Cautare

319 de rezultate pentru "facturi" (3.62 secunde)
Dosarul CEZ cu privire la taxa radio-tv a adunat deja zeci de pagini, incluzand sesizari, facturi, somatii, chitante si texte de lege care dovedesc fara putinta de tagada abuzurile la care sunt supusi consumatorii.
Dosarul CEZ cu privire la taxa radio-tv a adunat deja zeci de pagini, incluzand sesizari, facturi, somatii, chitante si texte de lege care dovedesc fara putinta de tagada abuzurile la care sunt supusi consumatorii.
Moneda europeana a urcat la 4,4421 lei pe un euro - curs oficial al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) valabil pentru luni, 21 mai 2012, astfel ca o serie de facturi ale romanilor vor fi umflate.
Moneda europeana a urcat la 4,4421 lei pe un euro - curs oficial al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) valabil pentru luni, 21 mai 2012, astfel ca o serie de facturi ale romanilor vor fi umflate.
Pe langa reducerea facturilor la energie si intretinere, printre efectele implementarii Directivei Europene privind Eficienta Energetica se mai numara incurajarea controlului consumului individual, facturi detaliate, consiliere in materie energetica si noi locuri de munca.
Reamintesc diversilor prosti ca turism trebuie sa faci tot anul, pentru ca tu, prestator de servicii turistice, mananci tot anul, platesti facturi tot anul, consumi diverse tot anul, etc.
facturi mai mici pentru abonati si primarii, impulsioneaza investitiile si protejeaza mediul. Persoanele fizice care se vor racorda la retea vor face economii pe care le vor simti imediat.
I se reproseaza probabil faptul ca anul acesta vom face mai mult de 3,5 miliarde de euro facturi, ceea ce inseamna ca, din nou, Romania nu va pierde niciun euro, din nou Romania va fi pe primul loc in Europa la ce inseamna rambursari de sume catre un stat membru, asa cum a fost si anul trecut si anul viitor, in 2015, procentul la care noi ne vom duce cu absorbtia pe intreaga alocare financiara pe actualul cadru va fi de 80%!
I se reproseaza probabil faptul ca anul acesta vom avea aproape 4 miliarde de euro facturi, ceea ce inseamna ca, din nou, Romania nu va pierde niciun euro, din nou tara noastra va fi pe primul loc in Europa, la ceea ce inseamna rambursari de sume, catre un stat membru, asa cum a fost si anul trecut.
Un raport recent al Curtii de Conturi prezinta mai multe aspecte privind neregulile existente pe piata energiei din tara noastra. Mai exact, raportul Curtii de Conturi sugereaza ca neregulile sunt suportate de consumatorii finali, prin facturi majorate abuziv.
Dezvoltatorul roman Ecovillas a scos la vanzare primele 44 de apartamente din Romania care utilizeaza 100% energie regenerabila, in proiectul LOFT Green Apartments din Mogosoaia.
Politia le-a cerut facturi Din primele cercetari, se pare ca cei doi fotbalisti poarta o parte din vina deoarece si-au lasat deschisa usa de la camera atunci cand au coborat sa vada meciul.
In functie de banca, operatiunile care pot fi realizate prin mijloacele moderne de plata sunt variate - plati intra sau interbancare, plati facturi, constituire si lichidare depozite, transferuri intre conturile proprii, schimburi valutare.
Acelasi lucru, numai ca pe internet Practic, magazinul on line functioneaza ca oricare altul, cu diferenta ca nu platesti chirie pe spatiul in care functionezi, facturi de electricitate sau apa si alte costuri pe care le implica un punct comercial conventional.
Mai departe, valoarea medie a unei facturi lunare pentru accesul la internet prin conexiune fixa este de 40,90 lei, aceasta fluctuand, in functie de tipul de conexiune, intre 37,40 si 51,90 lei (inclusiv TVA).
Site-urile pentru adulti vor fi parolate si accesarea lor va fi vizibila pe facturi. Proiectul legii privind combaterea pornografiei in randul minorilor a fost adoptat de Comisia de cultura a Senatului, site-urile pentru adulti fiind obligate la o autorizare din partea Ministerului Comunicatiilor.
Daca totul merge bine, in vara anului viitor nu vom mai avea facturi exagerate la mobil atunci cand vom pleca in vacante sau in calatorii de afaceri in Uniunea Europeana.
Rimasauskas este acuzat si ca a falsificat facturi, contracte si scrisori care au dat impresia ca au fost intocmite si semnate de executivi si agenti ai companiilor victima.
Presa a semnalat in aceste zile ca peste 5 milioane de abonati Telekom au primit facturi umflate din cauza faptului ca programul informatic care genereaza facturile abonatilor a luat-o razna:
FB se apuca sa-ti ceara acte de identitate, facturi de gaze, poze cu tine si cu actul in mana si alte asemenea aberatii de-a dreptul deranjante.
google-analytics.com