Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (3.25 secunde)
Guvernul si FMI au convenit calendarul pentru cresterea pretului la energie. Tariful social care protejeaza familiile sarace de facturi ridicate va fi eliminat.
Toate aceste masuri sunt necesare nu pentru ca asa spune sau vrea Oprescu, ci pentru ca ele vor avea ca efect reducerea pretului Gcal la populatie, adica facturi mai mici.
Intreprinderi de taiat facturi si incasat comisioane! Pentru ca doar astia au voie sa existe, sa supravietuiasca in Romania. Restul e pentru coreeni, americani, frantuji.
Potrivit primului-ministru, studiile si evaluarile pe termen scurt releva ca TVA diferentiata in procedura in care se emite factura de 24 la suta dupa care, pe baza acelei facturi, producatorul primeste inapoi 15 la suta va scoate la fiscalizare piata neagra a produselor agricole, va incuraja productia internationala si va sprijini foarte mult investitiile in continuare in agricultura.
Va pot spune ca guvernul Emil Boc a plecat cu un nivel de absorbtie de 11% iar acum a ajuns la 12,2%, in conditiile in care diferenta a fost legata numai de facturi emise in timpul guvernului Boc • Acest lucru tinde sa devina una din marile probleme ale Romaniei - incapacitatea de absorbtie a fondurilor • Aceste obiective interne, fie ca vorbim de legea sanatatiii, legea electorala, revizuirea Constitutiei, reorganizarea administrativa, sunt obiective pe care le-am inscris si in acordul de coabitare cu prim-ministrul Victor Ponta • Am nevoie de sprijinul dvs.
"Germanii i s-au plans premierului Ponta ca au de recuperat de la statul roman contravaloarea unor facturi care insumeaza peste 100 de milioane de euro, recunoscand ca suma a scazut, de la 250 de milioane, cat se inregistrau anul trecut." Bine, s-a retinut.
Totodata, piata de comert electronic va creste, sustin specialistii, care apreciaza ca dintre cele 6-7 milioane de romani care vor avea card in urmatorii cinci ani, 15-20% vor accesa Internetul pentru a face cumparaturi sau diverse alte plati de facturi sau impozite.
Acest agent economic a emis in perioada 2002-2004 un numar de 24 facturi insumand peste 20,6 mld. lei, fara sa depuna la Administratia Finantelor Publice Constanta declaratiile pentru plata obligatiilor de plata bugetare si deconturile TVA aferente comertului cu cereale.
Altii care fura la fel de elegant sint cei care opereaza cu facturi, asa-zisii distribuitori. Tinind contabilitate dubla, ei declara la angajator sume mai mici decit cele obtinute pe teren, dupa care baga diferenta in buzunar.
Imprimeria Nationala va pune la dispozitia comerciantilor angro de alcool si tutun din 21 martie pachetul de produse si servicii pentru depistarea facturilor si marcajelor false, dupa cum se arata intr-un comunicat al Imprimeriei.
Reprezentantii Bechtel au raspuns afirmatiilor fostului secretar de stat in Ministerul Transporturilor Sorin Bota, potrivit carora concernul american ar putea percepe penalizari de intarziere “pentru neonorarea unei facturi inaintate Guvernului la inceputul acestui an“.
Cat priveste vanzatorii de facturi “luate cu sacul de la firme-fantoma“, acestia pot sta in inchisoare de la 2 la 7 ani.
De pe 1 iulie, toate formularele financiar-contabile (bonuri fiscale, facturi, chitante, monetare), precum si orice alte registre sau documente se vor intocmi in lei noi, indiferent de moneda de incasare.
De pe 1 iulie, toate formularele financiar-contabile (bonuri fiscale, facturi, chitante, monetare), precum si orice alte registre sau documente se vor intocmi in lei noi, indiferent de moneda de incasare.
Achitarea de facturi prin bancomate va fi sistata din 28 iunie, ora 18.00. La 1 iulie, 16 bancomate vor elibera cupiuri de 10 lei, 50 de lei si 100 de lei.
In aceasta perioada, comerciantii au obligatia de a nota tranzactiile in registre speciale, iar in perioada in care nu functioneaza casele de marcat, trebuie sa le elibereze clientilor, la cererea acestora, facturi fiscale.
Liderul Cartelului Alfa, Bogdan Hossu, a declarat ca o persoana normala are nevoie, doar pentru hrana, nu si pentru celelalte cheltuieli - sanatate, educatie, facturi, telefon, transport - de cel putin 7,2 milioane lei pe luna, salariu minim.
Traficantii de facturi false risca pana la 12 ani de inchisoare Nici cei care striga „ia sefule factura“ nu vor mai scapa doar cu amenda.
Acestia sint reprezentantii unei societati comerciale care, in perioada martie-mai 2005, au colectat de la producatorii agricoli din judetele Dolj si Mehedinti bonuri valorice oferind in schimb azotat de amoniu, insa pentru decontarea acestora au prezentat facturi fiscale care nu atestau realitatea, azotatul de amoniu inscris pe acestea fiind livrat ulterior incasarii contravalorii bonurilor.
Personalul disponibilizat urmeaza a fi reorientat profesional catre sase noi entitati care urmeaza sa aiba activitati in curatenie, IT, transportul de valori, procesare de numerar, cash management, tipar de date variabile (facturi, tipizate), tipar offset (timbre) si transporturi mai grele de 30 de kilograme.
google-analytics.com