Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (3.17 secunde)
Adica pe mancare, haine, facturi, apoi pe bunuri de folosinta indelungata, cum ar fi case, autoturisme, electronice si electrocasnice, si doar o mica parte sfarsesc in investitii.
Din ianuarie 2003 nici nu le-am mai trimis facturi, deoarece nu plateau, iar noi trebuia sa platim TVA-ul si impozitul pe profit aferente.
in Romania, facturile pe luna decembrie 2005 au fost de 252-255 dolari/1.000 mc, iar pentru luna ianuarie 2006 sint asteptate facturi cuprinse intre 270-276 dolari/1.000 mc.
Concret, comisionul pentru plata unei facturi este de 20.000 de lei vechi. Modalitatea de plata pe Internet este foarte simpla, direct de pe siteul bancii, cu ajutorul unui cont de utilizator si o parola.
Compania Nationala "Imprimeria Nationala" SA (CNIN) incearca ca prin mijloacele pe care le are la dispozitie sa limiteze evaziunea prin promovarea mijloacelor de identificare a marcajelor false si a noilor marcaje securizate pentru produsele din alcool, tutun si din industria lemnului.
Decontarea carburantului se face lunar, pentru alimentarile din luna precedenta, pe baza unei facturi. Termenul de achitare este de 10 zile de la data emiterii acesteia.
Clientul va beneficia gratuit de un card de debit atasat liniei de credit precum si de o conventie de plati facturi si rambursare credit prin ATM.
Nici pentru cumpararea unor materiale in valoare de sapte milioane de lei administratora nu a intocmit un referat, iar alte cateva milioane de lei s-au dus catre diverse firme, fara facturi.
Se intoarce dupa cateva zile, cu teancul de adeverinte, facturi si cereri, parafate si stampilate, mai sta si la coada vreo jumatate de ora, planuindu-si banii pe care i s-a spus ca-i va primi si ajunge la ghiseu.
Cardul poate fi folosit pentru plati facturi ATM si de marfuri si servicii la comerciantii acceptatori de carduri din tara.
Legea 469/2002 presupunea plata unei facturi intr-o perioada de 30 de zile de la scadenta acesteia. Potrivit MEC, intarzierile la platile facturilor ii afecteaza pe producatorii de energie.
Acestea pot fi folosite pentru retragere de numerar sau pentru plati de facturi (telefon) sau de achitare a cumparaturilor. Banca Transilvania, de exemplu, emite carduri personalizate pentru tineri (cu varste intre 15 si 26 de ani) - cardul de debit (cu reduceri) Euro
Astfel ca in plan general, mangaliotii, care ar fi trebuit sa achite, in cazul neimplicarii Gvernului si Primariei in pretul gigacaloriei, facturi de cel putin doua ori mai mari, mai au speranta ca aceste costuri nu vor fi mai mari de 15-20% fata de anul trecut.
Iarna 2006-2007 vine cu facturi calculate intr-un alt mod. Daca anul trecut sumele pentru plata intretinerii concitadinilor nostri au fost exacte, anul acesta cei care locuiesc la bloc vor primi procente din valoarea facturii si doar cei care se incalzesc cu gaze vor primi sume fixe.
Anul acesta insa, prin eliminarea subventiilor, mangaliotii s-ar fi vazut nevoiti sa achite facturi la intretinere de pana la doua-trei ori mai mari decat in 2005.
Aceste cifre vor sta la baza emiterii noilor facturi. De la anul facturile se vor transmite catre toti clientii, casnici si agenti economici, din mediul rural si urban.
Maldare de hartii, registre, facturi si, mai ales, cifre, multe cifre - cam asta este impresia pe care o au cele mai multe persoane despre meseria de contabil.
Conteaza, de asemenea, numarul de debitori, precum si numarul de facturi tranzactionate. Comisionul de finantare se aplica la valoarea finantata, adica, de regula, 80 - 90% din contravaloarea facturilor, pe perioada derularii contractului.
Ca sa poata beneficia de scutirea de TVA, aceste livrari trebuie insotite de facturi in care este obligatoriu sa se mentioneze codul TVA al clientului din celalalt stat comunitar cu care se deruleaza schimbul comercial.
Mai mult, deprecierea dolarului ii bucura pe toti aceia care au chiriile calculate in dolari sau au de achitat facturi calculate in aceeasi valuta.
google-analytics.com