Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (3.17 secunde)
Potrivit unei propuneri a Partidului Social Democrat, statul roman ar urma sa dea bani pe carduri romanilor pentru facturile la energie, asa cum se intampla si in cazul voucherelor pentru alimente.
Hidroelectrica a fost sanctionata dur de ANRE, compania a primit o amenda record pentru ca nu a emis facturi pentru aproape 500.000 de clienti, dar si pentru ca nu a raspuns la solicitarile adresate de clienti.
Romanii primesc facturi pe banda rulanta de la furnizorii de energie dupa un an in care nu au putut plati nimic, pentru ca toate companiile au avut probleme in implementarea modificarilor legislative dese.
Inainte de a trage linia finala, nu ar fi rau sa adaugam la socoteala si ultimele facturi curente - lumina, intretinere, gaze, telefon - si sa facem si un inventar prin frigider si camara.
Si totusi, romanii trebuie sa se trezeasca daca doresc sa scape, intr-o zi, de cosmarurile produse de facturi, impertinenta functionarilor publici, aroganta demnitarilor, nedreptatile justitiei, cautarea unui loc de munca, etc.
Vor exista facturi, va scrie in lege pe ce poate cheltui banii. Daca vom lasa la liber finantarea partidelor politice, nu vom realiza reforma clasei politice.
Astfel, prefectului Dan Culetu si fruntasilor liberali le-a fost aratat faptul ca cetatenii Mangaliei risca, din lipsa fondurilor, sa achite facturi de trei ori mai mari la apa calda si caldura.
Datorita faptului ca Directia a respins contestatia Consiliului Local printr-o hotarare definitiva, prefectul a cerut blocarea conturilor Consiliului pana la achitarea intregii facturi, lucru care ar trebui sa se intample incepand cu 30 aprilie a.c.
Pentru ca in ultima perioada au fost discutii de diverse facturi - ba ca vrem sa ne unim cu liberalii, ba ca vrem sa aderam la Partidul Popular European -, am hotarat sa modificam Statutul pentru ca, in cazul in care exista cineva in interiorul partidului care doreste sa depuna o astfel de motiune, de orientare populara sau de orientare liberala, sa o poata face“, a declarat deputatul PD Augustin Zegrean.
Zeci de miliarde de lei datorii la bugetul consolidat al statului, facturi neplatite la fel de mari catre furnizori, acesta este tabloul general al afacerilor patronate de Costi Dilgoci care "a reusit" in doar citiva ani sa puna pe butuci mare parte din afacerile incepute, lasindu-i totodata pe "partenerii" sai cu ochii in soare.
In cazul in care administratia nu poate plati mai mult de 50% din facturi, primarului i se ia calitatea de ordonator de credite, iar municipalitatea respectiva poate primi credite subventionate de la stat pana iese din impas, dupa cum a precizat Mircea Toader, secretar de stat in MAI.
Tot pentru inchirierea unor autobuze folosite in campania electorala de la alegerile locale din 2004, PSD Arad mai are facturi restante de 17,18 milioane lei.
Guvernul a emis o ordonanta de urgenta in care se arata ca datoriile vor fi achitate printr-un sistem de bonuri. Totusi, trebuie sa ne asteptam ca la finele lui 2005 sa mai avem facturi neachitate", a declarat Dumitru Cristea.
Nu mai traim vremuri in care fermierul producea pentru nevoile proprii, acum totul trebuie sa se transforme in bani, nu se mai pot plati facturi cu produse agricole.
- facturi de plata neonorate in termen.   Bile albe in agricultura doljeana: - solul cel mai bun din tara (cernoziom); - suprafata mare agricola;
Din cele sase imobile perchezitionate, anchetatorii au ridicat o adevarata arhiva de documente false, dar si aparatura de supraveghere si interceptare a convorbirilor, arme de foc, documente si facturi contrafacute, printre care si documente cu stampile ale PSD.
"Avem facturi de incasat de prin martie, aprilie si nici acum nu ne-au intrat banii...". Firma are 12 angajati, iar salariul mediu net este de aproximativ 1.500 de lei, spune Gresita.
Serban Mihailescu a fost caracterizat de Mircea Geoana ca fiind „un om simpatic si cald, dar care plateste facturi pentru imaginea generala a partidului pentru ca nu a stiut sa faca un pas in lateral atunci cand s-au adunat nori negri“.
Noi credem ca, pe de o parte, marile companii vor fi interesate de aceasta politica fiscala si vor dori sa isi desfasoare activitatea in continuare in Romania, chiar sa o dezvolte pe baza acestui plan, intelegand ca vom fi practic in 2019 probabil tara care va avea cel mai redus nivel al taxelor si impozitelor din UE, o tara sub umbrela NATO, iar, pe alta parte, ii va incuraja pe investitorii mici si mijlocii sa evite acest comportament evazionist si nu vor mai fi interesati de reducerea profitului prin introducerea unor facturi mai mult sau mai putin justificate, astfel incat sa diminueze profitul tocmai pentru a-si putea incasa dividendele in alta forma decat cea legala.
Cele mai mari sunt bineinteles la intretinere, iar ponderea semnificativa in facturi o detine caldura. Cu toate ca putem spune ca a venit primavara si agentul termic nu mai circula prin calorifere, cei mai multi dintre craioveni inca mai au de achitat intretinerea pe lunile de iarna.
google-analytics.com