Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (2.90 secunde)
Unii cetateni se asteptau ca Basescu sa fie mediator pe langa guvern, sa le apere salariile, pensiile sau subventiile pentru animale. Basescu spune pe fata ca vrea salarii si pensii mai mici, iar subventiile sa fie date de banci, cu dobanda platita de fermieri. ... Basescu zice franc:
"Care popor si cati romani?", este titlul unui articol scris de Octavian Stireanu, despre dreptul domnului Basescu - presedinte PDFO - de a vorbi in numele statului, nu in numele poporului.
Bogdan Tiberiu Iacob afirma pe Inpolitics ca a aflat care este adevarata miza a atacurilor lui Basescu la PD-L.
'La urma urmei, de ce nu te poti tu intelege cu Basescu?" Intrebarea asta mi-au pus-o intelectuali de-ai presedintelui, pe vremea cand mai stateam de vorba.
Site-ul pravda.ru a publicat, luni, un comentariu referitor la declaratiile presedintelui Traian Basescu, notand faptul ca "Romania a lansat o provocare deschisa Rusiei" dar si ca presedintele Traian Basescu nu este "un lup singuratic", iar Rusia nu va putea sa nu-l ia in considerare.
Traian Basescu, la 60 de ani 5. Traian Basescu, la 60 de ani Chiar daca a mai imbatranit cu un an, presedintele Traian Basescu a ramas la fel de incisiv. ... Basescu a explicat ca Justitia se substituie Executivului si decide cine sunt castigatorii unor proiecte de infrastructura.
Traian Basescu - Planul secret (Autor: ... Eu cred insa ca am asistat la unul dintre cele mai puternice discursuri din cariera politicianului Basescu si la o schimbare spectaculoasa de strategie politica. Presedintele in functie a dezvaluit primul capitol din planul sau secret de a ramane la putere.
Victor Ponta interviu pentru The Guardian Premierul Victor Ponta afirma, intr-un interviu acordat ziarului britanic The Guardian, ca este dispus "sa coabiteze" cu presedintele Traian Basescu daca acesta va respecta rolul pe care i-l confera Constitutia, apreciind ca, dupa 20 de ani de "timp pierdut", criza politica din Romania se apropie de final, citeaza Mediafax.
FRAUDA BASESCU ISI AROGA DREPTUL DE A DECIDE IN NUMELE ROMANIEI. CAT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BASISTE ANTINATIONALE LA BRUXELLES?
PSD nu renunta la demersul de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu si nu va face echipa cu PD, partid care a trecut in barca Opozitiei. Acestea au fost concluziile reuniunii PSD care a avut loc ieri la Senat.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, a obtinut 51,23% din voturi in turul doi al alegerilor prezidentiale, in timp ce Adrian Nastase, candidatul Uniunii PSD+PUR, a obtinut 48,77%, dupa centralizarea rezultatelor votului din toate sectiile de votare. Traian Basescu:
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, si-a prezentat la sfarsitul saptamanii programul electoral in Banat si in Ardeal. ... In Arad, Basescu a cantat "Noi suntem romani", alaturi de oamenii stransi in fata Palatului Administrativ, iar la Timisoara a laudat spiritul revolutionar al locuitorilor orasului.
Singura confruntare directa din campania pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale dintre candidatii ramasi in cursa - Adrian Nastase si Traian Basescu - s-a consumat miercuri seara la televiziunea publica. Fiecare dintre cei doi a facut apel la electoratul formatiunii politice adverse sa-l voteze.
Presedintele Basescu a fost intampinat pe aeroportul din Chisinau de un grup de “tarancute“ basarabence, care i-au oferit traditionala paine cu sare si o cana cu vin fiert, din care acesta nu s-a sfiit sa ia o gura.
Liderul social-democrat avertizeaza ca "in timpul campaniei Traian Basescu si unii lideri PD-L vor trimite cantece de sirena catre pesedisti, spunandu-le: nu va faceti griji, veti ramane la guvernare indiferent de rezultatul alegerilor prezidentiale".
Clare si la obiect. ... Sau "am pierdut din cauza fraudarii alegerilor, a norocului chior al lui Traian Basescu, a buletinului meteo, a modului in care s-au aliniat planetele in seara dezbaterii finale si a textelor de pe blogul lui Miron Mitrea".
Elena Vijulie, sef departament Politica la ziarul "Romania libera", a publicat un interviu sub titlul 'Iliescu: ... Ma refer la intelegerea semnata la Timisoara cu primarul Gheorghe Ciuhandu.
Acum vedem ca Basescu a parjolit totul in jur in ultimii 5-6 ani si ca nu a creat nimic in loc.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratie” demersului lui Mugur Ciuvica.
Traian Basescu isi merita cu prisosinta caracterizarea de presedinte-jucator, pe care singur si-a atribuit-o in campania electorala dinaintea alegerilor din 2004. ... Basescu a urmarit mai mereu impunerea solutiei privind declansarea anticipatelor si a provocat valuri prin "sfaturile" sale legate de reforma Justitiei si de lupta anticoruptie.
google-analytics.com