Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (6.48 secunde)
"Basescu da semnalul ruperii PDL. Urmeaza propulsarea USL la guvernare?". Traian Basescu a lansat, marti seara, cateva mesaje de maxima importanta, care anunta o foarte probabila rearanjare din temelii a scenei politice, in urmatoarele luni, dar si scandaluri de proportii.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "BASESCU, JENANT LIVE LA REALITATEA TV. ... Catalin Striblea a mers la Cotroceni si nu l-a menajat pe dezaxat. • Basescu: ... • Niciodata n-ar avea curaj Basescu sa accepte un interviu live cu Radu Tudor. • Basescu:
"Regionalizarea e cel mai inexplicabil gest al lui Basescu de la taierea pensiilor incoace Reorganizarea teritorial-administrativa a Romaniei este cel mai inexplicabil gest al lui Traian Basescu de la taierea pensiilor incoace, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Traian Basescu a discutat, marti, la Cotroceni, cu liderii opozitiei despre revizuirea Constitutiei - proiect declarat neconstitutional, in anumite puncte, de catre CCR - si despre reorganizarea administrativa - subiect care a starnit controverse diplomatice si dispute politice. USL a fost invitat de la ora 14.00.
"7%" - cel mai bine pastrat secret al lui Traian Basescu (Autor :
Basescu consemneaza existenta mai multor tipuri de onanisti. Unii au nevoie pentru a se excita si a ajunge la orgasm de poze sau de filme. Altii urmaresc femei prin parcuri si se masturbeaza privindu-le de la o distanta convenabila. ... Basescu.
Basescu va pleca. ... Val Valcu) Basescu are alternativa plecarii de bunavoie, pe vapor, asa cum a promis in primul mandat. ... Cine mai crede ca se poate fura la vot, fara o explozie sociala si apoi o judecata a intregului lot CPEx?
Relatia Basescu-MRU e incordata. ... Bogdan Tiberiu Iacob) Ultimele zile au adus pe scena politica evenimente de neimaginat acum cateva saptamani, in masura sa produca o confuzie puternica in randurile multor observatori, legate de relatia dintre Traian Basescu și presupusul sau pupil, Mihai Ungureanu.
Se strange latul in jurul lui Basescu si al PDL (Autor:
Basescu nu e ciuruit. ... PETRU CALAPODESCU) Cele doua zile care au trecut de la suspendarea lui Traian Basescu prin votul covarsitor al Parlamentului si de la inceputul practic al campaniei pentru referendumul de demitere demonstreaza deja cate ceva.
"Sfatuiti-l pe domnul Basescu sa-si dea demisia imediat spre binele Romaniei" O noua scrisoare in atentia presedintelui Comisiei Europene Tot mai multi intelectuali incearca sa le explice liderilor europeni cum stau de fapt lucrurile in Romania.
Vad ca se declanseaza un soi de "razboi sfant" impotriva USL, in general, si a lui Ponta si Antonescu, in special, pentru ca ieri nu l-au demis ei in Parlament pe basescu.
Basescu este leu doar la aeroportul din Otopeni, la Bruxelles este si el un pisic Presedintele Basescu este "leu" si curajos doar la aeroportul din Otopeni, dar la Bruxelles, unde s-a negociat bugetul comunitar al Romaniei pentru intervalul 2014-2020, este si el "un pisic", a declarat premierul Ponta, care a sustinut din nou ca alocarea obtinuta de la UE este una foarte proasta.
TOTI DIN PD-L SUNT SLUGI BASISTE SANTAJABILE Unii chiar iau in serios mascarada Basescu-PD-L, in realitate, o tiganie in famiglie, intre bulibasa si prezervativele lui. ... Cel mai jegos s-a comportat chiar Blaga, dupa ce Basescu l-a batjocorit din toate pozitiile.
Comisia Europeana regreta declaratiile lui Basescu despre unire Ultimul lucru de care avea nevoie UE Urmatorul mare proiect pentru Romania dupa aderarea la UE ar trebui sa fie unirea cu Moldova, il citeaza Euractiv.com pe presedintele Romaniei.
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
Traian Basescu si-a exprimat, miercuri, in cadrul emisiunii "Nasul" de la B1Tv, dezamagirea fata de presa romaneasca actuala, ca si regretul ca jurnalisti foarte cunoscuti, precum Mircea Dinescu sau Cristian Tudor Popescu, s-ar fi schimbat foarte mult in ultima vreme, jignindu-l in mod repetat. ... • Basescu:
Printr-o expunere in cifre seci, prin moderatie, prin explicatii simple si credibile, a aruncat in ridicol armatele de urechisti galagiosi de la TV, putere sau opozitie. ... Pe ici, pe colo, cuvinte cheie ca modernizare sau teme majore ca dezechilibrul din fondul de pensii gasiti si la Traian Basescu.
Andrei Alexandru) Parafrazand titlul celebrei comedii "O noapte furtunoasa", se poate spune ca 14 decembrie 2011, a doua zi dupa Consiliul European de la Bruxelles, a fost in politica romaneasca "O zi furtunoasa" care, daca n-ar fi de plans, ar fi cu siguranta de ras. ... Traian Basescu:
Cristian Teodorescu) M-a trecut un frison de mila cand am citit comunicatul prezidential despre intalnirile Basescu-Puiu Popoviciu. Dupa ce s-a facut de risul cucuvelelor de la Cotroceni cu declaratia lui solemna ca nu-l cunoaste pe Blejnar, acel Da, Sorine!
google-analytics.com