Cautare

69 de rezultate pentru "funeriu" (3.85 secunde)
In 2011 s-a incheiat epoca pilelor si a nepotismelor, exemple fiind un bacalaureat corect, clasificarea universitatilor si ierarhizarea programelor de studii, iar exigenta privind frauda va continua in 2011, dar au fost si nerealizari care tin de lipsa banilor, a declarat ministrul Daniel Funeriu.
Tudor Gheorghe canta, Funeriu rage Mi se pare mai important sa scriu despre grosolaniile la adresa lui Tudor Gheorghe, decat sa comentez improvizatiile politice ale lui Ludovic Orban.
Si brusc mi-au venit in minte Lazaroiu, Funeriu, Igas, Baconschi. ... Mult mai celebru decat domnul Vreme este ministrul Educatiei - Daniel Funeriu. ... Numai ca, in derularea mandatului sau, domnul Funeriu ne-a dezvaluit ca are o calitate indispensabila pentru un ministru al Educatiei in Guvernul Boc:
Sursa anonima la revista Nature este Daniel Funeriu; ... "Whistle-blower-ul, sursa anonima este domnul consilier Daniel Funeriu, care s-a dus personal si a discutat cu revista Natura si le-a spus cum am plagiat eu lucrarea de doctorat," a afirmat Ponta.
Senatorul PSD Lia Olguta Vasilescu a afirmat miercuri, la dezbaterea motiunii simple a PNL pe Educatie, ca Daniel Funeriu este "formal" ministru, adevaratul conducator al ministerului fiind consilierul sau, Melania Mandas Vergu.
Senatorul Liviu Campanu, fost lider UNPR, a declarat, vineri, ca, atat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cat si premierul Emil Boc i-au transmis, prin intermediari, ca pot oferi posturi publice pentru a vota impotriva motiunii de cenzura.
Parlamentarii democrat-liberali i-au cerut premierului Emil Boc sa-l schimbe din functie pe ministrul Educatiei pentru ca Guvernul trebuie sa repare acum oalele sparte de Daniel Funeriu.
"Observam acum ca printr-o ordonanta promovata de Minstrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Funeriu, institutiile deconcentrate ale Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret vor avea dreptul sa inchirieze sau sa concesioneze fara restrictii bazele materiale pe care le detin fara ca viitorul chirias sau concesionar sa fie obligat sa nu schimbe domeniul de activitate al respectivelor baze.
Gestul de a aduce in emisiune un manechin a fost raspunsul Antenei 3 la decizia PDL de a boicota emisiunile postului care l-a acuzat pe ministrul Funeriu ca si-ar fi falsificat diploma de bacalaureat.
Cu sacrificiul lui Boagiu, Funeriu si Barbu, Elena Udrea a pierdut sansa unui nou mandat in guvern. ... In urma negocierilor, liderii PDL au stabilit ca Anca Boagiu, Daniel Funeriu si Sulfina Barbu sa-si mențina portofoliile.
Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a anuntat ca Executivul a aprobat nota ce va permite construirea, la Magurele, in judetul Ilfov, a celui mai mare laser din lume, proiect ce va impulsiona considerabil cercetarea romaneasca.
In acest dosar, DNA a cerut avize pentru urmarirea penala a 9 fosti ministri - senatorii Serban Mihailescu si Ecaterina Andronescu, deputatul Valerian Vreme, europarlamentarul Dan Nica, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu, Mihai Tanasescu, Gabriel Sandu si Adriana Ticau, arata sursa citata.
Daniel Funeriu, propus pentru portofoliul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si Sportului, a primit aviz negativ din partea comisiilor parlamentare, cu 21 de voturi "impotriva", 15 "pentru" si doua abtineri.
Sindicalistii au adus la protest manechine negre pe care erau scrise numele premierului Emil Boc si ai ministrilor Udrea, Funeriu, Seitan, Berceanu sau Vladescu, dupa care le-au sfasiat si incendiat.
Ruta profesionala trebuie sa fie o ruta a succesului in viata‘, a explicat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, la finalul sedintei de Guvern de miercuri in care s-a adoptat proiectul de lege.
Ultima strigare ii apartine ministrului educatiei, Daniel Funeriu. Intr-un interviu pentru Blogary.ro, Funeriu a marit suspansul, raspunzand eliptic la intrebarea despre sansele unui nou partid:
Parlamentarii democrat-liberali i-au cerut premierului Emil Boc sa-l schimbe din functie pe ministrul Educatiei pentru ca Guvernul trebuie sa repare acum oalele sparte de Daniel Funeriu.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca (foto) i-a adresat Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Petru Funeriu, o interpelare prin care i-a atras atentia asupra situatiei grave in care se afla cercetarea romaneasca:
Elena Udrea este noua sefa a ministrilor Boagiu, Funeriu, Cseke si Borbely. ... Ce influenta ar putea avea ministrul Sanatatii, Cseke Attila, sau cel al Educatiei, Daniel Funeriu, in turism?
Este in regula ca Funeriu sau Turcan sa fie in conducerea ICR in timp ce scriitori sunt ignorati?
google-analytics.com