Cautare

9109 de rezultate pentru "filmarea lu basescu la pitesti" (3.14 secunde)
Vizita lui Traian Basescu a consolidat relatiile de “incredere reciproca“ intre presedintele Romaniei si cel al SUA. Traian Basescu a precizat ca relatiile dintre cei doi sefi de stat au inceput inaintea vizitei oficiale la Washington, aceasta fiind, de altfel, cea de-a patra intalnire intre ei.
"Azi, cand fraza lustruita nu ne poate insela, Astazi altii sunt de vina, domnii mei, nu este-asa?" 'Daca raportam prestatia politica, in ansamblu, a actualului Executiv si performanta individuala a fiecarui ministru in domeniul politicilor publice la timpul scurs de la instalarea la putere, dar, mai ales, la promisiunile si angajamentele facute de PDL in fata natiunii, in decembrie 2009, impreuna cu Traian Basescu, concluzia este una singura:
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • "Eu am castigat alegerile prezidentiale, cred eu, si daca imi doresc ceva este sa fiu 5 ani la Cotroceni, nu o luna sau patru luni..", a declarat Mircea Geoana la TVR. ... Poate Basescu, ca-l duce mintea la machiaverlacuri.
Presedintele statului, Traian Basescu - prezent duminica seara, la Snagov, la sarbatorirea Zilei Justitiei -, le-a cerut magistratilor sa inteleaga „foarte bine“ faptul ca ei sunt cei care vor decide „intrarea sau aminarea intrarii Romaniei in Uniunea Europeana, la 1 ianuarie 2007“.
Presedintele Traian Basescu sustine ca grupurile de tip mafiot - ajutate cu „nevinovatie“ de presa - au declansat o campanie de discreditare a sa si a Aliantei.
Aflat intr-o vizita oficiala la Washington, presedintele Traian Basescu le-a cerut americanilor sa creasca asistenta financiara pentru Armata romana la 50%, sa asigure logistica pentru trupele romanesti din Irak, sa solutioneze corect cazul Teo Peter si sa dea drumul la vize.
Presedintele Traian Basescu a vizitat ieri Scoala de Vara a Tinerilor Democrati de la Costinesti, raspunzand astfel unei invitatii adresate de fostii sai colegi de partid.
Ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, legate de demisia din functie in cazul suspendarii sale de catre Parlament, i-au oferit premierului Tariceanu ocazia de a califica un astfel de comportament al sefului statului ca expresie a unei disperari si cautarii de solutii politicianiste.
Vicepresedintele PNL, senatorul Puiu Hasotti, l-a atacat pe deputatul democrat Stelian Dutu in termeni extrem de duri, totul in contextul unei campanii vehemente declansate impotriva presedintelui suspendat Traian Basescu.
Peste 25.000 de oameni, din opt judete, au participat ieri la cel mai mare miting electoral organizat in Romania ultimilor ani. Adunati sau nu cu arcanul, membrii de partid sau simplii curiosi au umplut pana la refuz centrul Constantei, blocand pur si simplu traficul.
Liberalul s-a aratat convis de faptul ca cetatenii Romaniei sunt constienti de ceea ce se petrece si ca vor merge sambata la vot pentru demisia presedintelui.
Deputatul PSD Adrian Nastase a declarat luni la Antena 3 ca nu demisioneaza din Parlament si ca nu renunta la imunitate pentru ca dosarele sale sunt instrumentate politic si ca Traian Basescu ar trebui sa faca un asemenea gest pentru a fi continuate anchetele din dosarele "Flota" si Mihaileanu.
Declaratiile facute de presedintele Basescu la Paris, in fata unor reprezentanti ai diasporei, au fost taxate prompt de cei doi adversari ai sai in batalia pentru postul de presedinte, Mircea Geoana si Crin Antonescu.
Presedintele de onoare al PSD, Iliescu ii recomanda presedintelui Basescu sa nu mai dea "spectacole penibile" , Geoana zice ca interventia de duminica a presedintelui a fost neinspirata, iar Nastase crede ca prezenta lui Basescu la Guvern este o "umilire" adusa PSD.
Batalia pentru functia de presedinte al Romaniei este extrem de stransa, iar actualul presedinte, Traian Basescu, ar putea pierde alegerile in fata oricaruia dintre principalii sai contracandidati, reiese dintr-un sondaj CURS efectuat la cererea Evenimentului zilei.
Dezbaterea principalilor trei candidati la presedintie Geoana-Antonescu-Basescu a oferit prilejul a nenumarate "intepaturi" atat intre candidati, ca si din partea sustinatorilor contracandidatilor. ... Basescu si-a luat o mina mai tot timpul concentrata, dar obosit, stors, preocupat de notitele pregatite pentru confruntare.
In campania electorala pentru Primaria Capitalei, in cea pentru prezidentiale din 2004, in campania actuala si intre campanii, Traian Basescu si-a acuzat in mod obsesiv adversarii politici de minciuna. In realitate, Traian Basescu minte ordinar si repetat.
'Muntele de gandire democratica a d-lui Traian Basescu s-a facut ca se screme pentru a stoarce un soricel de prim-ministru:
'Ce incearca Basescu sa faca? ... Presedintele Basescu a intrat brusc in joc contestand regulile jocului. Orice congres este un conflict pentru putere purtat la vedere. ... La mijloc s-ar plasa ca intentie PD-L care merge pe o formula mixta.
M-am amuzat teribil aseara, la Gadea, dar si la aia de la Realitatea, cand i-am auzit pe obisnuitii trancanitori cu norma intreaga cum analizau ei schimbarea de ton a discursului lui basescu, in comedia aia de conferinta de presa de ieri.
google-analytics.com