte limpede" si "sa nu se lase tulburati de emotie".
In aceasta seara, Madalin Ionescu il aduce in platoul de la "Miezul Problemei" pe pilotul care a transportat cadavrele sotilor Ceausescu In cadrul editiei de ieri seara a emisiunii i"Miezul problemeii", difuzata la National TV, Madalin Ionescu i-a avut ca invitati pe dr.
"Sa nu te abati cu nimic de la nevoia de a impune ordine, diciplina, rigoare si punctualitate in partid. ... O sa ai nevoie de un "Rex", care sa rupa, la rastriste, lantul".
Ulterior, Christian Ciocan a afirmat, la Realitatea TV, ca politistii nu pot fi controlati decat de sefii lor, iar reporterul improvizat a avut mare noroc ca a scapat fara sa i se puna catuse la maini. ... http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7725115-video-chistian-ciocan-interzice-filmarea-politistilor-cand-duci-spre-politist-telefonul-mobil-mana-mare-noroc-nu-esti-incatusat.htm?cfnl= HotNews
google-analytics.com