Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (5.37 secunde)
"Sunt sume pentru care eu am emis facturi si am platit TVA-ul la stat, dar nu mi-am incasat banii, desi lucrarile au fost executate de anul trecut", a spus, in urma cu ceva vreme, reprezentantul unei companii care avea de recuperat 400.000 de lei de la mai multe primarii din judet.
Maricel Georgescu estimeaza ca noua societate sa devina functionala la jumatatea lunii viitoare sau cel tarziu la inceputul lunii octombrie, iar primele facturi vor fi eliberate dupa 30 de zile.
Bani pentru facturi Zeci de pensionari vin zilnic la sediul CARP Gorj pentru a-si achita ratele sau pentru a incerca sa faca un imprumut.
Potrivit acestui calcul, diferenta pana la 120 de milioane de lei, adica 19-20 de milioane de lei, sunt facturi curente.
Concentandu-ne exclusiv pe batalia politica interna si dramele noastre interne (nu avem autostrazi, vin facturi mai mari, vine iarna etc.), ramanem izolati.
Conform estimarilor initiale, ar trebui sa rezulte o economie la facturi de 40%", mai spune directoarea Aurora Kalman. Noi investitii pentru mediu Investitia in panourile solare poate fi amortizata in doi-trei ani, prin diminuarea costurilor aferente consumurilor de utilitati.
dulciuri, snack-uri, bauturi racoritoare nealcoolice sau energizante, dar si de un echipament de verificare a presiunii in roti, care poate fi folosit gratuit. Suplimentar, aici exista un POS la care clientii pot plati facturi sau isi pot alimenta contul.
Si in comert se dau termene mari de plata la facturi. Sunt sectoare de activitate unde plata facturii se face in patru-cinci luni.
Nu la fel gandeau sefii Vamii si acum cinci ani, cand pe declaratiile vamale au trecut valoarea autoturismelor din grilele inscrise in ordin, si nu cea din facturi.
Nu mentioneaza nici faptul ca este vorba de o masura fara precedent in Uniunea Europeana, sistarea voluntara a trimiterii de facturi catre UE.
Tot mai multe facturi sunt stranse la decontare. Dupa ce vor termina verificarea contractelor in derulare vor fi trimise pentru decontare - Anul acesta deficitul fondului de pensii este 14,8 miliarde lei noi.
Facturi mai mari Chiar daca numarul de persoane care beneficiaza de ajutoare de la stat a crescut, majoritatea romanilor vor plati mai mult in acest sezon rece la factura de energie termica.
Astfel, cumparaturile sunt mai putin dureroase daca nu implica facturi si bani in numerar. Este simplu: cand iti cheltui cash-ul il percepi ca pe o pierdere.
Ceea ce oficialii Guvernului Basescu-Boc ne prezinta astazi ca fiind investitii, nu sunt altceva decat, cel mult, simple achitari ale unor facturi restante.
"Persoanele care savarsesc fapte de evaziune fiscala - nu depun declaratii, se sustrag de la declarare, in urma controalelor constatam ca au introdus facturi fictive - aceste persoane nu mai pot continua ca platitori de TVA, se va anula dreptul de platitor de TVA.
"Persoanele care savarsesc fapte de evaziune fiscala - nu depun declaratii, se sustrag de la declarare, in urma controalelor constatam ca au introdus facturi fictive - nu mai pot continua ca platitori de TVA, li se va anula dreptul de platitor de TVA.
1 care sunt activitatile de livrari de bunuri si prestari de servicii efectuate direct catre populatie, pentru care agentii economici sunt obligati sa emita facturi fiscale.
Asa dupa cum am aratat in numarul GdS din 15 februarie ("Taxa radio-TV, intre santaj si legalitate"), cumularea celor doua facturi nu este legala.
Dupa cum am relatat in numarul GdS din 25 februarie ("CEZ, dat in judecata pentru taxa radio-tv"), Georgiana Druga, din Craiova, a cerut explicatii CEZ in legatura cu masura cumularii celor doua facturi, de la 1 ianuarie 2012.
Termenul scadent de plata al unei facturi este de 15 zile de la data emiterii acesteia, urmat de o perioada de 30 de zile de gratie, in care nu sunt calculate penalitati", spun reprezentantii CEZ.
google-analytics.com