Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (3.26 secunde)
In afara de aceste sume, Compania de drumuri a fost obligata sa achite 983.805 dolari, reprezentand soldul si dobanda aferenta a unei facturi din 1998, respectiv 619.268 de lei noi, cu titlu de cheltuieli arbitrale si onorariul avocatului.
Acum iti vei permite sa finalizezi un credit, sa platesti facturi, costuri de asigurare sau de sanatate. Saptamana va fi foarte dinamica ca si comunicare cu prietenii sau rudele.
De asemenea, a inceput sa achite si din vechile facturi", a afirmat Morosanu. In ceea ce priveste incompatibilitatea lui Mergea, noile legi ale reformei sanitare nu-l mai obliga pe noul director sa renunte la functia de manager in favoarea celei de medic.
Alegerile prezidentiale s-au incheiat in 12 decembrie, este firesc ca unele facturi sa vina dupa aceasta data", a afirmat Nastase.
Geoana considera ca aceasta "mare telenovela" pusa in fiecare zi in scena in direct, pe toate posturile de televiziune, se va termina odata cu venirea primei facturi la intretinere.
In realitate, din dispozitia inculpatei Irina Paula Jianu, s-au intocmit documente false - facturi, certificate de calitate si conformitate, packing list-uri - pe baza carora marfurile respective au fost aduse si vamuite in Romania.
Pedistii vor sa vada si ei facturi In replica la solicitarea si acuzatiile lansate de presedintele executiv al PSD Gorj, liderul democratilor gorjeni, Ionel Mantog, a cerut ca pesedistii gorjeni sa prezinte la randul lor cheltuielile facute de sarbatori de institutiile pe care le conduc.
Noi, spre exemplu, si acum avem facturi la telefon neplatite", a declarat Marilena Bogheanu, directoarea ADR Sud-Vest Oltenia. Aceasta s-a plans si de faptul ca plecarile in teritoriu inseamna costuri mari.
Echipa de conducere a organizatiei judetene in frunte cu vicepresedintele Gheorghe Orzan a pus la dispozitia echipei de verificare trei dosare care contin chitante si facturi fiscale.
Administratorul PF Linda a micsorat si veniturile nete ca urmare a unor operatiuni fictive, prin neinregistrarea pe cheltuieli a facturilor cu fier vechi de la furnizori neidentificati, in valoare de peste 13 miliarde de lei, si a TVA-ului dedus eronat din facturi false, in suma de peste trei miliarde de lei.
Sa intrebe daca scumpirile la facturi, la alimente, la intretinere, sunt inventiile lui Geoana sau sunt bazaconii ti daca reaprinderea inflatiei dupa opt ani de dezinflatie reprezinta bazaconiile PSD", a declarat Geoana.
Tot fosta administratie locala a cumparat mobilier in valoare de 2.772 lei, dar si rechizite, in valoare de 1.136,18 lei, pentru scolari, aceste facturi asteptand acum sa fie achitate de noul primar al municipiului Mangalia, Claudiu Tusac.
Potrivit acestuia, trebuie vazut daca in spatele acestor facturi de care vorbeste premierul Boc, care au venit catre plata, se gasesc bunuri si servicii achizitionate, lucrari de investitii executate sau daca firmele respective, "profitand de naivitatea actualilor guvernanti, au trimis facturile spre incasare fara sa fi prestat aceste obligatii contractuale".
“Primul obiectiv al ministerului, dupa ce bugetul ne-a fost aprobat, este sa platim datoriile catre autoritatile locale si Apele Romane, pentru care am primit deja facturi de 150 milioane lei (circa 38 milioane euro), precum si celelalte lucrari, care au fost finalizate, dar nu fusesera facturate.
Berceanu a declarat ieri ca, pe vremea ministrului Orban, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) intarzia achitarea unor facturi catre constructori cu scopul ca acestia sa se prezinte "cu diverse cadouri de 1 si 8 martie".
Datorii de miliarde de lei si facturi neachitate catre firme apartinand unor liberali - asta a lasat in urma fostul primar PNL al orasului Harsova, Ionel Chirita, cel putin asa acuza actualul edil, democrat-liberalul (sau pesedistul?) Tudor Nadrag.
"Inca nu au venit noile facturi si oamenii nu au vazut inca reducerile propriu-zise de pensii si salarii, dar, dupa ce le vor vedea, protestele vor fi din ce in ce mai ample.
Basescu a explicat ca, in situatia in care candidatul va avea bani de la bugetul de stat, atunci el va trebui sa justifice prin facturi banii cheltuiti.
Nicolae Giugea le-a cerut reprezentantilor CEZ sa stea de vorba cu primarii care au facturi restante la energia electrica, pentru a gasi o solutie de compromis.
Guvernul si FMI au convenit calendarul pentru cresterea pretului la energie. Tariful social care protejeaza familiile sarace de facturi ridicate va fi eliminat.
google-analytics.com