Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (3.20 secunde)
Astfel, legumele proaspete, pepenii si ciupercile vor fi comercializate in spatii special amenajate, cu facturi speciale. Exceptie de la aceasta regula vor face doar micii producatori, persoane fizice, care comercializeaza legumele in piete.
Actul normativ prevede ca legumele proaspete, pepenii si ciupercile destinate consumului vor fi comercializate in spatii special amenajate, insotite de facturi pe care se inscrie de catre emitent, producator sau comerciant calitatea si conformitatea cu standardele de comercializare.
Acestea doar accepta moneda veche pentru depunerile in cont din partea clientilor si plata unor facturi din partea celor care nu sunt clienti.
In acest sens, demn de mentionat este si faptul ca se pot emite facturi in valuta daca exista acordul celor doua parti ale unei operatiuni comerciale, insa TVA-ul se va stabili in lei.
Modificarile Codului Fiscal intrate in vigoare la 1 ianuarie 2007 prevad ca persoanele impozabile stabilite in Romania sa emite facturi catre beneficiarii livrarilor de bunuri sau prestarilor de servicii care contin elementele stabilite de Cod.
La aceasta stare de fapt a contribuit si decizia conducerii ANR- semnata de directorul general Paul Branza - prin care s-a interzis prestarea de Autoritate a serviciilor catre beneficiarii rau-platnici ce detin facturi restante emise de Autoritatea Navala cu termene cuprinse intre 30 si 60 de zile, a mai spus Romeo Popescu.
Fie incluzand taxele in contract, fie prin emiterea de facturi separate. Directorul executiv adjunct al Directiei de Impozite si Taxe Craiova, Eugen Calinoiu, spune ca, daca firmele continua sa perceapa taxa, este o ilegalitate:
Astfel, in urma verificarilor noastre am depistat mai multe facturi fictive, pe care anumite societati le inaintau spre rambursare. Am avut cazuri in care anumite firme isi declarau sediul in camere din case particulare, dar solicitau rambursari pentru tot imobilul.
Tatian Tudorache, directorul general al Termoficarii, a confirmat ca regia a intrerupt furnizarea agentului termic catre locatarii blocurilor asociatiei in cauza, explicand ca in functie de facturile pe care le primeste de la propriul furnizor emite facturi catre asociatiile de proprietari.
Astfel, companiile romanesti care fac cheltuieli eligibile in strainatate si pot dovedi asta cu facturi originale isi pot recupera TVA.
Intalnirea a avut loc dupa ce mai multi consumatori s-au plans ca au platit facturi la cursul valutar din octombrie anul trecut, cand valoarea euro era mai mare decat acum.
Autorizatiile, documentele fiscale speciale (facturi, banderole fiscale, avize de insotire a marfii) ale societatii cesionate au fost utilizate in continuare de persoane ramase neidentificate, servind la acoperirea altor tranzactii ilegale.
In urma controalelor incrucisate efectuate la o serie de parteneri de afaceri, organele de control au descoperit un numar de 35 de facturi fiscale si 15 ordine de plata, emise in perioada aprilie-septembrie 2006, care aratau faptul ca firma galateana a facut o serie de afaceri cu un numar de patru societati.
Dupa primirea confirmarii de principiu, urmeaza sa va traduceti si sa legalizati actele de identitate, cele de proprietate, ultimele facturi de telefon sau energie electrica, ultimii trei fluturasi de salariu sau de pensie, extrasele pe ultimele trei luni ale contului dumneavoastra bancar, adeverinte de la Fisc cu situatia actualizata, o declaratie pe proprie raspundere referitoare la alte credite pe care le aveti.
Clientii CEZ din Olt si din tot sudul tarii au suferit zilele acestea o adevarata batjocura, fiind amenintati prin scrisori emise de companie ca vor fi debransati de la reteaua electrica daca nu platesc facturi restante pe care, de fapt, le-au platit.Zilele trecute, fostele casierii din Slatina ale Electrica Oltenia, transformate în puncte de relatii cu clientii ale CEZ Vânzare, au fost pline de oameni nervosi si nedreptatiti, învoiti de la serviciu sau pensionari si bolnavi, care au venit sa faca dovada ca au platit facturile, pentru a nu fi debransati.
In schimb, veniturile din serviciile financiare, de plata a diverselor facturi, contribuie cu alte 30 de procente in totalul veniturilor realizate de Posta.
Unul dintre acestea este cazul SC Alimixt Trade SRL Sanmartin, care a avut o relatie comerciala cu o firma din Vanju Mare, achizitionand 32.330 kg de pacura fara facturi de transport.
„Urmarim ca acele facturi sa fi fost înregistrate la furnizori, sa fi aparut dupa ele venituri si sa fi platit taxe si impozite la stat.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) va propune Guvernului un program national de eficienta energetica, prin care costurile cu energia termica la populatie pot fi reduse cu pana la 25%.
Din fonduri primite de la Consiliul Judetului au fost achitate si ultimele facturi privind plata unor lucrari de reabilitare si modernizare facute in sectiile de Ortopedie si Gastroenterologie.
google-analytics.com