Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (4.82 secunde)
Viceprimarul PDL Marinica Dinca propusese ca acesti bani sa fie luati de la Imagine si alocati reparatiei de strazi:
Apoi, in afara de plata meniului, calculat in lei (1,5-2 milioane de lei vechi) sau in euro (60-80 de euro), separat se platesc fructele si tortul miresii, la care bineinteles nu puteti renunta. ... La acestea, se mai adauga si 1.000-1.500 de euro pentru inchiriatul salii.
Craioveanca Alexandra Marinescu, principala favorita la castigarea titlului national la categoria Mini din cadrul Campionatului National de Karting (CNK), a intampinat probleme la etapa a doua, desfasurata la Targu Secuiesc.
Sigur, acesti ochelari vor permite filmarea HD si fara alte accesorii, ceea ce ne-ar usura foarte mult munca". In plus, anumite pozitii intime pe care producatorii si le imagineaza nu ppot fi filmate cu camerele conventionale, acesti ochelari fiind astfel singura solutie.
Ce ma seduce la trupa Taxi prin persoana lui Dan Teodorescu este umorul, autoironia - expresie a unei inteligențe ascutite sși intelepciunea surprinzatoare pentru o varsta adolescenta, cum este cea de 15 ani." - Maia Morgenstern "Sunt foarte surprinsa ca Dan Teodorescu s-a gandit si la mine.
La televizor l-am vazut glumet si pus pe sotii, dar numai el stia ce era in sufletul lui. Serban Copot, concurent la Splash! Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial.
El a vizitat fosta cetate maya de la Chichen-Itza, construita in anul 800 d.H., considerata una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne.
Biografie Alan Watts s-a nascut in Londra in anul 1915, la inceputul Primul Razboi Mondial. ÈŠnca de la o varsta frageda si-a manifestat interesul pentru arta estica. La varsta de 14 ani a inceput sa scrie pe tema Orientului, publicand in Journal of the London Buddhist Lodge.
Filmul urmareste primele zile ale lui John ca geniu la Academia Regala de Muzica pana la parteneriatul muzical cu Bernie Taupin.
Cum ati ajuns la aceasta idee? ... Campania Vodafone "Experiente mai tari decat ne imaginam" se bazeaza pe observatia ca lucrurile pe care le facem astazi, chiar daca ne-am obisnuit cu ele, au inceput sa semene izbitor de mult cu filmele SF la care ne uitam cand eram mici.
Robert Hastings, un activ investigator in aceasta directie, si-a publicat, in 2008, concluziile a 35 ani de anchete, in care a intervievat aproape 100 de fosti militari, inclusiv pensionari ai US Air Force, personal de la rachetele nucleare:
Unii cred ca multe ar putea fi autentice, altii spun ca n-are rost sa se uite la ele, convinsi fiind ca sunt cu siguranta falsuri intrucat asa ceva nu poate exista (conform celor invatate la scoala), deci asa ceva nu exista.
FARCAS) La inceputul anului 2015, Ben Emlyn-Jones, un blogger pe subiecte controversate, comenta ca, la foarte putin timp dupa lansarea, in 1995, a faimosului film al lui Ray Santilli despre o autopsie extraterestra, a aparut si o inregistrare similara, mult mai putin cunoscuta, nu mai putin incitanta, care nici pana azi nu a fost definitiv clarificata.
In paralel, ministrul Virgil Popescu il ameninta pe Simion cu plangere penala, ba chiar a cerut filmarea integrala din Parlament, pentru a avea dovezi. Scandalul continua, George Simion a urcat din nou la tribuna pentru a-si purta razboaiele.
Imagini incredibile in Brasov acolo unde un copil a fost filmat in trafic la volanul unei masini. In imaginile filmate, de un alt participant la trafic, se vede copilul si un barbat aflat pe scaunul din dreapta.
La 4 zile de la accidentul din Alba, in care 4 tineri au fost raniti, au aparut si primele imagini surprinse de martori. In filmarea realizata pana sa ajunga echipele de salvare se vad victimele, dar si ce a mai ramas din masina grav avariata.
"Nu discut cu valetul de la palat. ... Capitanul Rapidului a ironizat rolul lui Mihai Stoica la FCSB si i-a readus aminte acestuia ca el a lovit un suporter al clubului, in celebrul incident din 2010.
Filmarea a fost publicata online si in doar 24 de ore a adunat peste 3 milioane de vizualizari. "Cand bunica nu se lasa", este descrierea postata de nepotul Andrei la videoclipul de 10 secunde.
Presedintele fondator al PC Dan Voiculescu considera ca presedintele Traian Basescu se victimizeaza pentru a ajuta PD-L in campania electorala, referindu-se la declaratia sefului statului potrivit careia Voiculescu, Hrebenciuc, Geoana, Tariceanu au stabilit o noua "lovitura de stat" dupa alegeri.
Arta si opera securistului Basescu (Autor: ... In registrul cu membrii PCR Constanta care au primit aprobarea sa sprijine Securitatea, apare, la pozitia 19, Traian Basescu.
google-analytics.com